henüz görümce değilim ama aday adayıyım

erkek kardeşim 17 yaşında ve sewgililer gününde kız arkadaşını almış bizimle tanıştırmaya getirdi...kızda 16 yaşında henüz ve erkek kardeşimin ilk sewgilisi kardesim biraz fazla kaptırmış kendini sanırsam kız ne yapsa ne etse gözüne gelmedi o akşam...şöyle anlatayım kızı kapıyı açtım direk bir cırlama sesi bebeğimmmm bana hemen bi terlik ver çorabım ıslandı terlik verdim ayyy bunlar ne beee sen şu puff terliklerden ver bana ver deyip elimden terlikleri itti

ben bir şoookkk

sonra içeri geçtik odada eşim görümcem görümcemin nişanlısı,2 kız kardeşim kız kardeşimin birinin nişanlısı ve yaşca bizden büyük eşimin amca kızı var ortamda herkes genç ama ben böle bi kendini aşmışlık görmedim

eşimle eniştesi alkol içiyordu erkek kardeşimde yeltenince biz 3 abla olarak deneme bile içmiyceksin alkol falan dedik kızz hopp ne var içsin biradan ne olcakmış demesinmi

kız kardeşim normalde içen birisi değil hem daha yaşı kaç canım dedi olsun ne varmış dedi bu kızda

sonra kız kardeşlerimden biri kilolu ve bu biizim 30 yaşındaki amca kızına aynen şöle söledi :kızım önünden alın şunun yiyecekleri iyice şişecek

bana geldimi 2.şookk

sonra eşim sigara yaktı bu kızda gitti çantasından sigara paketini aldı ve bacak bacak üstüne atıp görümcemin nişanlısının karşısında içti çatır çatır sigarasını

10 yaşımda beri sigara içiyorum ve günde 2 oaket içmeden duramam diye ballandıra ballandıra anlattı bide

bende sigara kullanıyorum ama tanımadığım adamn karşısına bacak bacak içemem şahsen....sonra mutfakta dururken kardeşim buzdolabını açtı ve bi bağrış ayağıma vurabilirdi kapakkkk

fena bi fırça erkek kardeşime

o an saçını başını yolasım geldi şahsen

neyse odaya geçtik kitabımı eline aldı konusunda işkenceyle para karşılığı satılan bir kızın konusu geçiyor kapak arkasını okuyup ve bana dönüp pis pis sırıtarak sex içerikli kitap dedi

yok canım dedim sex köleliği yapılan b kızın acıklı hikayesi oo

en son çıkarken buarad gece 12 saat kardeşime hadi tatlım gidelim dedi

ben kardeşime hep askım falan diye hitap ederim buna bozuldu sanırım

herkes şok oldu ertesi günde kızkardeşim arıyor gamze sana gelcekmiş bana dediki sende gel sen onu çağırdınmı abla dedi haberim bile yok :44: böle bi gelin olursa bana kızımlı falan konuşursa sewmem şahsen bukadar saygısızlık olmaz yani...görümcemin ilk lafı sen böle olsaydın sewmezdim seni oldu

kız hepimiizi şok edip çekip gitti