Öfff bi bitmedi şu anasının kuzusu ablasının biriciği bisküvi erkekleri ya.Kızlar eşimin ablası ile görüşmüyorum bana çok karışıp, laf soktuğu için.
Hiç cevap vermedim görüşmeyi kestim ama eşim konu açıldığında haklısın diyor ailesi baskı yapıyor görüşmem için bana bir şey dediklerinde susuyor ama ben kendisine onlar ile ilgisi ufak bir şey dediğimde beni üzüyor, üzdü daha doğrusu şimdi düzeldi gibi ama inanmıyorum.
Ben artık o kişi ile görüşmek istemiyorum muska ile uğraşıyor eşim konuşuyor eve ne verirse almam dedim bozuldu sadece bu da değil ablası bana bir şey dediğinde susuyor ben kendisine neden susuyosun diyorum arayı bulmak için diyor şimdi iyiyiz ama aklıma geldikçe bunlar eşime iyi olamıyorum tek sorun ailesinin çok karışıp eşimin susması aslında hep cevap verirdi ablasında kirleniyor ve ben çok yoruldum.
Haklısın deyip yanımda olmuyor üstelik haklı olduğumu biliyorum ama isterdim ki beni üzmesin bunlar için ne önerirsiniz?
İlişki terapisti mi ben nasıl içimden atacağım bunları bilmiyorum şuan iyiyiz ama biliyorum yine bir şey olsa eşim ortada yok ve ablasına o benim eşim diyemiyor.
Geçen gün aramıza o kadın giremez yazmış eşim de öyle tabi abla sakin ol demiş
Daha çok var ama ne akıl verirsiniz?
Eşim annem melek gibi diyor zaten bana hep laf sokuyor dediğimde yanlış anladın annem kimseyi kırmaz diyoroysa ki ben laf işitiyorum laf söylemiyorum ama söylemek istiyorum olmuyor sinirlenince ağlıyorum kırılıyorum beni deli edecekler
Allahım aynı dertler bendede var naptıysam görmedi eşim taki Allah tarafından onlar gerçek yüzlerini gösterene kadar ama senin gibi bende unutamıyorum bazı şeyleri bide korkuyor insan acaba barışılacak mı eskisi gibi olurmu eskisi gibi olursa ben tahammül edebilirmiyim çünki asla tahammülüm kalmadı onlara bide alıştım hayatımızda olmamalarına şuan bir araya gelmiyoruz çok zor durumlar ya bunlar çoğu evlilikte de oluyor bi sizde değil canım kendine çok yüklenmeKızlar eşimin ablası ile görüşmüyorum bana çok karışıp, laf soktuğu için.
Hiç cevap vermedim görüşmeyi kestim ama eşim konu açıldığında haklısın diyor ailesi baskı yapıyor görüşmem için bana bir şey dediklerinde susuyor ama ben kendisine onlar ile ilgisi ufak bir şey dediğimde beni üzüyor, üzdü daha doğrusu şimdi düzeldi gibi ama inanmıyorum.
Ben artık o kişi ile görüşmek istemiyorum muska ile uğraşıyor eşim konuşuyor eve ne verirse almam dedim bozuldu sadece bu da değil ablası bana bir şey dediğinde susuyor ben kendisine neden susuyosun diyorum arayı bulmak için diyor şimdi iyiyiz ama aklıma geldikçe bunlar eşime iyi olamıyorum tek sorun ailesinin çok karışıp eşimin susması aslında hep cevap verirdi ablasında kirleniyor ve ben çok yoruldum.
Haklısın deyip yanımda olmuyor üstelik haklı olduğumu biliyorum ama isterdim ki beni üzmesin bunlar için ne önerirsiniz?
İlişki terapisti mi ben nasıl içimden atacağım bunları bilmiyorum şuan iyiyiz ama biliyorum yine bir şey olsa eşim ortada yok ve ablasına o benim eşim diyemiyor.
Eşim annem melek gibi diyor zaten bana hep laf sokuyor dediğimde yanlış anladın annem kimseyi kırmaz diyoroysa ki ben laf işitiyorum laf söylemiyorum ama söylemek istiyorum olmuyor sinirlenince ağlıyorum kırılıyorum beni deli edecekler
sadece benim mi içim kalkıyor acaba bu görümce/kvalide/elti konularından acaba.Kızlar eşimin ablası ile görüşmüyorum bana çok karışıp, laf soktuğu için.
E bakın sorunun kaynağı görümce değil eş siz başlığı koca olamamış eşim diye değiştirin belki o zaman sorunun kaynağını sizde görürsünüz.Geçen gün aramıza o kadın giremez yazmış eşim de öyle tabi abla sakin ol demiş
Ben eş ailesinden herhangi biri ile "tamamen" ilişkiyi kesmenin, önünde sonunda o evliliği bitireceğini düşünüyorum. Yani mesafe koyulabilir ama hiç görüşmemek olası bir durum değil bence evlilikler için. Tabi yakın aileden bahsediyorum.Kızlar eşimin ablası ile görüşmüyorum bana çok karışıp, laf soktuğu için.
Canım bizler netiz de eşler bırakmıyor peşimizisadece benim mi içim kalkıyor acaba bu görümce/kvalide/elti konularından acaba.
Evlenmiş koca kadınlar görüşmek istemediğiniz kişiyle görüşmeyin nolur. Bunun ikilemini yaşamayacak kadar net olun.
Ben sinirlenince ağlıyorum işteÇözümü ne biliyor musun? Birisi (bu her kim olursa olsun eşin, kaynanan, görümcen, arkadaşın) bir ortamda bir laf mı söyledi çat diye cevabını yapıştıracaksın, aman alınır mı aman kötü olur muyum demeyeceksin. Emin ol sen böyle çat çat cevap verirsen hem daha değerli olursun hem de kimse ne arkandan ne yüzüne bir şey söylemeye cesaret edemez. Laf sokmaya çalıştı o an verecek cevap mı bulamadın? " Pardon .... derken??? ne demek istedin anlayamadım???? " Böyle söyle ama sakın susma. O da kem küm edip kıvırmaya çalışacaktır. Ve onların lafını sözünü evine taşıyıp eşinle sakın kötü olma. Sen eşinle evlisin onlarla bir bağın yok, varsın küssünler varsın seni saygısız bilsinler. Kimseyi alttan almayın, hayatınız daha güzel olacak :))))))
Evet genel olarak olabiliyor ki sorun kesin doğuruyor ama inanın ablası kendi kendine yapıyor.Ben eş ailesinden herhangi biri ile "tamamen" ilişkiyi kesmenin, önünde sonunda o evliliği bitireceğini düşünüyorum. Yani mesafe koyulabilir ama hiç görüşmemek olası bir durum değil bence evlilikler için. Tabi yakın aileden bahsediyorum.
Eşim haklısın diyor ama yoruldum görmek istemiyorum kv mecbur görüşüyorum eşim hatrına ama gerçekten bıktım karışmalarından kayınpeder bile aynıAllahım aynı dertler bendede var naptıysam görmedi eşim taki Allah tarafından onlar gerçek yüzlerini gösterene kadar ama senin gibi bende unutamıyorum bazı şeyleri bide korkuyor insan acaba barışılacak mı eskisi gibi olurmu eskisi gibi olursa ben tahammül edebilirmiyim çünki asla tahammülüm kalmadı onlara bide alıştım hayatımızda olmamalarına şuan bir araya gelmiyoruz çok zor durumlar ya bunlar çoğu evlilikte de oluyor bi sizde değil canım kendine çok yüklenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?