• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcede bindalli giycekmisss

18 aa soyledim gelinler giyer dedim huzursuzluk cikmasin diye ustelemedim
Abla bende 18 im abimin dugununde akrabalar ay sende alsana salvarli biseylwr dedi bende sacmalamayin yahu geline ozgu dedim yengemde bana kendi memleketinden getirtmksti pembe gitmiştik bindalli falan degil boyle suslu bisey ... ki simdi olsa cpk çok gizel ama asla giymem 16 yas salakligi kaynaniz ne dedi

Sende kınanda abiye giy yada kabarik renkli tuvalet giy kina merasimi baslayinca bindallini giyersin bari gelin olan sensin farkini yarat.bizim buralarda kizlar hep dedigim gibi yapiyor son 1 saat bindalli giyerler.

Ay birak girsin. Herkes ne oldugunu gorur. Adetleri bu ise gunahini almayayim da sirf seni kiskaniyor diye giyecekse yerinde olsam rahatsiz olmazdim. Gorsun millet ne kadar kiskanc oldugunu.

şımarık ve kıskanç bi ergen var karşında...
laftan anlamaz bunlar..

ısrarla başka renk giymesini isteyin. eğer kırmızı da inat ederse siz vazgeçin, şık bir şeyler giyin, üstelik daha da güzel.

Ben bir tanidigımın düğününde görmüsdüm bındalli giyen ama görümcenizin ayni renk giymesi tuhaf

Kabarık bindallılar oluyor cnm onlarda daha hoş duruyor muhteşem yy.daki kadınların kıyafeti gibi ondan alabilirsin.Baksana kadına söz geçtiği filan yok giyecek illa:KK45:

Bindaallı ne yahu!!!!
Ben olsam kına yapılacağı zaman kırmızı bir elbise giyerim öyle yakarım kkına mı onun haricinde o komik kıyafeti hayatta gitmem hem güzel dgl hemde şık dgl

Bu ne be,ben de görümce olucam ama asla yengemi gölgede bırakacak bir şey giymem!

Millete kıskanç dedirtmem kendime :63:

Ben de muhteşem yy.daki gibi kırmızı bir kıyafet giyilmesi taraftarıyım. Diğerleri şık gelmiyor. :)

Üzülmeyin olmadı zaman varsa siz daha güzelini gösterişlisini alın şey gibi kalsın ortada o gecenin has kadını sizsiniz :nazar::KK9:

Bende Bindalliyi sacma bulanlardan vede giymeyenlerdenim... Eger cok merakli degilseniz bindalliya siz giymeyin, elbisenizle kalin, yada baska bisey bulun... O bindalliyla sap gibi kalsin ortada ona bisey söylemeyin bence...:ssz:

of bilmiyorum kizlar ama ben diyecegimi dedim bende onun kinasinda bindalli giyeyimde o zaman anlar
Canim bence hic kimseye demeden git kendine muhteşem bir gece kiyafeti al kina günü de bindallinin modasi geçmiş dersn o da mosmor dolanir ortalikta hatta arkadaslarini tembihle kizi gorunce gulussunler utancindan disari bile cikmasin saçma sapan yarislar yapıyorlar dertleri neyse bizimle:KK62:

Çok daha dikkat çeken bir şey giyin bence, ve o güne kadar kimseye söylemeyin. Görümce dumur olsun. Aa hani bindalli giyecektin derlerse annem almış bana da sürpriz oldu dersiniz.

Gorumcenizin kınası olacağı vakit ne giyecegini gizli gizli öğrenin ve ikinci sürprizi de orda yapın. Intikam soğuk yenen bi yemektir. En Büyük KK

Bundan on yıl önce olsa bindalliyi para versen kimsegiymezdi varoş köylü işi diye şimdi herkes giyiyor.Bence berbat bir giyisi ,evlenecek olsam giyinmek asla. Gorumcen zaten sinir bir tipmis.Sen şöyle kabarik güzel bir elbise al.Işıl ışıl ol.

Çok daha dikkat çeken bir şey giyin bence, ve o güne kadar kimseye söylemeyin. Görümce dumur olsun. Aa hani bindalli giyecektin derlerse annem almış bana da sürpriz oldu dersiniz.

Gorumcenizin kınası olacağı vakit ne giyecegini gizli gizli öğrenin ve ikinci sürprizi de orda yapın. Intikam soğuk yenen bi yemektir. En Büyük KK
Muhteşem bir düşünce valla keşke evlendigim zaman bu KK yi bilseymisim çok şey ogrenirdim:(

Kına da bindallıyı gelin giyer, görümcenizin yaptığı şımarıklık ve düşüncesizlik !!

Kendi kınası olsa izin verir miydi?

Benim evlendiğim yerdede böyle adet var yeni gelinler evdeki kızlar görümcelerde giyiyorlar bende ilk duyunca şaşırmıştım

Back
X