görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

evlerden ırak nediyim. ama tabi dusuk ihtimal. yalnızlıgını bir kapama sekli gibi.

esimin ablaya zaafı soyle olmus aslında. kaynanam dahi herkes seni ablan buyuttu seni ablan yetıstırdı ablana gık dahi diyemezsin vicdansızlık edemezsin diye diye esim artık ona kanalize olmus. o yuzden ablasının zeerre kdr kötü niyet besleyebilecegini dusunmuyor

13 yıllık mu evlisiniz 9 yıllık mı ona karar verin!Derdinize gelince şöyle o onu söyledi bu bunu söyledilerle hayatı herkese zehir eden kadınlarla çevrildik.Bunların hep işsizlikten olduğunu düşünüyorum.Zira üreten,düşünen,gelişen,ilerleyen bir kafa şu lafa bir saniye bile takılamaz çünkü zamanı yoktur.

evet canım ben kendimi kilolu da sevmeliyim degil mi
Kesinlikle.. Kilo versen bu kez de "Aa zayıfladıkça ağzın yüzün çöktü" der böylesi, kusura arayana laf çok.. Haddini çok aşmış, biraz işin var bunla ama sen dik dur, üste çıkıp bastırmaya kalksa da çekinip sinme..
Ayrıca seni kıskandığına inandım ben, sürekli eleştirip çamur atması hem huzursuz ve olumsuz hem de kıskanç olduğunu düşündürdü..

Çoluk çocuk var mı?

bana diyorsanız ben suan dahi işteyim calısıyorum hatta benim izin günüm bile yok. bazı duygular her daim insanın içindedir.
13 mü 9 mu konusunu belirttim zaten yine söliyim yanlıs yazmısım 9 yıllık evliiym 4 yıllık flört.

yok olsun diye tedavi görüyorum ama polikistik over var bende olamadı henüz
Rabbim gönlüne göre versin..
Yarın çocuk olduğu zaman onu senden önce sahiplenmesini ve her şeye burnunu sokmasını istemiyorsan çiz sınırını, sonra başın daha çok ağrır..
Sessiz, kibar birine benziyorsun, zaten kavgacı olma ama net ve dik olursan yanına bile yaklaşamaz bi süre sonra..

eskiden cok evlerine giderdim kaynanam ve ikisi yasıyor ama artık gitmeme vakti geldi sanırım.

teşekkür ederim yorumlarınız için

canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok

Bu durum bana göre hastalıklı boyutta. Kardeşine karşı bir aşk duyuyor bile olabilir. İmkansız demeyin, dünyada ne örnekleri var, şaşırırsınız.

Abla birini bulup sevip evlensin biran önce. Ya da siz şehir değiştirin. Saçma saçam mırç mırç ilişkiler, en nefret ettiğim şey.

cok haklısın canım yegenlerine de böyle acayip gece 11 de yegeni oyuncak diye aglayıp gece 11 de oyuncakcı arayan biri sen dusun

Ben size çalışmıyorsunuz demedim ki!kafanızdan bahsettim,İşsizlik kısmı işin ironisi.İçinizde olan o bazı duygular için insan ömrü çok kısa.

eskiden cok evlerine giderdim kaynanam ve ikisi yasıyor ama artık gitmeme vakti geldi sanırım.
Yaygara yapıp suç bastırmaya kalkarlarsa sinme bak, kaç keredir yazıyorum bunu farkındaysan, çünkü sen ben gibi tipler huzursuzluk çıkmasın diye yüzde yüz hakliysa bile hemen alttan alır, ben akillandim Allah in izniyle, sıra sende Önce sen kendinden emin ol, haklıyım ben diye düşün, etrafına da onu yansıt..

20 li yaslarda esim ona hep aşkım yavrum dedigi zaman kıskanırdım kendime de kızardım sen kimsin de kıskanıyorsun diye. askım diye tek bana desin isterdim. nefs işte zoruma gidiordu. ama kendimi frenlendim. onlar kardeş sen aralarına girme diye tuttum kendimi öyle büyüdüm işte ama görümcem 48 yasında hala büyüyemedi galiba

Ben size çalışmıyorsunuz demedim ki!kafanızdan bahsettim,İşsizlik kısmı işin ironisi.İçinizde olan o bazı duygular için insan ömrü çok kısa.

buda benim yapım düşünüyorum işte. ben cok hır gur kavga gürültü içinde büyüdüm. belki ondan bilemiyorum

canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok

Bekarmış malesef. :)) ama devran döner elbet evlenecek bu lafı zamanı geldiğinde kullanır artık.
Ben olsam evlenmeye niyetlendiğinde damat adaylarına bile çıtlatırdım bu laflarını valla ya. Kardeşini sevmesi de lafta bence insan kardeşini gerçekten sevse eşiyle mutlu olmasını ister bu resmen kıskançlık, saygısızlık.

canım galiba evlenmez en ufak niyeti dahi yok. zaten yası cok buyudu. annemle yasıtlar nerdeyse . eskiden beri evlilik cok uzak ona

Bekar olmasından değil de evlenmeye hiç niyeti yok dediğiniz için söylüyorum; demek ki gerçekten evlilik birliği, karı-koca ilişkisi vs. böyle şeylerin samimiyetine inanmıyor. Boşverin kafanıza takmayın. Ama bu şekilde konuştuğunda gereken tepkiyi verin. Görümcenize "karı-koca arasındaki bağ hakkında istediğini düşünmekte özgür olduğunu ve onun fikirlerinin sizi ilgilendirmediğini, kendisi eşlerin samimiyetine inanmıyor diye size olumsuz ithamda bulunmaya hakkı olmadığını" sert bir şekilde söyleyin. O sizi itham ederken utanmıyorsa sizin çekinmenizi gerektiren birşey yok.
Ayrıca anne baba kardeş evlat eş hepsinin yeri ayrıdır ve birbirine öncelik sonralık sırası güdülmesi dünyanın en saçma şeyidir. Ama tabi ki evli bir insanın en yakını eşidir. Anne-baba ya da çocuğuyla bile paylaşamadığı şeyleri eşiyle paylaşır insan. Bu yüzden eşinizle ilişkiniz sağlıklı olduğu sürece diğer insanların imalarıyla kendinizi el hissetmeyin. Kayın-aileden ayrı bir aile kurdunuz sonuçta kimse sizi el sayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…