kBenim yanimda salvarli giyimcem dedi eltimden ogrendim kirmizi bindalli gelinlerin giydigindenmisHazir giymisken dugunde gelinlik kirala deseydin...
Neden acikca giymeni istemiyorum demedin...
Bozma
kBenim yanimda salvarli giyimcem dedi eltimden ogrendim kirmizi bindalli gelinlerin giydigindenmis
hiç normal değil bence bari almış kırmızı almasaymış allahım ne insanlar var yabEvet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı
Yakinini olan birinden onun bindallisini kina yakilirken mum yakilcak ya o an aleve vermesini isteyinFusya renk nisanlik giycem zaten ama kina yakilirken bindalli giycem
Bu yoruma yüzde yüz katılıyorum. Çok çirkin bişey bence de.Bindallı giymek ne yahu.Hayatta giymem o komik kıyafeti üzerime .Osmanlı m kaldı yahu. Adile Naşit filmlerindeki kadınlar gibi.Çok itici. Hiç bir kadın giymemeli
Canim bizik burakara arnavut bosnak ve kimi macirlarsa gekinle birlikte giyerlwr bu kiyafetleri eger duruk buysa normalEvet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı
Cvp yazin lütfen normal mi bu
ben yugoslav göçmeni arkadaşımın kınasna gittim.Bizzat gördüm.Beyaz ya da krem folklorik kıyafetler giyiyorlar ama nedeni var.O insanlar dans ediyor .Ciddi ciddi dans ediyorlar.Emek veriyorlar .Onları izlemek de çok keyifli.Şarkılar danslar filan harika bir görsel şölen ama ya diğerleri boktan bir kına yakma merasimi var.Onun dışında gelin hanım soytarı gibi fesle mesle geziyor.İğrenç yahu.Sonradan kim çıkard b bindall mindallı giymeyi.Giyin adam gibi gece elbisesi ama kimseye demeyin sürpriz olsun.Görümce de maymn gibi dolaşmak zorunda kalsın.. :)Canim bizik burakara arnavut bosnak ve kimi macirlarsa gekinle birlikte giyerlwr bu kiyafetleri eger duruk buysa normal
Ama onuj disindaysa inada binmis biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?