görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

Ya eski konularınızı okudum da, tek tavsiyem şu, eşinizi daha az daha kararında sevin. Böylece hem görümce sizi oradan vuramaz, hem eşinizin gözünde bence daha değerli olursunuz.

Cevabını verseydiniz sizde bizde de sizinkinden bi tane var yok ben gelinler için kardeşlerimi atmam yok ben bilmem ne yapmam bla bla bla ama her ayın sonunda bir kardeşi ile kavga ediyor gelinlerin hiç biri ile konuşmuyor yani anlayacağın boş işler müdürü anca boş boş konuşuyor en son hesabını eline verdim o gün bugündür benim olduğum yere girmiyor kardeşi de yüzüne bakmıyor size bu sözü söyledikten sonra eşiniz de bi zahmet ablasını susturaydı

ay cok ıyıydı hayata dair olumlu bakmak ne güzel
Bir de;
Bence gelini el bilmek cok daha guzel. Ben her firsatta soylerim esimin ailesine. Ben el kiziyim diye. Gelini kendilerinden bilince enseye tokat totoya parmak pozisyonuna geliyorlar cunku erkek aileleri. Beni el bilsinler ki canlarinin istedigini soyleyemesinler,az geride durmayi bilsinler.

Siz susarsaniz biz napalim ?
Gereken cevabı yerinde verin sonra gereksiz yere dert edip durursunuz böyle .

Ben gideyim görüncelerimin yanagindan öpeyim eşimden çok beni sever gözetirler
Sizin görümce ferenlenmeli bana kalırsa

Saçma bir konuşma olmuş. Tabi ki eş ölünce evlenilebilir. Evlenmek, boşanmak, dul kalmak, tekrar evlenmek olağan şeyler. Hayatın içinde olan şeyler. Ve ayıplanacak şeyler değil. Ama ben hiç duymadım kardeşim öldü yeni bir kardeş aldım diyeni biri kan bağı diğeri evlilik bağı. Sapla samanı karıştırmamak lazım... yani kıyaslanacak şeyler değil ki bunlar. Muhtemelen sizi KISKANIYOR. Ben de yakında görümce olacağım. Kuzucuklarım iyi geçinsin bana yeter...

Aşkım ve yavrum şeklindeki hitapta bir şey yok derken? Bence sağlıklı değil. Kardeşini paylaşamayan hastalıklı görümce moduna girmiş. Bence anlattığınız kadarıyla genel olarak kendiyle problemli bir tip. Bence bir aile ferdi gibi görünmeye gerek yok, sizin aileniz eşiniz+siz+varsa çocuğunuz. Eşinizin sizin ailenizin bir ferdi olma konusunu aklının ucuna bile getirdiğini sanmıyorum. Bence kadınlar kafaya takıyor bu konuyu. İnsanın birer tane annesi babası olur. Görümce de kıskançlık ve korkaklık olduğu için kardeşiyle "gereksiz samimi" iletişi kopar diye paranoya yaptığından belli aralıklar sen geçici olabilirsin ama ben kalıcıyım gibi saçma olaylara giriyor. Kardeş, anne, baba vs bunların arasına girilmez, girilmemeli de zaten. Ne kardeş eşin yerine geçebilir ne de eş kardeşin. Onlar bu konuyu pek anlayamamışlar.

2018 yılının yorumu belli oldu

Aha en sinir bozucu nokta...
Ben olsam konunun üzerinde durur, bi saniye o nasıl söz ne biçim konuşuyorsun derdim. Kocam da alınırsa alınsın darılırsa darılsın.
Zaten o anda cevabini veremeyen kocasinin başının eti yer.
tepkiyi tam o anda vermek lazim ki icine oturmasin, içine oturtsun.

Bence bu ters teper,baksanıza eşiniz iyi niyetli diyormuş.
Zaten rakibiniz olamaz,siz eşisiniz,eşinizin gözünü akıllıca açmaya bakın.

O ne demekmiş ya? İçi fesatmış görümcenin iyi niyet falan filan hiçbişey yok bu kadında bence. Ben de görümceyim hiçbirşeylerine karışmadım karışmam da çünkü haddim değil. Böyle vıcık vıcık akrabalık ilişkileri midemi bulandırıyor resmen

Sen de ona"kardeş kardeşi atmışta 'YAR' başında tutmuş"de

Siz de abla ona birşey olsa benim evimin direği çocuklarımın babası ömrüm gider sana ne olur kocanla çocuklarınla hayatını gün edersin diyemediniz mi,

Ya niye üzülüyosun allah aşkına önemli olan senin kocanla arandaki bağın nasıl olduğu.Senin el olup olmadığın veya eşine ne kadar yakın olduğunun kararını görümcen mi veriyor?? Takma bu kadar

.. “ ona niye soruyorsun sana bisey olsa 40 gun aglar sonra KOCA BULUR ben baska kardeş bulamam “
Ağır sorunlu

Ya işin enterasan noktası ?
Kadının kardeşi ölse senin başkası ile evleneceğini ima etmesi ve kocanın bu söze hiç tepki vermemesi.
Bunun lafı mı olur çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…