Görümceler ne ister ?

Ben görümceyim gelinimiz benden 14 yaş küçük. Davet ederse kekimi böreğimi alır 2 saat oturur gelirim yatiya kalmam . Çünkü çalışıyor ve haftada 1 gün izni var. tarhanasindan , menemeninden, reçellerine kadar ben yapar veririm. abla demez ablacığım der sağolsun

Benimde 3 görümcem bıraksam ciğerimi parçalarlar. İlk 2 yıl benimle uğraştılar. Sonrasinda resti çektim görüsmüyorum. Şimdi birbirlerini yiyorlar 😂

Çirkefleşmiyorlarsa iyi benimkiler duruo durup üzerime yürüyorlar
Onların sorunlari otoriter olmalari ve kendi yaptiklari dusundukleri seyler dışında kimseninkini beğenmemeleri. İstiyorlarki onlar gibi olayim. Onun dışında suan ilişkimiz iyi. Severim. Dusun dun gece 3 hala gorumcemle mesajlaşıyruz. Komedi muhabbet. Hatta yarin kahve sohbetine uğrayacağım. Seninkinden merak ettiğim üzerine yurudugunde esin ne yapiyor. Sesi çıkmıyor mu. Bunlar olurken esin yoksa tek gitme. Esin farkında ise o mudahale etsin. Benim kaynanam cok fenadır. Bağırarak laf söylerdi bana ilk evlendiğimde. Hic duymamazlıktan geldim ne yapıyorsam devam ettim. Birde esim yoksa yanimda çatır çatır cevap verdim. Ama bu cevaplar hep şaka adi altında gülerek asla kavga etmedim. Simdi cevap veriyorum diye cekiniyor. Esim her zaman ciddidir çekinirler, onun yanında bisey diyemezler cunku korur beni.

Bu arada aynı anda 12 yıllık gelirken 12 yıllık gorumceyim. Ben daha bisey istemedim. Ayri şehirlerdeyiz. Muhabbetimiz iyidir. Bana dert yanar annemle ilgili, destek olurum, anneme ustu kapalı yapma diye uyaririm. Ama anlattıklarını asla kimseye anlatmadım. Aile hayatına karismadim hic. O beni daha çok arar abla napiyon diye. Esprili seyler paylaşır bana ne var bak diye. Memlekete gidince çağırır mutlaka cocuklar vakit geçirir. Biz geldik diye cocuklari bana birakir isi varsa gezer degisik yerlere benide götürür. Oda sanirim birbirimizin hayatına saygı duyduğumuz icin, mudahale etmediğimiz için oluyor. Severim gelinimizi.

Son düzenleme:
Merhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
Şahsen ben hicbirsey istemiyorum, mutlu olsunlar herkesin yuvası huzurlu olsun kimse kimseye bulaşmasın yeter 🤭

Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.
Bencil iste.. herkes beni sevsin ben zahmet edip hiç tinlamayayim diyor. Sevsende yaranamassin bu düşüncede kişiye en iyisi bosver görmezden gel. Ben kizsam bile o şekilde eş gecmem milletin içinde ne kadar saygısızca.

diyorum yenge-görümce ilişkisinde neden yıldızlar barışmaz..
birbirlerine içi hiç isinmiyolar.
bende bir görümceyim yengem hiç aramaz.
benim de görümcem var oda hiç aramaz.
işte.
öle uyumu harika olan gelin görümce ilişkilerine bayılıyorum.

ender sahika arasi gelin görümce olup sonradan harika ikili olana bilemem. :D
şaaaa hi kaaaaaa:D

Kuzum görümcem yok cunku zaten kocam yok fakat bu gorumceler cesitli çap ve ebatlarda gelinlerin kabusu olma yolunda kv lerin kucuk versiyonu olan evli olsada olmasada gelinlere takan ,insana" ablacim derdin ne Allah askina" sorusunu surekli (kk tecrubem)sorduran cesitli insanlar

Cay verirken beni es gececek ve ona "hayirdir bana niye vermedin beni beni yengeni atladin" diye kendimi hatirlatmayacagim,bilerek yapiyor(tabi 20 derece astigmattir o baska)

Sevilmek isteyip sevmemek bencilliktir, acikca kirmadan konusurum altinda ne var sakince sorarim cunku boyle cesitli triplere giren insanda bir sıkınti vardir ,kendinden memnun degildir sevildigini hissettmiyordur hobi olarak yine ilgilenirim fakat esasen sevmem ve mutlu olmam gerekenin kardesi oldugunu hatirlatirim

Benim görümceler yüzüme karşı bacımsın biz aunıyız şöyleyiz böyleyiz diyen fakat iyi olmamı istemeyen çekemeyen insanlardı bunları laflarıyla güya yaptıkları şakalarıyla anlıyordum en iyisi mesafe

görümceyim. watsap gurubunda geyik yapıyoz.
kardeş gıbıyız.
görümcem var oda öyledir yan yana. laf sokmaları var ama şaka ayaklı atşıyoz.

Görümceler şirret gelin severler iyi davranırsan totoları kalkar sessiz sakin diye ezerler kötü olursan sen çekinirler arının bazen kovanına bazen parmak sokmak gerekir.Not görümcelerim aram çok iyi vede uzaktalar.

Merhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
Tabi ki kendi menfaatlerini hickimseyi umursamadan maksimize etmeyi isterler:)

Su ister
Emek ister
İlgi ister
Sevgi ister
😃
Ben de görümceyim; cok datlı geciniriz, kimse kimseye şeyetmez.
Fekat bende de görümce var, bunalım takılırken gelir gelir bana çatar. Orali olsam bi türlü olmasam bi türlü.
Ben ona ilismem, üzüntüsünde teselli ederim, sevincinde sevinirim, onda ise biraz kıskançlık vardir her zaman. O gün tersinden kalkmadiysa iyiligi bile dokunur, iyi insandir da.
Birbirimizi uzaktan severiz, ayda 1 görüşürüz belki.
Konunun detaylarini henüz okumadim.
3 günlük dünya, kötü olmaya değmez.
Ama Allah yardımcınız olsun, kendinize yakışan ne ise öyle davranin, er ya da geç kiymetinizi anlarlar (ama belki anladıklarını da belli etmezler). 💙

Hem gelinim hem görümceyim ben yengelerimden birşey istemiyorum görümcelerimde benden göürümcelerimle gelin görümce değil kız kardeş gibiyiz büyük yengemlede gayet iyi anlaşırız ama küçük olanla yılda bir kaç kez anca görüşürüz hiç aramayız birbirimizi o böyle istiyor çünkü kendi ailesine yakın bize uzak bizi aile gibi görmedi hiçbir zaman bizde saygı duyduk gidip gelmeyiz aramayız Herkesin yapısı farklı yani uzak durun sizde araya mesafe koyun anlaşamıyorsanız böyle durumlarda mesafe candır.

Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.
Bu karakterde biriyle mesafeli olmak iyidir.
Siz kendi düzgün davranışınızdan ödün vermeyin, geri adım atmayin. 👌🏻

Hmmm,
İlk aklıma gelen şey kıskançlık oldu? Bir sebep göremedim yazıda. Acaba geri planda mı hissediyor kendini😒
genelde kv lerin gölgeleri oluyorlar, benim gözlemim
Bende de var bir tane, kv le ne zaman küsüşsek o da küsüşüyor benle. Yazık kafasına🤦🏼‍♀️
Bizde de tam tersi.
Şöyle ki: Görümle aramizda bir sey olsa bütün sülale duyuyor, bütün sülale küsüyor bana. Doldurmacılık mesleği. Gazlıyor herkesleri. Allah hidayet basiret insaf versin.

Back
X