• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceden çeken varmı?

meduze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
201
0
96
Ankara
slm 1 yıllık evliyim.nişanlılık dönemim 4 ay sürdü.eşimin ailesiyle çok güzel anlaşıyorduk ne olduysa düğünden 4 ay sonra oldu.uzakta oturuyoruz tayından dolayı görümcem bize geldi olan oldu.çocuğum olmasını çok istiyorum ve hala olamadı kısmet.görümcem bekar ona dedimki bir an önce çocuğum olsa keşke yarın bir gün siz evlenseniz hala benim olmasa çok üzülürüm inşallah bir an önce olur dedim.hanfendinin zoruna gitmiş inşallah sizden önce doğururum demem.daha evli değil nişanlı değil nede çocuk doğurmaya hevesliymiş.bunu dedim diye çekti gitti memlekete.kardeşim gibi görürdüm ama yanılmışım derdime ortak olmadı.eşimle çok tartıştık annesi bana tavır aldı herkesle aramı açtı.arkadaşlar haksızmıyım evliyim tedavi görüyorum çocuk yok o evli değil benmi doğuracam yoksa onun evlenmesini bekleyiptemi doğurayım tedaviyi keseyim?eşimin ailesi beni çok sevdi demekki kıskanmış ufak bir lafa bakıp benim onlarla aramı açmakmış derdi.eşimle çok mutluyum o kız konu olunca kavga.:çok üzgünüm:

sizde neden böyle dediniz...birazda sizde var suç............
görümcen evlene bilir ...onun cocugu daha erken olur...sizinki belki hiç olmaz...
belki sizin önce olur....
bunlar nasıp kader işleri...allah ne zaman izin veririse ..o zaman olur...
bence sizin söyleyiş tarzınız ve bu lafı etmeniz bıraz....patavatsızlık olmuşş agır kaçmış....
ve de görümceniz...üzülmüş.....

ama sizdede var hata.
neden görümcenize sen evlensen ve benımde hala çocugum olmasa çok üzülürüm ve
birde çocuk dogurmaya heveslıymışsin dedinizki..
nıce yıllarca çocuk dogurmayanlar var.
bende görümceyım.
gelınımız bana bunu derse demek ben evlensem çocugum olsa benı kıskanacak dıye derım.
bende üzülür gücenırım.
siz kendi kendinizi ele vermişiniz.

bir yok tedavıyı keseyım falan dıye nıye oyle düşünüyorsunuzkı.
bence siz kıskançmışınız

slm 1 yıllık evliyim.nişanlılık dönemim 4 ay sürdü.eşimin ailesiyle çok güzel anlaşıyorduk ne olduysa düğünden 4 ay sonra oldu.uzakta oturuyoruz tayından dolayı görümcem bize geldi olan oldu.çocuğum olmasını çok istiyorum ve hala olamadı kısmet.görümcem bekar ona dedimki bir an önce çocuğum olsa keşke yarın bir gün siz evlenseniz hala benim olmasa çok üzülürüm inşallah bir an önce olur dedim.hanfendinin zoruna gitmiş inşallah sizden önce doğururum demem.daha evli değil nişanlı değil nede çocuk doğurmaya hevesliymiş.bunu dedim diye çekti gitti memlekete.kardeşim gibi görürdüm ama yanılmışım derdime ortak olmadı.eşimle çok tartıştık annesi bana tavır aldı herkesle aramı açtı.arkadaşlar haksızmıyım evliyim tedavi görüyorum çocuk yok o evli değil benmi doğuracam yoksa onun evlenmesini bekleyiptemi doğurayım tedaviyi keseyim?eşimin ailesi beni çok sevdi demekki kıskanmış ufak bir lafa bakıp benim onlarla aramı açmakmış derdi.eşimle çok mutluyum o kız konu olunca kavga.:çok üzgünüm:

bakın haklı olabılırsınız............belki........içinizde bir şey olmadanda demiş olabilirsiniz...
ama demeniz yanlış olmuş...madem bekar evli degil...neden dediniz....
maksadı aşan bir laf olmuş.....
görümcenüzünde fazla alınganlık yapması yanlış olmuş...
ayrıca nede cocuk dogurmaya hevesliymiş demenizde ...hoş degil.........
sonuşta çocuk lafını eden sizsiniz o degil..........

ama sizdede var hata.
bende görümceyım.
gelınımız bana bunu derse demek ben evlensem çocugum olsa benı kıskanacak dıye derım.
bende üzülür gücenırım.

bence siz kıskançmışınız

aynen katılıyorum suç sızde gorumcen haklı bu durumdakötükedihüso

ben 1 yıllık evliyim geçiyor bile aylar artık ne yapayım sürekli çocuk varmı diye 1 ayda başladılar ne yapmam lazım.ben sırf bu yüzden evliliğimin 2 ayı doktora gittim ve doktor güldü bana madem bir an önce doğurmam bekleniliyor ne yapayım.

bence derdını acmısın sen ona
belkı soyleyıs tarzın yanlıs ama
tartısma cıkaracak tavır alıncak kadar bısey yok ortada
fırsat beklıyomus görümceniz bence acık yakalamak ıcın onuda yakalamıs:1closedeyes:tedavıyı kesmeyı felanda dusunme pire ıcın yorgan yakma
ınsallah ne kısa surede kavusursun bebegıne kaydirigubbakcemile5

çocuk olsun diye neler çektim her hafta doktora git kontrol ol.rahim filmi çektir iğne yaptır banada yazık her doktora gitmemde canım yanıyordu.1 aylık gelinken çocuk diye tutturduklarında daha erken dedim küsüp telefonu suratıma kapattılar.

ama sizdede var hata.
bende görümceyım.
bende üzülür gücenırım.

bence siz kıskançmışınız

fırtına bencede aynen katılıyorum..:lepi:..neden tedavıyı kesiceksiniz. anlamadım....:uhm:yanlışın üzerine bir yanlış daha yapmayın....:kızgın:
...

benim abimlerde 6 ayda tedaviye başladı ve ben dedim inşallah bir an önce olur ve ben evlendikten 4 ay sonra gelinimiz hamile kaldı bende o sıra tedavi görüyorum ve duydum çok sevindim.üzülmemmi lazım çünkü benden 1 sene önce evlenmiş.zaten bizim görümce daha evlenmez burnu havada kimseyi beğenmiyor hiç evlenmese hala ben doğurmayayımmı?

benim abimlerde 6 ayda tedaviye başladı ve ben dedim inşallah bir an önce olur ve ben evlendikten 4 ay sonra gelinimiz hamile kaldı bende o sıra tedavi görüyorum ve duydum çok sevindim.üzülmemmi lazım çünkü benden 1 sene önce evlenmiş.zaten bizim görümce daha evlenmez burnu havada kimseyi beğenmiyor hiç evlenmese hala ben doğurmayayımmı?

ya ne alaka ya:1ninca: :mymeka::mymeka:
valla benım ne arkadaşlarım vardı burnu havada olup kımseye begenmeyen hemen evlendıler bunnlar nasıp işi...üstelık arkadaşlarımı kımseye degışmem.sadece dışardan oyle görünürler..
nasıl senın hemen çocugun olmuyorsa demekkı onunda evlenme vaktı gelmemiş...hayırlı bır nasıbı çıkmamış arkadaşım..bunlar kader..
:oklava::oklava::oklava:

kıskançlık değildi sadece eşimi çok seviyorum ve canımızdan bir parça olsun istedim çok bir şeymi.oda diyebilirdi tabiki sizin olması lazım inşallah olur diyebilirdi zoruna gidebilecek bir şey değildiki.ha şöyle deseydim inşaallah senin çocuğun olmaz o zaman haklı herkeste.kayınım bana dedi mesela siz bir çocuk doğurana kadar ben 5 tane yaparım diye oda evli değil.peki kayınımın demesi benim zoruma gitmedi çünkü ben dedim ya ailesini çok seviyorum.görümcemde beni sevseydi zoruna gitmezdi.demekki beni hiç sevmemiş.

görümcenın yaşı kaç.....
görümcen 50 yaşına kadar evlenmesse çocugu dogurabılırsın...

ya varmı boyle bır mantık arkadaşım ya..

Allah hayırlısını versin canım bunlar dert deilki niye bu kadar taktın sağlıklı olsun ne zaman olursa olsun inşallah...

canım bak madem görümceni seviyosun tel acıp oyle demek ıstemedım yanlıs anladın sen de
bırıktırmeyın bu tur seylerı ıcınızde sonucta bı ailesniz ve yuz yuze bakmak durumundasınız bence konus
basta soyledıgım gıbı sen ne demek ıstedıgını tam altamamıssın görümcene
ve benden sana tavsıye kaynım bunu dedı gorumcem bunu dedı ben ona sunu dedım
bunları dallandırıp budaklandırmayın bence
sonra bunlar ıcınızde buyur ısın ıcınden cıkamazsınız kaydirigubbakcemile5

benim eşimi görümcemin kız arkadaşları aramazdı bu olaylardan dolayı arıyorlar.ben neden kayınvalideme diyorum eşimin muhabbeti yoktu bu insanlarla hakikatende bir merhaba eşimi neden arıyorlar dediğimde ayyy onlardanmı kıskanıyorsun diyor suratıma telefon kapatıyor.bu doğrumu sırf beni çıldırtmak eşimle kavga ettirmek için yapılıyor.soruyorum eşinizin kızkardeşinin arkadaşları arayıp dulu kızı sizler ne yaparsınız.kıskançlık bunda yaparım çünkü eşim arayanın dul bile olduğunu bilmez ben derim o dulmuş diye tanımaz bile.

telefon açtım 1 saat özür diledim bende üzüldüm ama ne dedi bana artık bitti.benim suratıma bile bakmıyor evlerine bayramda gittik hoş geldin bile demedi beni utandıraydı bana iyi davranarak.

Back
X