- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
hayır . yine kız bakar. evlattır. anasıdır babasıdır. gelinede verse kız bakar. içi gider annesine babasına.
ama gelin kız dururken bakarmmı. olay o..
Ben öyle düşünmüyorum..Evlendikten sonrada insan babasının kızıdır yada oğludur..Bir ihtiyacı olduğunda tabikide kendi ailesinden bekler,onlardan ister..Ama çok lüks ihtiyaçlar demiyorum tabi ki acil birşeye ihtiyacı varsa eğer..Kayınpedere nerde arabam demek kadar abes birşey duymadım..Yani birşey istiyorsa gidip kendi ailesinden istemeli o zaman..Ben evlendim ve hala ailemin eli uzerimizde, Allah razı olsun. Hiçbir zaman haklarını ödeyemem, ama yinede evli olunca beklemek doğru değil. Yaparlarsa ne ala yapmıyorlarsa da diyecek birşey yok. Kalkıp başkalarıyla kıyaslama yapmak doğru değil.
Ben öyle düşünmüyorum..Evlendikten sonrada insan babasının kızıdır yada oğludur..Bir ihtiyacı olduğunda tabikide kendi ailesinden bekler,onlardan ister..Ama çok lüks ihtiyaçlar demiyorum tabi ki acil birşeye ihtiyacı varsa eğer..Kayınpedere nerde arabam demek kadar abes birşey duymadım..Yani birşey istiyorsa gidip kendi ailesinden istemeli o zaman..
Hakkı var çünkü konu sahibinin yaptığı hareket yanlış..Görümcenin eşi almıyor araba demek ki kızda babasından istiyor..Babada damat yüzünden almıyor..Görümcenin bukadar çok istediğini ve aldıramadığını bile bile kızın yanında nerde benim arabam diye sorması hoş birşey mi sizce? Görümce yokken sorsaydı babaya ne kaybederdi? Bunun üzerinede görümce görgüsüz yazıyor facebooka.Ne yazsa haklı..Ben olsam yüzüne söylerdim görgüsüz seni diye..Yaptığı davranış sinsilikten başka birşey olamaz benim gözümde..Aile yapısına göre değişir. O kp.yle baba kadar yakın olabilirler. Kp. Bu konuda söz vermişse laf arasında sormuş olabilir.
Ben istemem mesela, isteyeceksem ailemden isterim.
Yine de genel itibariyle kadından önce kocası sorumlu ailesi değil. Onlar yaoarlar yapacaklarını da " ona aldı bana almadı diye sorun çıkarmaya hakkı yok kızın"
Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim
Biri eski konuları da irrite yazmış merak ettim ne yazdı diye baktım. Eski konularda da devamli yok kaynanamlar söyle yok böyle hafta başı şikayet etmiş konu açıp. Hem şikayet et et hem araba alsınlar banaBirde konu başlığına bak sanki kendi paranla alcanda görümcen izin vermiyor gibi..Hey Allahım sen büyüksün...
Hadi ya öylemiymiş ben bakmadım hiç eski konularına..Arkalarından laf söyleyip birde araba istiyor ha..Hislerimde yanılmadım konu sahibiyle ilgili..Biri eski konuları da irrite yazmış merak ettim ne yazdı diye baktım. Eski konularda da devamli yok kaynanamlar söyle yok böyle hafta başı şikayet etmiş konu açıp. Hem şikayet et et hem araba alsınlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?