Gorumcelerim

Samire bosver onlari bak herkes bir sey konusur ama kapilar kapanir herkes kendi evine doner. Evde esinle iyiymissiniz ya bunun tadini cikar. Daha iyi olursunuz insallah.

Samire merhaba, konularına çoğu zaman yorum yazdım..

İnan bana her şeyi çok takıyorsun ve bu bir psikolojik rahatsızlık. Takıntılısın malesef.. Seni en iyi bir psikolog anlar ve sana en iyi o yardım eder. Biz buradan ne yazsak dinlemiyorsun ve kendi bildiğini okumaya devam ediyorsun. Eşinle, eşinin ailesiyle hatta kendi ailenle bile sıkıntıların var. Görümcelerinin böyle davranması normal ama illa rahatlayacaksan konuş neden böyle olduklarını.

Dediğim gibi sana profesyonel yardım şart yoksa hayatını iyice kendine zehir edeceksin.

Bence sor Samire, de ki onlara "3 günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz sevgili görümcelerim, şu genç yaşımızda birbirimizi neden anlayamıyoruz neden birbirimize destek olup sorunların üstesinden birlikte gelmek yerine birbirimize surat asıp dert sahibi oluyoruz?"
Ama büyük olarak onların gelip bana yardimci olmaları gerekmiyor mu

görümcenizle sorununuz nedir bilmiyorum yazmamışsınız belki haklısınızdır size direk söylemiyorum ama genel olarak bu forumda bu görümce düşmanlığı nedir hiç anlamıyorum( gerçekten ama gerçekten haklı sebepleri olanlar hariç) evlendiğiniz adamın kardeşi ya o işin gerçeği siz elsiniz onlar bir aile ve siz sonradan giriyorsunuz. uyumlu mesafeli ve iyi niyetli olun. kardeşini mutlu ediyosanız ve saygılıysanız hiç kimsenin size soğuk davranacağını düşünmüyorum.

Konuşmasınlar bazı insanlarla küslük güzeldir.
Kafa rahatlığıdır.

Aman dert mi bu ağlıyorsun yahu.

Görümce benim sinirimi bozabilir ama ağlama sebebim olamaz.
Ağlatırım ağlamam.:63:

Slm herkese iyi pazarlar esimle olan sikintilarimi az cok biliyorsunuzdur bu aralar düzeldi gibi aramiz ama simdi sorunum gorumcerim ikiside benden konusmuyor surat asiyorlar kardesim izine geldigi icin iki günlüğüne annemlere gitmistim dondugumde bir suru arkamdan konusmuslar simdide ben sucluymussum gibi bana surat asiyorlar sizce soruyum mu neden konusmadiklari yada hic birsey olmamis gibimi davransam o zamanda hep icimde kalacak onlara karsi hep soguk olacam bumu dert diyenler olacaktir aranizda ama cok kafama takiyorum dun gecede bu yuzden agladim sizce ne yapsam
sen neden herkesı dert edıyorsun? ayy çok da fifi de geç
salla geç
he yavrum he '' de geç.
takma geç
boş ver geç
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendı? de geç :KK53:

Slm herkese iyi pazarlar esimle olan sikintilarimi az cok biliyorsunuzdur bu aralar düzeldi gibi aramiz ama simdi sorunum gorumcerim ikiside benden konusmuyor surat asiyorlar kardesim izine geldigi icin iki günlüğüne annemlere gitmistim dondugumde bir suru arkamdan konusmuslar simdide ben sucluymussum gibi bana surat asiyorlar sizce soruyum mu neden konusmadiklari yada hic birsey olmamis gibimi davransam o zamanda hep icimde kalacak onlara karsi hep soguk olacam bumu dert diyenler olacaktir aranizda ama cok kafama takiyorum dun gecede bu yuzden agladim sizce ne yapsam
Hic takma dahada sinir olurlar

Back
X