- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Gerçekten katlanıyor demek ya da kadının zoru benimleSana kocan katlansın de.
Zaten asla kavga etmedim bu zamana gri taştım ama annesiyle huzurumu bozuyor annesi olut olmaz kavga çıkatıyor
E kocanda iş yok, kardeşinin ağzını kapatamıyor. Sen yapsan yeri göğe katar ama. Sende de rest çekecek cesaret yok, o anlaşıldı. Otur çek o vakit görümceyi, başka çare yok gibi.Gerçekten katlanıyor demek ya da kadının zoru benimle
Siz ne cevap verdiniz bu saçmalığa karşılık?Dedim gel bu işi gelin görümce olayından çıkaralım dedim sen bir arkadasına bana davrandığın gibi davranır mısın o sana nasıl yaklasır bu davranısın karsısında vs vs dediği laf şu abimi seviyorsan katlanmak zorundasın :)
Sizin karşınızda ki demek ki çirkef bir insan yani şimdi iki tarafıda dinlemek lazım kendi adıma konuşayım kötü bir gelinimiz olsa ben de altta kalmazdım şahsen her şey karşılıklıdır . Ama sizin hiçbir kusurunuz saygısızlığınız hatanız yoksa ve yine de böyle muamele görüyorsanız karşınızdaki insan görümce lafının arkasına gizlenerek ego tatmini yapıyor olması muhtemrl normal yaşantımızda da işte okulda ego tatmini yapan insanlarla karşı karşıya kalmışızdır bunun görümcelikle çok bir alakası yok bu kişi madem böyleyse eşinizle güzelce konuşup bağlarınızı koparmanız gerekir yoksa fazlasıyla baş ağrıtır böyle insanlar bağı koparıp hiç duyup görmemek en iyi çözüm bana göreDedim gel bu işi gelin görümce olayından çıkaralım dedim sen bir arkadasına bana davrandığın gibi davranır mısın o sana nasıl yaklasır bu davranısın karsısında vs vs dediği laf şu abimi seviyorsan katlanmak zorundasın :)
Valla abisiyle ilk konusmaya başladığımızda başladı bana mesajları ekran görümtüsü at ne konusuyorsunuz diye bende hayır dedim doğal olarak olay bundan sonra koptu daha da düzelmediSizin karşınızda ki demek ki çirkef bir insan yani şimdi iki tarafıda dinlemek lazım kendi adıma konuşayım kötü bir gelinimiz olsa ben de altta kalmazdım şahsen her şey karşılıklıdır . Ama sizin hiçbir kusurunuz saygısızlığınız hatanız yoksa ve yine de böyle muamele görüyorsanız karşınızdaki insan görümce lafının arkasına gizlenerek ego tatmini yapıyor olması muhtemrl normal yaşantımızda da işte okulda ego tatmini yapan insanlarla karşı karşıya kalmışızdır bunun görümcelikle çok bir alakası yok bu kişi madem böyleyse eşinizle güzelce konuşup bağlarınızı koparmanız gerekir yoksa fazlasıyla baş ağrıtır böyle insanlar bağı koparıp hiç duyup görmemek en iyi çözüm bana göre
Sessizce gülümsedim :)) zaten ağzında ki laf abimi seviyorsan abimi seviyprsan demek ki sevmiyorsuuuun başka bi laf yokSiz ne cevap verdiniz bu saçmalığa karşılık?
Sexting mesajlarını görse neşesi yerine mi gelecekti?Valla abisiyle ilk konusmaya başladığımızda başladı bana mesajları ekran görümtüsü at ne konusuyorsunuz diye bende hayır dedim doğal olarak olay bundan sonra koptu daha da düzelmedi
Öffff :))Sexting mesajlarını görse neşesi yerine mi gelecekti?
Siz sadece sessizce gülümserseniz, görümceniz de istediği gibi davranmaya devam eder.Sessizce gülümsedim :)) zaten ağzında ki laf abimi seviyorsan abimi seviyprsan demek ki sevmiyorsuuuun başka bi laf yok
Yani dışardan herkes onu pohpohluyor mutsuz olması imkansız geliyot bana ama içini bilemiyprum tabiiMuhtemelen kendi evliliginde problem yasiyor. Kendi mutlu olmayan insan baskasinin huzurunu bozarak rahatladigini sanir. Kocasina lafi sozu gecmiyorsa, guclunun zayifi ezmesi gibi, o da seni stres topu bellemis sanirim.
Ben aeadiginda kisa kesmeye calisirdim. Evet hayir seklinde cevaplar verir kapatirdim. Annesini doldurip uzerime salarsa da susmam saygimi yitirmeden gerekeni soylerdim. Esinle aran iyi ise onlari takma. Küsen küssün.
Aşkımdan ölsem çekilecek dert değilsin de. Laf öğretiyoruz kocaman kadına, çıvdıvıyovum.Sessizce gülümsedim :)) zaten ağzında ki laf abimi seviyorsan abimi seviyprsan demek ki sevmiyorsuuuun başka bi laf yok
nasıl yani abisiyle olan konuşmaları kendisine mi atmanızı istedi arkadaş mıydınız ki bir de yaşı kaç görümcenizin küçükse saçmalaması normal olabilirValla abisiyle ilk konusmaya başladığımızda başladı bana mesajları ekran görümtüsü at ne konusuyorsunuz diye bende hayır dedim doğal olarak olay bundan sonra koptu daha da düzelmedi
Bunu bende yaşadım anlamadım vallaHmmm,
İlk aklıma gelen şey kıskançlık oldu? Bir sebep göremedim yazıda. Acaba geri planda mı hissediyor kendini
genelde kv lerin gölgeleri oluyorlar, benim gözlemim
Bende de var bir tane, kv le ne zaman küsüşsek o da küsüşüyor benle. Yazık kafasına
Vallahi bende gorumceyim gelinlerimiz mutlu olsun diye elimizden geleni yapıyoruz .Annemin evine gittiğimizde iki gelinimizede asla iş yaptirmayiz sofrayı kurup kaldırmayı bile kendim yaparım onlara bırakmam.Ozellikle küçük gelinim sürekli abla gel abla gel diyip durur.Hic gorumcelik yapmadım yapmamdaMerhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?