Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygun dille anlatimi nasil olur bilemem ama dökün icinizi gitsinKızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Ne yalan da soyleseniz yemicekKızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Niye sildiniz ki sessize alabilirdiniz storylerinizi gizleyebilirdiniz. Cevap verilcek bi şey yok bence eşiniz sorduğu zaman da gerçeği söyleyinKızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Aynen bende direk siliyorumBen böyle durumlarda genelde görüldü atıyorum açıkçası. Biri beni sildiğinde de "neden sildin hee?" diye sormuyorum ve çok saçma geliyor bana.
Eşinize gayet rahat bir şekilde bu konuyu açıklamalısınız bence.
Ne yalan da soyleseniz yemicek![]()
Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim.
Uygun dille anlatimi nasil olur bilemem ama dökün icinizi gitsin![]()
Ben olsam canım öyle istedi derim ama siz gerginlik istemiyorsunuz.Gerginlik istemiyorsanız takipten de çıkmayacaktınız.
Cevap vermeye karar verdiyseniz açık açık yazın sakince ama.Sizi kışkırtmasına izin vermeyin.Cevap vermeye karar verdim. Sizce içimi dökmek mi mantıklı yoksa canım öyle istedi gibi yuvarlak cevaplar mı. Şimdi mesajı silsem yine yüz yüze geldiğimizde sormayacak mı sanki biliyorum onu ben tatsızlık çıkmasın diye hep görmezden gelirim laflarını yutarım bazen onlar ise öyle değil dambur dumburlar hiç tatsızlık olur mu olmaz mı ne olur diye düşünmezler sanırım artık benimde cevap vermem gerek
Eşimin arkadaşının eşiyle benzer bir şey yaşadık. Benden hoşlanmadığı, sürekli bir rekabet halinde olduğu çok netti.Cevap vermeye karar verdim. Sizce içimi dökmek mi mantıklı yoksa canım öyle istedi gibi yuvarlak cevaplar mı. Şimdi mesajı silsem yine yüz yüze geldiğimizde sormayacak mı sanki biliyorum onu ben tatsızlık çıkmasın diye hep görmezden gelirim laflarını yutarım bazen onlar ise öyle değil dambur dumburlar hiç tatsızlık olur mu olmaz mı ne olur diye düşünmezler sanırım artık benimde cevap vermem gerek
Aslında çok kurnaz bal gibi de biliyor neden onu sildiğimi ama soruyor ki kavga çıksın. Bense genelde mesafeli ve görmezden gelmeye çalışırım ki tatsızlık çıkmasın
Vallahi süper, düşünsün dursun acaba niye engelledi? Diye.Ben sizin yerinizde olsam “ cevabını bildiğiniz soruları lütfen sormayın” derdim