• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceler evliliğe karışır mı ?

Kumrual

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
374
1
116
Diğer
kızlar evlenmeyi düşündüğüm biri var ama iki tane bekar ablası var annemler hayatımıza müdahale ederler her şeye karışırlar diyolar kardeşlerini kıskanırlar...
sıcak bakmıyolar huzurun olmaz diyolar görümcesinden memnun olmayan varmı siz ne düşünürdünüz

Benimde şu an görümcemle aram çok iyi,bana da evli olan tüm arkadaşlarım öyle diyo evlenince değiir karışır vs vs herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleri sempatiksalakcinni

Görümceler evliliğinize karışır ya da fikirlerini söyler siz karışmış olarak hissedersiniz...
Ama madem baştan bu önyargınız var,tek çocuk olan birini bulun...

ben anlamıyorum eskiden anneler aşağı çekerler ortam yumuşatırlardı şimdi doldurup fiştekliyorlar akannehir

niye karışsın niye huzur kaçırsın..
kimle evleneceğine bakacaksın..

benim iki görümcem var hayatıma karışmaya kalktılar eşim verdi boylarının ölçüsünü:olmaz:.
bende görümce olucam yakında aklıma bile gelmez karışmak, fikir sorduklarında bile çekiniyorum söylemeye etkilemeyeyim diye..

bence böyle korkuları olan kimsesiz yurdunda yetişmiş biriyle evlensinboshayallersmile..

benim ön yargım yokta evli olan herkez öyle diyor kime desem olumsuz evli olsalar sorun değilmiş

Son düzenleme:
Bence önyargılı olmayın, yani bu olumsuz düşüncelerle yaklaşmayın ama mesafe koymak, fazla yüz göz olmamak da her zaman iyidir.

Hehe ben de görümce olacaktım, kardeşim benden önc evlenecekti, kızın da böyle çekinceleri olmuş, hani ablan bekar falan diye. Ablam seni yolar deseydin dedim ben de :)) Daha görmeden tanımadan etmeden böyle düşünene böyle cevap :P

Son düzenleme:
kızlar evlenmeyi düşündüğüm biri var ama iki tane bekar ablası var annemler hayatımıza müdahale ederler her şeye karışırlar diyolar kardeşlerini kıskanırlar...
sıcak bakmıyolar huzurun olmaz diyolar görümcesinden memnun olmayan varmı siz ne düşünürdünüz

her insan aynı olmadıgına göre her görümcede aynı olmaz.ayrıca ne yapabilirsinki ya ablalarını öldürecek yada sevgilinden ayrılamayacağına göre:1:nacızane tavsiyem sınırı korursun yüz göz olmazsın böylece daha az sorun yasarsın.anlamadığım daha ortada fol yok yumurta yokken varsayımlarla sorun çıkabileceğinı düşünmek nerden geldi aklınıza?akannehir

dimi yaşamadan bilinmez ama bide erkeğin sahip çıkması lazım onada güvenemiyorum sanki ablaları fazla dinliyor gibi

karar verin önce varmı yokmu mesajın birinde 2 abla var diyosunuz diğerindede yok diyosunuz

her insan aynı olmadıgına göre her görümcede aynı olmaz.ayrıca ne yapabilirsinki ya ablalarını öldürecek yada sevgilinden ayrılamayacağına göre:1:nacızane tavsiyem sınırı korursun yüz göz olmazsın böylece daha az sorun yasarsın.anlamadığım daha ortada fol yok yumurta yokken varsayımlarla sorun çıkabileceğinı düşünmek nerden geldi aklınıza?akannehir

walla öylede görünen köy kılavuz istemez diyolar tanıyanlar

Mutlaka karısır.Aranı ıyı tutmaya bak derım aranı ıyı tutarsan fıkır ayrılıgına dussenız bıle sorun yasamazsınız,onların dedıklerını dınle ama yapmak zorunda degılsın.

aaaaa karışmazlar mı hiç onların ulvi vazifeleri etrafta evlenmiş gördükleri yengeleri abilerinin evliliklerine burnunu sokup ortalığı karıştırmaktır..

bence gerçek fikrimi soruyorsan kişiden kişiye değişir çünkü bu olay kişilik meselesidir..
senin takınacağın tavır koyacağın sınır önemli burada
çok yüz verirsen tanımadan tepene binebilirler..
çok uzak tepkili durursan arkandan kuyunu kazabilir yani

onları önce tanıman ama tanırkenden de sınırlarını koyman gerekir..
bence birkaç yere onlarla vakit geçirmek için git
beraber alışverişe çarşıya falan çıkın
senin beğendiğin şeylere müdahale mi ediyorlar
ne diyorlar
suratlarına tavırlarına bak
özellikle
pahalı eşyalara
ne bileyim absürt çirkin ev süslerine bakki
gerçek yüzlerini gör
eğer sen çok çirkin birşey beğendiğin halde
sanaa aaa evet güzelmiş diyorlarsa bir iş vardır işin içinde
gerçek fikirlerini saklayıp seni kafalayacaklar demektir
yok bence güzel ama senin zevkin sen bilirsin diyolar sa anlayışlı olmaları yüksek
yok bu çok çirkin alıpta ne yapacan
sen bunu al gibi müdahalecilerse
zaten herşeye karışırlar

birde evlenince onlara yakınmı olacaksın
onların çocukları falan varmı
sürekli sana gelip gidip başını ağrıtacak meseafede olmamaya çalış ;)

evet evleri yakın.ablaları hiç evlenmemişler 40 aşkın yaşları bundan sonrada evlenmezler sanırım beyaz eşya markası olarak pekte iyi sayılmayan bişey önermişlerdianneside ilk defa görmeye geldiler giderken oğluna binaz bi niyaz annem onlara sinir oldu ama işte benimde gönlüm ısındı

Zannetmiyorum neden karışsınlar ki görümceler?Çok yanlış bi düşünce bana göre.
Benim bi tane görümcem var,gerçekten 'bi tane' :nazar:

evet evleri yakın.ablaları hiç evlenmemişler 40 aşkın yaşları bundan sonrada evlenmezler sanırım beyaz eşya markası olarak pekte iyi sayılmayan bişey önermişlerdianneside ilk defa görmeye geldiler giderken oğluna binaz bi niyaz annem onlara sinir oldu ama işte benimde gönlüm ısındı

yani evleride yakınsa dediğim gibi tanımadan taşın altına elini sokma
ayrıca annen görmüş geçirmiş kadın brşey söylüyorsa bildiği vardır
insan içim ısındı diye kendisini ateşlere atmaz gerçekten çok sevdiysen denemeye değer
ben aşktan ölerek evlendim ailesi yüzünden kan kustum ama yinede eşimi deli divane seviyorum yakın zamanda bi çare bulup uzaklaşacağız
ama sen onu o seni herşeyden çok sevmiyorsa aileside sıkıntı olursa çok üzülürsün
sevgi önemli
ama ailede önemli
sen sıkıntı çektğinde eşin sana anlayış göstermez de ailesinden yana olursa
yine üzülecek sen olursun
bence yinede bir kez onun ablalarıyla falan böyle oturmaya gider gibi görüş derim ben
ne bileym bi ailenizi tanımak istiyorum de..

Zannetmiyorum neden karışsınlar ki görümceler?Çok yanlış bi düşünce bana göre.
Benim bi tane görümcem var,gerçekten 'bi tane' :nazar:

bence sen çok şanslı ve çok iyi bir görümcen olduğu için bunu yanlış anlayabiliyorsun
benimde iki tane görümcem var
birisi melek diğeri şeytan durumunda
o yüzden de bence insanların kişiliği çok önemli
birisini çok seviyorum diğeri ilede pek muhattap olmayı sevmiyorum sivri dilli
bana çok müdahale etmezler
ama tanıdığım çevrede
çok müdahaleci olanlar var
bu yüzden tanımak gerekir diye düşünüyorum

Benim de iki tane görümcem var. Biri bekar biri evli yaşları da benden hatta ablalarımdan bile daha büyük. Evli görümcemin sesi çıkmaz pek ama bekar olan görümcem dedikodu yapar, laf sokar, annesiyle birlik olup kayınvalide gibi herşeye karışmaya çalışır. Bir kere her olayın içinde olmak ister. Eşime de hep söylerim hadi anneni anlıyorum o kayınvalide olduğu için karışıyor ya da bıdı bıdı yapıyor ama ablana ne oluyor diye. Eşim de "o da ikinci kaynana" deyip olayı şakaya vuruyor. Ama seninkiler böyle olacak diye bir şart yok. O öyle mi olacak bu böyle mi olacak diye önyargı ile bakarsan baştan olmaz bu iş. O zaman çöpsüz üzüm bulman lazım kendine. Sen kendini ferah tut, her görümce bir olmaz, her eş de kardeşlerinin, ablaların ağzına bakmaz.

Back
X