- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
-
ee polise verseydin sende...Esim wcye gtmsti onlarda firsat koluylrms usustlr bsima anem glmssydi katldilen gelin olcktm yani nerdn mi aklma gldi sizce boyle bi olay insanin aklndan ckarmi benimde ckmadgndan yazmak istdm
ama hala devam ediyorsunuz türkçeyi katletmeye. biraz dikkat lütfenO an soka girmistim otrdgm yrd e fnalik gcrdm ya neye ugradgmi sasirmístim
2 tne grmcm war 2sndne nfrt edyrm bsndan bri bni istmdilr ve evlndktn snrda brnumdan gtrdlr ve en guzl gunum olan dgnumu mahfttlr ve dgunumd e rezlik ckrtp anemí dvdulr.,
Maviselen bayildim yorumuna aynen sinirlenince bende hani boyle icinden dev adam cikar ya oyle oluyorum cazgiriz biraz sanirimHata sende..
Gelinliği hafifçe yukarı kaldırıp, sol ayağının üzerinde kendi çevrende dönüp sana en yakın görümcenin ağzına tekmeyi basmalıydın. Sonra diğer görümceye aduket çekebilirdin.. Ben olsam anneme dokundurtmazdım ki, babamın üzerine yürümüş 120 kiloluk ayı gibi bir adamı yerde sürüklemişliğim vardır sinir krizi esnasında içime hulk kaçıyor. :)))
o harbed esnasında ben hamileydim , harbed ne demek
harp mi , hadise mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?