- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Amin, hepimizin inşaAllah canım..
Kilolu olsan da olmasan da seni eleştirip yorumlama hakkı yok, bunu unutma lütfen..
Tedaviye yonlendirin saglikli kelimeler degil bunlarerkek höt diyince susulurmus ama kendisi domınantın önde gideni bir bayan olarak.
Kendini kamufle ediyor iste.ayni ben onun annesi gibiyim derken yaptigi gibi.ama asli da asik olabilir.bunu soyle dusun.kelli felli pala biyikli adamlar var ama aslinda escinsel ve bir jigolo tutup ona hosgeldin kocacim diyorlar.anlatabiliyormuyum tehlikeyi
Saglikli olan evli erkek kardesle degil sosyal cevre ile kapatilan yalnizliktir bence.bu kadin bagimli resmen.insan oz cocugunu boyle sahiplenemez.kendi ozgur alanlari oluyor cunkuevlerden ırak nediyim. ama tabi dusuk ihtimal. yalnızlıgını bir kapama sekli gibi.
13 yıllık mu evlisiniz 9 yıllık mı ona karar verin!Derdinize gelince şöyle o onu söyledi bu bunu söyledilerle hayatı herkese zehir eden kadınlarla çevrildik.Bunların hep işsizlikten olduğunu düşünüyorum.Zira üreten,düşünen,gelişen,ilerleyen bir kafa şu lafa bir saniye bile takılamaz çünkü zamanı yoktur.arkadaşlar hayırlı günler....
13 yıldır evliyim ve aralıklarla görümcemden el oldugumu hatırlatan cumleler duyuyorum.
eşimin 4 ablası 2 abisi var ancak bir tane görümcemle ilişkisi çok farklı. aşkım canım yavrumdan asagı konusmazlar o derece. bunda tabi bisey yok sadece baglarını soylemek ıcın yazdım.
ancak 9 yıldır evliyim bende istiyorumki bir aile ferdi olarak görüleyim . esim çok seviyor beni ne dersem yapar ama görümcem domınantlıgı sayesinde beni cok baskılıyor ve ben artık cok uzulmeye basladım.
dukkanımız var esime para verdi alırken cok . habire onu soyluyor ben büyüttüm onu diyor. hayyatta kardesten daha kıymetlı kimse olamaz diyor. ben de bu dukkanın ortagıyım ben herkes degilim diyor.
ve en son yıne bana eşim ona degil bana ilaç içerigini sordu diye... '' ona niye soruyorsun sana bisey olsa 40 gun aglar sonra KOCA BULUR ben baska kardeş bulamam '' dedi. hala ıcım acıyor niye boyle dıyorsun abla diyebildim sadece. esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.
gercekten ben esime bu kadar el miyim..... onu deli gibi severken...... her namazlarımda ona dualar ederken....
topu topu 3 gün içinde koca bulacak kadar degersiz miyim...
Kesinlikle.. Kilo versen bu kez de "Aa zayıfladıkça ağzın yüzün çöktü" der böylesi, kusura arayana laf çok.. Haddini çok aşmış, biraz işin var bunla ama sen dik dur, üste çıkıp bastırmaya kalksa da çekinip sinme..evet canım ben kendimi kilolu da sevmeliyim degil mi
13 senedir eşini ablasının suratına karşı höt dedirtememişsin ya :)erkek höt diyince susulurmus ama kendisi domınantın önde gideni bir bayan olarak.
Çoluk çocuk var mı?esimin ablaya zaafı soyle olmus aslında. kaynanam dahi herkes seni ablan buyuttu seni ablan yetıstırdı ablana gık dahi diyemezsin vicdansızlık edemezsin diye diye esim artık ona kanalize olmus. o yuzden ablasının zeerre kdr kötü niyet besleyebilecegini dusunmuyor
13 yıllık mu evlisiniz 9 yıllık mı ona karar verin!Derdinize gelince şöyle o onu söyledi bu bunu söyledilerle hayatı herkese zehir eden kadınlarla çevrildik.Bunların hep işsizlikten olduğunu düşünüyorum.Zira üreten,düşünen,gelişen,ilerleyen bir kafa şu lafa bir saniye bile takılamaz çünkü zamanı yoktur.
Çoluk çocuk var mı?
Rabbim gönlüne göre versin..yok olsun diye tedavi görüyorum ama polikistik over var bende olamadı henüz
Kesinlikle.. Kilo versen bu kez de "Aa zayıfladıkça ağzın yüzün çöktü" der böylesi, kusura arayana laf çok.. Haddini çok aşmış, biraz işin var bunla ama sen dik dur, üste çıkıp bastırmaya kalksa da çekinip sinme..
Ayrıca seni kıskandığına inandım ben, sürekli eleştirip çamur atması hem huzursuz ve olumsuz hem de kıskanç olduğunu düşündürdü..
teşekkür ederim yorumlarınız için
canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok
Rabbim gönlüne göre versin..
Yarın çocuk olduğu zaman onu senden önce sahiplenmesini ve her şeye burnunu sokmasını istemiyorsan çiz sınırını, sonra başın daha çok ağrır..
Sessiz, kibar birine benziyorsun, zaten kavgacı olma ama net ve dik olursan yanına bile yaklaşamaz bi süre sonra..
Ben size çalışmıyorsunuz demedim ki!kafanızdan bahsettim,İşsizlik kısmı işin ironisi.İçinizde olan o bazı duygular için insan ömrü çok kısa.bana diyorsanız ben suan dahi işteyim calısıyorum hatta benim izin günüm bile yok. bazı duygular her daim insanın içindedir.
13 mü 9 mu konusunu belirttim zaten yine söliyim yanlıs yazmısım 9 yıllık evliiym 4 yıllık flört.
Yaygara yapıp suç bastırmaya kalkarlarsa sinme bak, kaç keredir yazıyorum bunu farkındaysan, çünkü sen ben gibi tipler huzursuzluk çıkmasın diye yüzde yüz hakliysa bile hemen alttan alır, ben akillandim Allah in izniyle, sıra sendeeskiden cok evlerine giderdim kaynanam ve ikisi yasıyor ama artık gitmeme vakti geldi sanırım.
Bu durum bana göre hastalıklı boyutta. Kardeşine karşı bir aşk duyuyor bile olabilir. İmkansız demeyin, dünyada ne örnekleri var, şaşırırsınız.
Abla birini bulup sevip evlensin biran önce. Ya da siz şehir değiştirin. Saçma saçam mırç mırç ilişkiler, en nefret ettiğim şey.
Ben size çalışmıyorsunuz demedim ki!kafanızdan bahsettim,İşsizlik kısmı işin ironisi.İçinizde olan o bazı duygular için insan ömrü çok kısa.
canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok
Ben olsam evlenmeye niyetlendiğinde damat adaylarına bile çıtlatırdım bu laflarını valla ya. Kardeşini sevmesi de lafta bence insan kardeşini gerçekten sevse eşiyle mutlu olmasını ister bu resmen kıskançlık, saygısızlık.Bekarmış malesef. :)) ama devran döner elbet evlenecek bu lafı zamanı geldiğinde kullanır artık.
canım galiba evlenmez en ufak niyeti dahi yok. zaten yası cok buyudu. annemle yasıtlar nerdeyse . eskiden beri evlilik cok uzak ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?