Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar evlenmeyi düşündüğüm biri var ama iki tane bekar ablası var annemler hayatımıza müdahale ederler her şeye karışırlar diyolar kardeşlerini kıskanırlar...
sıcak bakmıyolar huzurun olmaz diyolar görümcesinden memnun olmayan varmı siz ne düşünürdünüz
kızlar evlenmeyi düşündüğüm biri var ama iki tane bekar ablası var annemler hayatımıza müdahale ederler her şeye karışırlar diyolar kardeşlerini kıskanırlar...
sıcak bakmıyolar huzurun olmaz diyolar görümcesinden memnun olmayan varmı siz ne düşünürdünüz
her insan aynı olmadıgına göre her görümcede aynı olmaz.ayrıca ne yapabilirsinki ya ablalarını öldürecek yada sevgilinden ayrılamayacağına görenacızane tavsiyem sınırı korursun yüz göz olmazsın böylece daha az sorun yasarsın.anlamadığım daha ortada fol yok yumurta yokken varsayımlarla sorun çıkabileceğinı düşünmek nerden geldi aklınıza?akannehir
karar verin önce varmı yokmu mesajın birinde 2 abla var diyosunuz diğerindede yok diyosunuz
evet evleri yakın.ablaları hiç evlenmemişler 40 aşkın yaşları bundan sonrada evlenmezler sanırım beyaz eşya markası olarak pekte iyi sayılmayan bişey önermişlerdianneside ilk defa görmeye geldiler giderken oğluna binaz bi niyaz annem onlara sinir oldu ama işte benimde gönlüm ısındı
Zannetmiyorum neden karışsınlar ki görümceler?Çok yanlış bi düşünce bana göre.
Benim bi tane görümcem var,gerçekten 'bi tane'![]()