gorumcem araba almamı istemiyor

Konu başlığına baktım dedimki, kime ne sizin alacağınız arabadan. Parasını verip alacağınızı sanmıştım ama kayınpederiniz alacakmış. O babanın kızı olarak bozulabilir normaldir bence. Kayınpederiniz eşit durabilse bu sorunu yaşamazdınız diye düşünüyorum.

Ailelerin erkek evlat sevdasını anlamıyorum yani evlat evlattır bunun kızı oğlanı ayrılmaz. Birine ne yapıyorsa diğerine de yapmalı hem damadı sevmiyorsa sevmesin aldığı araba ile kızını mutlu edecek. Görümcenizin çocukça kapris yapıp facebooktan gönderme yapması ve seni engellemesi hoş değil tabii ama kırılmakta haklı!

Kusura bakmayın ama ben görümcenizi son derece haklı buldum. Siz ona göre elin kızısınız ama o gerçek babası. Kayınpederiniz damadını sevmiyor diye bu onun adaletsizlik yapması anlamına gelmiyor. Ne demek isteseler onlar alırlar? Görümcenizin evinde ne kaynadığını maddi durumunu nereden biliyorsunuz? Ister bana fesat deyin ister kıskanç, ben görümcenizin yerinde olsam o arabayı almanıza hayatta izin vermezdim

kayınpederinin evlat ayrımcılığı ayrı ama senin görgüsüz gibi istemen de hiç hoş olmamış hemde kızın yanınd.a.. ben isteyemezdm. şakayla karışık diyosun gayet de ciddi istemişsin resmen

Benimde bir gorumcem var babası bana pazar harclıgı verdigi bir kere 20 TL ben onada vermiştir diye soyledim meger vermemiş hemen ben babama bunu sorarım dedi. Bazıları da tam numunelik oluyor

Bence sen dayak isteyen gelin türündensin. Adam aslında vermek istemiyor laf ağızdan çıktı diye veriyor ve kızının üzüldüğünün de farkında. Eğer o arabayı alırsanız yüzsüzlük gurursuzluk yapmış olursunuz. Zaten araba 2. El. Görümcenin kıskandıģı falan yok. Asıl kıskanç fesat yüzsüz sizsiniz. Gelin hanım babamın yanında ben 1 yıldır araba isterken "nerde benim arabam yeeaaa" diyecek. Valla saçını başını yolar eline verirdim. Birazcık gururunz varsa almazsınız zaten

Birşey yapmanıza lüzum var mı?
Arabayı verecek olan verecek.
Uzatmanın ne manası var?
Hiçbir şey yapmaya gerek yok.

Eski açmış olduğunuz konuda evini satıyordun gelen müşteri para verecekti hafta sonu ve 30 binliralık araba takas verecekti size siz onu kullanın işte görümcenizde babanızın vereceği arabayı kullansın,ayrıca kayınbabanız size o arabayı vermek istemiyor belli söz ağızdan çıktı bir kere demiş adam bu söz vermek istemiyorum aslında anlamına gelir,kim haklıya gelince görümceniz sonunda kadar haklı küsmekte.

Ben de mesajı okuyunca "kendi paranızla" almanızı istemiyor sanmıştım, hay Allah !
ben olsam ben de bozulurdum görümcenin yerinde.
,kayınbaban, görümcenin kocası alsın diyorsa, sana da senin kocan alsın.
daha doğrusu sen kocandan iste bunu, kayınbabandan değil...

Niye herkes kendisi almıyor? Maaşım olmadığı halde annemden babamdan bir pantolon isterken bile utanıyorum ben insanlar araba istiyor yahu.

işiniz, keseniz birse anlayabilirim
sonuçta eşin de orada çalışıyor derim,bazı konularda elbet önceliğiniz olur
ama değilse, k.pederinin yaptığı evlat ayırmak olur
ayrıca damada almayacak arabayı, kızına alacak
görümcen kırılmakta haklı
senin de gözüne sokar gibi onun yanında konuşman şık olmamış
ancakkkkk tepkisi biraz çocukça olmuş
evlatları arasında denge kuramayan anne ve babaları gerçekten anlamıyorum
ya kızım da kızım derler, geline hiç gözüyle bakarlar
veya kızı artık aileden çıkmış, evlatlıktan da çıkmış kabul ederler
her şeyleri gelin hanım olur
adaletli olmak lazım

Çokta tın desedin. Boşver. Kp iyiymiş demek ki, söz ağızdan çıktı diyip sana verdiği sözün arkasında durması.

Bence sizin sinirlenmenz kendinize göre ne kadar doğalsa görümcenizin ki daha doğal bence. Biraz damarına basmışsınz gibi geldi bana. Yani empati yapsanz onuda anlarsınız en azından. Ben babamı çok kıskanırım mesela e şimdi bana almasın gelinine alsın olmaz yani ikinize de almalı o zamn. Hem damadını sevmiyo diye kızını da rencide etmesi bence çok yanlış. Bide kp yaptığı sizin birbirinize düşmenize sebebiyet verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…