- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
- Konu Sahibi Samire tmv
Samire bosver onlari bak herkes bir sey konusur ama kapilar kapanir herkes kendi evine doner. Evde esinle iyiymissiniz ya bunun tadini cikar. Daha iyi olursunuz insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama büyük olarak onların gelip bana yardimci olmaları gerekmiyor muBence sor Samire, de ki onlara "3 günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz sevgili görümcelerim, şu genç yaşımızda birbirimizi neden anlayamıyoruz neden birbirimize destek olup sorunların üstesinden birlikte gelmek yerine birbirimize surat asıp dert sahibi oluyoruz?"
sen neden herkesı dert edıyorsun? ayy çok da fifi de geçSlm herkese iyi pazarlar esimle olan sikintilarimi az cok biliyorsunuzdur bu aralar düzeldi gibi aramiz ama simdi sorunum gorumcerim ikiside benden konusmuyor surat asiyorlar kardesim izine geldigi icin iki günlüğüne annemlere gitmistim dondugumde bir suru arkamdan konusmuslar simdide ben sucluymussum gibi bana surat asiyorlar sizce soruyum mu neden konusmadiklari yada hic birsey olmamis gibimi davransam o zamanda hep icimde kalacak onlara karsi hep soguk olacam bumu dert diyenler olacaktir aranizda ama cok kafama takiyorum dun gecede bu yuzden agladim sizce ne yapsam
Hic takma dahada sinir olurlarSlm herkese iyi pazarlar esimle olan sikintilarimi az cok biliyorsunuzdur bu aralar düzeldi gibi aramiz ama simdi sorunum gorumcerim ikiside benden konusmuyor surat asiyorlar kardesim izine geldigi icin iki günlüğüne annemlere gitmistim dondugumde bir suru arkamdan konusmuslar simdide ben sucluymussum gibi bana surat asiyorlar sizce soruyum mu neden konusmadiklari yada hic birsey olmamis gibimi davransam o zamanda hep icimde kalacak onlara karsi hep soguk olacam bumu dert diyenler olacaktir aranizda ama cok kafama takiyorum dun gecede bu yuzden agladim sizce ne yapsam
Olur da biz ne yapariz uzak diyarlardaSamire sen o kocayi bir kac parca esyani al o evi terket uzak diyarlara tasinin
Oyle yapacam bendeHic takma dahada sinir olurlar
Sen taktikca amaclarina ulaşcakalar hic takma gül oyna bak nasil sinir oluyorlarOyle yapacam bende
Bilmem bende anlamadim hakaretleri isiten gururum incinen benim onlar beni suclarlar zaten boyle insanlar oldukca kadin haketmistir diyenler oldukca bu ulkede cok siddet cinayet aldatma olurKonusun dertleri neymis.
Benim gorumceyide aglatsana biKonuşmasınlar bazı insanlarla küslük güzeldir.
Kafa rahatlığıdır.
Aman dert mi bu ağlıyorsun yahu.
Görümce benim sinirimi bozabilir ama ağlama sebebim olamaz.
Ağlatırım ağlamam.![]()