Görümcem bana mikrop mu dedi?

Söyleyim mi ? söylemiyem mi ?

• söyle

OY: 29 100,0%
  • söyleme

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .
Ya bizde yeri geldiğinde ..
Yengemizin-görümcemizin-eltimizin-kv-kp rimizin hatta ve hatta Eşimizin -anne babamızın -öz ve öz kardeşlerimizin arkasından sinirlenince söylüyoruz.
Bu hayatın gerçeği yani.
Neticede konuşmuyormuşsun pek bişey kaybetmemişsin.
Konuşmamaya devam etsen yeterli
Ama dikkatimi çekti de . Sülalenin tamamı birbirine ( KÜS ) ve uzak .
Sizin başta saygı ve ilişkiniz yokmuş ki ; Neye şaşırdınız ..
Hayat boş ,salla coş boşver...

Eşine söyle nedemek çok kızar tabiki kizsin mikrop demek ne haddine ve kv insanlık bilmeyen biri gitme daha iyi

ya gerçekten basit bir olayı bu kadar anlamsızca uzatarak anlatmak niye? yok köfte yaptık yok kayınpeder uyudu yok üstünü örttüm. yemin ederim zengin olsam tüm ülkeye basit türkçe dersleri verirdim. hayrıma.

3 cümlelik olay ya 3.

Eltiniz haklıysa, eşinize söyleyin bir daha sizi oraya göndermesin. Ne şiş yansın ne kebap. Hem hakkınızda söylenenleri duyup üzülmemiş olursunuz hem de bir şey diyen olursa "beyim salmıyor ki geleyim" dersiniz.

yavrum ne içiyon bana da versene
Eşin göndermiyormuş gül gibi ne gidiyon ki sen

Mune konuyu kapatrmısn dalga konusu oldum
Canım sen yazıyı bu kadar uzatırsan anlaşılmaz hale geliyor tanıyıp bilince bu ayrıntılar kafada canlanabiliyor da bu yormaktan başka bir şey değil insanları.
Sen sana yakışanı zaten yapmışsın arada küslük olmasına rağmen herkesin sorunu kendine gibi gitmişsin.
Ama yok efendim 1 sene aile ile yeme içme bir olmalıymış falan tamamen yanlış.
Bazen insanlara ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın, eşin ne diyorsa onu yap.
İki gün sonra suçlu sen olma.

Keşke telefonu kapatır kapatmaz kv ye "kime mikrop dedi o?" diye sakince sorsaydınız.
Eşine anlat..

bende istemiyorum tatbiki yeme içme 1 yıl fln ama yaşadgıö şehirde böyle önceki gelinlerde böyle yapmış diye aynı şeyi benden de bekliolar ama bn yine bildgmi yapıorum herkesten özür dletm konuyu uzun yazdgm içn dalga geçip gülenlerede yorum yaparken karşı tarafında düşünün çok haddiz kendine bilmez insan var sırf yorum yapmak için yapmışlar yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.iyi insanlar iyiki varlar

Kvde de neden beraber yemek yapıp yediğinizi hizmet ettiğinizi anlamadım,ben olsam söylerdim,benzerini yıllar önce yaşadım,söyledim.

Söyle ve gitme. Gitmeyince ne olacak Allah aşkına kocan yollamıyormuş işte daha ne istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…