- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi isimolmasa
-
babası 2 akşamda bir geliyor eve ve o akşamlar muhakkak iniyoruz (eşimin isteğiyle). e orda yiycemiz için önceden yemeğe yardım etmek için iniyorum.
eşimde bende 26 yaşındayız. benden 2ay büyük. keşke 10yaş büyük olsaydı belki olgun olurdu birazz.
benimkide bi görse, önce eşinin gelmesi gerektiğini bi anlasa.
aynen ne güzel demişsin benim evm illa sebepmi olcak çıkmak için. bende diycem artık diyorum hep bi türlü diyemiyorum,
sanıyorum saygıszlık olacak öyle demem. çok aptalım.
Yazdıklarını okurken şakağım gerildi başıma ağrı girdi valla. Sabır diliyorum sana. Görümce şımarık, kocası kılkuyruk, eşin de yanlış anlama ama basiretsiz. Büyükler için ne denir bilemedim. Kayınbaban sanki en mantıklısı gibi geldi bana. Ama onun da hoşuna gidiyor tabii bütün aile yamacında. Hem adamcağız 2 günde 1 geliyormuş eve (uzun yol şoförüydü galba di mi?). 1 gün dışarda kafa dinliyordur işte. Keşke senin de kafa dinleyebileceğin fırsatlar olsa. Ama o da yetmez, kökten çözüm lazım sana. Cesaret aldığına ve değişmek istediğine sevindim. Arkadaşların yazdığı küçük şeylerle başla, gerisi gelir. Küçük şeyler = Büyük sonuçlar doğurabilir.
onlar sana saygısızlık yapabiliyor ama senin bu yapacağın devede kulak arkadasım inan bana
tamam o zaman işe şöyle başla canım sadece kayınpederinin geldiği akşamlar aşağıya in..
1 gün aşağıda ye diğer gün evinde yap yemeğini kocanı bekle olmazmı... bence mis gibi olur..eşinde işten ilk oraya girmemeyi öğrenir..
kusura bakma ama siz resmen aynı evde yaşıyor gibisniz..eşin daha eve gelmeden annesine geliyor heralde.. zaten sende annesindesin :S
bunu düzeltmekle başla işe bir gün aşağıda yemek yiyin diğer gün dediğim gibi kendi evinde yemeğini pişir bekle kocanı
tamam bazen evde pişiriyorum, geliyor eşim eve, diyorki ben bi alta uğrayım da geliyim, yerim sonra, böyle saçmalık gördünüzmü ya, uğramasa sanki olmuyor 40 yıldr görmedi sanki.
Uzatmadan köprüleri at cesaretin varsa yoksa düzelmez...
kayınvalideyi sırtına almışsın atman lazım
kocanın maaşı niye kayınbabanın evine gidiyor hesabınız neden ortak:44: canım öncelikle hesabını ayır ve kendi evinde yemeğini yap ye arada sırada kısa süreliğine aşağı in.görümcende annesinin evinde ne yaparsa yapsın umuırsama kocanın kazancını yemedikten sonra gerisine karışma
ah arkadaşım ah, diğer erkek kardeşte evlenecekmişte onun borcuda bitecekmişte öyle ayrılacakmış hesaplar.
ve düşün hal böyleyken daha bizim evlendirecek kaynım ve bi görümcem daha varken evli olan bizi sömürüyor, Allah aynısını yaşatsın ona..
birde sen suan nasıl yazıyorsun bize kendi evindemisin
benimkide bi görse, önce eşinin gelmesi gerektiğini bi anlasa.
aynen ne güzel demişsin benim evm illa sebepmi olcak çıkmak için. bende diycem artık diyorum hep bi türlü diyemiyorum,
sanıyorum saygıszlık olacak öyle demem. çok aptalım.
sen görümceni boşver bacım kocana bak aile kavramınız elden gidiyor nerdeyse valla ay çok üzüldüm..ne olur kusura bakma kalbini kırdıysam
Aptal değilsin, sadece şanssızsın.
Eşine hiç "çocuğumuzun rızkını ablanlar yiyor" dedin mi? Yani böyle sert bir şekilde değil tabii ki daha tatlı bir dille... Belki çocuğunuzun geleceğini falan öne sürsen azıcık aklı başına gelir. Ki yalan da değil zaten. Resmen çocuğunuzun rızkını yiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?