görümceden dertli:))

beni anladığın için çok saol, kayınpederin çayını doldurmaktan gocunmam kayınvalidemn hazırda beklemesini belrtmek için yazdım onu, yani amcanınki de bitse aynı telaşı yapar, onlar demeden sen gör, pervane ol yani..buna deli oluyorum. çok işçi bi kadın.
arkadaş konusuna gelince evimin yakınındakiler hep yaşlı.. zaten küçük yerde oturuyoruz.

canım sen yine iyi görümcene gidiyosun ben evleneli 2 kez gittim evine biri ramazan biride amcasını davet etmşken bizide çağırmıştı. kendine sıra gelince yok, masraf olur bizi çağırırsa, o zaten hep bizde, annesi ona gitmezki hiç. annesi onu öyle korur ki para harcatmaz ona.
işte buna sinirim, bizden yer içer bizi davet bile etmez bi pazar günü...

eşim çalıştırmıyorki kaç kez dedim bak evde kafayı yiyorum çalışayımda belki bunlardan uzak olurum dedim ama yok, istemiyor, bebeğim 14 aylık mızmız biraz, kimse bakamaz diyor, halbuki bakarlar, kayınvalidemde kızınkini bakıyor ya yanaşmıyor

ben kayinvalideyle birlikte oturuyorum 75 yasinda oda aynisini arkadaslari geldiginde yapiyo deliriyorum resmen dunyanin ugrasini yapiyorum yemekler hazirliyorum caylari onlari bunlari sirf meyve getirmedim diye dunyanin lafini yedim zaten yemekten yarim saat sonra kalktilar nezaman getiriceksem
bende umursamaya vurdum simdi cokda takmamak lazim gormiyceksin kimsenin bardagini sen doldurmak zorunda degilsin kaynananin ve kayinbabaninkini doldur tamam hazir kita onlarin bardaklarinin pesindemi kosucaksin

az bile dedin aynen kesn konuşacam eşimle..gerçekten şurdaki konşmalar cesaret verdi bana. değişeceğm inanıyorum..

ben çocuğun oldugunu bilmiyordum, dediğim gibi iş eşinde bitiyor, yani onun seni ezdirmeye gönlü razı nasıl oluyor onu da anlamadım, üstüne üstlük küçük bebeğin var

aynen gelen arkadaşlarıda cabası:) mahallemzde hep onun emsalleri var, hergelenede yapmak zorundayız hizmet:) artık gülüyorum halime:) valla sinirden ya(

ben çocuğun oldugunu bilmiyordum, dediğim gibi iş eşinde bitiyor, yani onun seni ezdirmeye gönlü razı nasıl oluyor onu da anlamadım, üstüne üstlük küçük bebeğin var

aynen öyle, nişanlıyken öyle farklıydıki nasıl üzerime titrerdi, şimdi ise ben bi şikayet dile getirsem darılıyo benden, yani çekmek zorundayım gibi..

ben çıkıyorum diyorum, kayınvalidem diyo dur eşin gelsinde çıkarsn mesela, daha bişey diyemiyorum, bazen işim var ben gideym o gelir diyorum ama her zaman bahane bulamıyorum.. yani ben kaynana olsam gelin gideym derse, gitsin banane ne diycem dur bilmem ne, karışmak tan ne zevk alıyorlar bi anlasam.

az bile dedin aynen kesn konuşacam eşimle..gerçekten şurdaki konşmalar cesaret verdi bana. değişeceğm inanıyorum..

eşinizle konuşurken dikkat edin yalnız çok ağır konuşmayın tatlı dille anlatmaya çalışın. eğer hep suçlayarak bağırarak ters ters konuşursanız sizin tarafınızda olmaz bunu unutmayın. tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır. konuşmadan önce ilk önce kendinize çeki düzen verin . çeki düzen derken yanlış anlamayın eşinizi düşünüp ertelediğiniz ne varsa yapmaya başlayın özgüveniniz ve moraliniz iyice bi yerine gelsin eşiniz brir iki defada olsa istediği birşeyi yapmadığınızı görsün mutlaka size soracaktır neden yapmıyorsun diye ben yapmadım diye sen nasıl üzülüyorsun değil mi işte sen üzülme diye ben her zaman istemediğim şeyi yaptığım için böyle üzülüyorum ama sen beni anlamıyorsun diyerek söze giriş yapabilirsin artık gerisi size kalmış
inşallah en kısa zamanda eşiniz aklını başına alır sizde kesenizi ayırır evinizde mutlu huzurlu yaşarsınız.

Yazdıklarını okurken şakağım gerildi başıma ağrı girdi valla. Sabır diliyorum sana. Görümce şımarık, kocası kılkuyruk, eşin de yanlış anlama ama basiretsiz. Büyükler için ne denir bilemedim. Kayınbaban sanki en mantıklısı gibi geldi bana. Ama onun da hoşuna gidiyor tabii bütün aile yamacında. Hem adamcağız 2 günde 1 geliyormuş eve (uzun yol şoförüydü galba di mi?). 1 gün dışarda kafa dinliyordur işte. Keşke senin de kafa dinleyebileceğin fırsatlar olsa. Ama o da yetmez, kökten çözüm lazım sana. Cesaret aldığına ve değişmek istediğine sevindim. Arkadaşların yazdığı küçük şeylerle başla, gerisi gelir. Küçük şeyler = Büyük sonuçlar doğurabilir.

arkadasım senin ve eşinin yaşını öğrenebilirmiyim acaba ?

birde biraz önce sormuştum cevap vermedin..neden eşin gelmeden aşağıya iniyorsunki ?

amin inş çokk saol. herkes karı-koca mutlu olsun inş. ailelerden uzak. mesafe şart.
baştan böyle başlıyor. sonra kötü olarak ayrılmaktansa en baştan. aynı yerde olmamak lazımdı

arkadasım senin ve eşinin yaşını öğrenebilirmiyim acaba ?

birde biraz önce sormuştum cevap vermedin..neden eşin gelmeden aşağıya iniyorsunki ?

babası 2 akşamda bir geliyor eve ve o akşamlar muhakkak iniyoruz (eşimin isteğiyle). e orda yiycemiz için önceden yemeğe yardım etmek için iniyorum.

eşimde bende 26 yaşındayız. benden 2ay büyük. keşke 10yaş büyük olsaydı belki olgun olurdu birazz.

niye kv evinize çıkarken açıklama yapmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi off offff siz çok kaptırmışsınız elinizi kolunuzu bacağınızı. kapıyı açıp çıkıp gidin neden gittiğinizi söylemek zorunda değilsiniz çünkü gezmeye değil evinize gidiyorsunuz. benim kv ilk başlarda yularları eline almak için neden gidiyorsun evine yapcan ne etcen otur vs bir sürü şey derdi. en son anne orası benim evim illa birşey mi olması gerekiyor evime gitmem için bir daha bana bu tarz soru sormayın dedim ogün bugündür demez gerçi ipler koptuğundan beri hiç inmedim yemeğe oturmaya o ayrı =) eşimde sağolsun ilk başlarda ailesine çok taviz verdi ama gerçekleri gördükçe tavizleri kesti.

benimkide bi görse, önce eşinin gelmesi gerektiğini bi anlasa.
aynen ne güzel demişsin benim evm illa sebepmi olcak çıkmak için. bende diycem artık diyorum hep bi türlü diyemiyorum,
sanıyorum saygıszlık olacak öyle demem. çok aptalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…