Profildeki sensen saclarin yipranmis ucundan kestir azcukk
Konu başlığına baktım dedimki, kime ne sizin alacağınız arabadan. Parasını verip alacağınızı sanmıştım ama kayınpederiniz alacakmış. O babanın kızı olarak bozulabilir normaldir bence. Kayınpederiniz eşit durabilse bu sorunu yaşamazdınız diye düşünüyorum.Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim
Kusura bakmayın ama ben görümcenizi son derece haklı buldum. Siz ona göre elin kızısınız ama o gerçek babası. Kayınpederiniz damadını sevmiyor diye bu onun adaletsizlik yapması anlamına gelmiyor. Ne demek isteseler onlar alırlar? Görümcenizin evinde ne kaynadığını maddi durumunu nereden biliyorsunuz? Ister bana fesat deyin ister kıskanç, ben görümcenizin yerinde olsam o arabayı almanıza hayatta izin vermezdimBen ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim
Eski açmış olduğunuz konuda evini satıyordun gelen müşteri para verecekti hafta sonu ve 30 binliralık araba takas verecekti size siz onu kullanın işte görümcenizde babanızın vereceği arabayı kullansın,ayrıca kayınbabanız size o arabayı vermek istemiyor belli söz ağızdan çıktı bir kere demiş adam bu söz vermek istemiyorum aslında anlamına gelir,kim haklıya gelince görümceniz sonunda kadar haklı küsmekte.Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
Destek bulamayınca cvp da yok :))))
En çok Buna katılıyorumBirde konu başlığına bak sanki kendi paranla alcanda görümcen izin vermiyor gibi..Hey Allahım sen büyüksün...
Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?