görümceden dertli:))

tamam o zaman işe şöyle başla canım sadece kayınpederinin geldiği akşamlar aşağıya in..

1 gün aşağıda ye diğer gün evinde yap yemeğini kocanı bekle olmazmı... bence mis gibi olur..eşinde işten ilk oraya girmemeyi öğrenir..

kusura bakma ama siz resmen aynı evde yaşıyor gibisniz..eşin daha eve gelmeden annesine geliyor heralde.. zaten sende annesindesin :S

bunu düzeltmekle başla işe bir gün aşağıda yemek yiyin diğer gün dediğim gibi kendi evinde yemeğini pişir bekle kocanı

onlar sana saygısızlık yapabiliyor ama senin bu yapacağın devede kulak arkadasım inan bana

aynen valla kayınpeder iyide istiyorki kızımda oğlumda yanımda olsun. yurtiçi çalışıyor, eve geldimi herkesi görmek istiyor,
ben kendi ailemde böyle bişey görmedim. biz akrabalarla pek içli dışlı değldik zaten çalışıyodum kimseyle işim olmazdı. ama evllik benim sonum oldu resmen,

tamam bazen evde pişiriyorum, geliyor eşim eve, diyorki ben bi alta uğrayım da geliyim, yerim sonra, böyle saçmalık gördünüzmü ya, uğramasa sanki olmuyor 40 yıldr görmedi sanki.

Uzatmadan köprüleri at cesaretin varsa yoksa düzelmez...

kayınvalideyi sırtına almışsın atman lazım

tamam bazen evde pişiriyorum, geliyor eşim eve, diyorki ben bi alta uğrayım da geliyim, yerim sonra, böyle saçmalık gördünüzmü ya, uğramasa sanki olmuyor 40 yıldr görmedi sanki.

ay valla kusura bakma eşinin hiç tutulacak bi tarafı yok..

o zaman yol ver azcık kocana canım takılsın anasında 1-2 hafta sende sakın hiç inme ne halt yiyorsa yesinler..

ne hali varsa görsün anacım bu ne ana sevgiymiş ya seni niye almış onu merak etmeye başladım yani

canım senin çocuğun yokmu canım,,yoksa yap bitane en azından benimde çocuğum sorumluluğum var dersin ...

kocanın maaşı niye kayınbabanın evine gidiyor hesabınız neden ortak:44: canım öncelikle hesabını ayır ve kendi evinde yemeğini yap ye arada sırada kısa süreliğine aşağı in.görümcende annesinin evinde ne yaparsa yapsın umuırsama kocanın kazancını yemedikten sonra gerisine karışma

Uzatmadan köprüleri at cesaretin varsa yoksa düzelmez...

kayınvalideyi sırtına almışsın atman lazım

vallahi bu kez kendime geleceğim, en azından istemediğim şeyleri yapmayacağım. dinleyen ilgilen herkese çok teşekkr ederim.
Allah razı olsun fikir verenden de.

ben senin yerinde olsam varya hiç bir kuvvet beni asla aşağıya indiremezdi..

sıkıyosa indirmeye çalışsın..hiç bir gün inmem hiç asla...

ah arkadaşım ah, diğer erkek kardeşte evlenecekmişte onun borcuda bitecekmişte öyle ayrılacakmış hesaplar.

ve düşün hal böyleyken daha bizim evlendirecek kaynım ve bi görümcem daha varken evli olan bizi sömürüyor, Allah aynısını yaşatsın ona..

sen görümceni boşver bacım kocana bak aile kavramınız elden gidiyor nerdeyse valla ay çok üzüldüm..ne olur kusura bakma kalbini kırdıysam

birde sen suan nasıl yazıyorsun bize kendi evindemisin

evet evimdeyim, kablosuz modem var evdeki görümcem okuyor, ona net okul için lazım. bizde ondan bağlanabiliyoruz. googleye görümcemi sevmiyorum yazıyorum salak salak şeyler bakıyorum artık. burayı gördm üye oldum dün. ve bugün derdimi anlatmakla epey rahatladım. ve cesaretlendm inanki

taşınma imkanınız yok mu?

senın eşinde problem asıl

onu kendine çekmen lazım artık iş sana düşüyor

kayınvaliden arayıp çağırdığında hemen diyorsun ki belim ağrıyor.hatta anne çok kötüyüm gel yanımda dur ölüyorum falan de,at kendi,ni kanepeye sakın kalkma kayınvaliden gelirsede sakın kalkma kendine çorba yaptır anne gel bi belime masaj yap de artık aklına ne eserse tamam?ve artık senın uzun seneler belin ağrıyacak unutma

ondan sonra eşin işten gelmeden yemeğini yapıyorsun süslen püslen aşağıya inip geleyim mi dedi kap yakasından gerisi senin hayal gücüne kalmış böyle böyle güzellikle kandırcan eşini kavga dövüş yaparsan olmaz

eşini onların kucağına daha çok atarsın

bi süre sonrada başka yere taşınma mevzusunu ince ince işlemen gerekecek ama öyle dan diye değil yavaş yavaş.

Aptal değilsin, sadece şanssızsın.
Eşine hiç "çocuğumuzun rızkını ablanlar yiyor" dedin mi? Yani böyle sert bir şekilde değil tabii ki daha tatlı bir dille... Belki çocuğunuzun geleceğini falan öne sürsen azıcık aklı başına gelir. Ki yalan da değil zaten. Resmen çocuğunuzun rızkını yiyorlar.

hatta gel doktora gidelim derlerse sakın gitme yok yok iyiyim gitmeyim şimdi size zahmet olur yorulursunuz falan filan

bildiğin sen mağduru oynayacaksın ama hep onların iyiliğini düşünüyormuşsun gibi hatta git bahçeye bir gün çalış ama hep şikayet ay belim yok bacağım yok kolum diyerek

ama sankı çok hastasında çalışmak içinde can atıyormuşsun gibi bir iki belki kayınvalide kanarda yazık bu geline der...

demezse de evden sakın çıkma çağırdığında gitme.

sana yemin ederim dedim.. ama ablası için değil erkek kardeşini evlenip borcu bitecek dedi Allah aşkına dedim bizim cocuğumuz var hak değilmi dedim.
o bize yardım etmediki bizde onun borcu bitene kadar, sadece yiycez içecez gerisi onlara gidecek.
ama öyle diyor başka bişey demiyor, en kabul etmiyorum dedim bakalım hayrlısı kaynım 1 ay sonra askerden gelecek, ev yapacaz onada evlenecek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…