tüfenen vururum vallahiiiiŞaka mısın senne demek ilk yıl yeme içme bir olmalı :) peki olmadığı için üzgün müsün? Burda yeme içme bir olup dert yanan kk üyeleri taşa tutar bacım seni ,kaç
Buyrun cenaze namazınatüfenen vururum vallahiiii
1 sene şart nedir ya nedir asıl bir sene karı kocanın baş başa kalması lazım biz aile ile mi evleniyoruz kocayla mı bu zihniyetler nereye gidiyorBuyrun cenaze namazına
yatağımdan kalktım elimi yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım5 te ciktim 6 da geldim kofte patates cayi isittim kv uyudu battaniye orttum ay bayilcam ne gereksiz ayrintilar ya
yavrum ne içiyon bana da verseneKv hastaydı çarşamba günü eşim dışarı cıkıcaktı benmde oraya gidicegimimi sordu evet dedim o çıktı saat 5 ti bnde üstümü değişip sonra çıktım saat 6 dı gittgmde aramızda bi sokaktan az mesefa var gittim köfte yapıcktı hazırlamıştı salata yapıodu bnde yardım ettim sonra oturduk yemeğimizi yedik bulaşıgımı yıkadım Kv kendine çay vardı çayı ısırttı ben içeri götürdum fln sonra mutfağı toplamaya devam ettim sonra içeri gittim oturdum Kv yatıyordu KP başka odaydaydı Kv çay içmiş uyuyordu bnde battaniye getrdm örtüm uyandı sonra kp deyle namaz kıldılar sonra engelli bi Görümcem var ona yemek yedirdi diğer görümcemle telefonla konuşuodu Görümcem Adana'da ve hep konuşurlar evli kendisi ben oraya gelmeden misafir gelmiş kvdemlere görümceme kvdem yoruldum fln diodu sonra Görümcem bikereden mikrop nie gelmio dedi Kv dem sustu bi süre hiç ses çıkarmadı sonra yavaşça telefonu eline alıp telefon hoperlördeydi ve ben duydum höperlörden çıkartıp kulağına koydu ve onun kendine hayrı yok dedi ve engelli Görümcem sağlıklı olsaydı yapardı dedi iş fln sonra misalim burda oda saat altıda geldi dedi he oturuyoz dedi ben şok oldum bana mikrop mu dedi sizce bnde hiç bşy yapmıodum tlfndan eşime msjlasıoduk bide sevdgm samimi olduğum eltimle konuşuodum ona anlattım saniyesinde olanları eşine anlatma çok kızar seni bidaha göndermez dedi bnde anlatmadım ama. bugün kayınvalidemin misafir gelmiş hizmet etmem için beni çağırdı ama ben tlfnu duymadım sonra aradgmda öğrendim bana laf sokmasına sinir oluyorum bana alışamadıgını söyledi geçmiş olsun için aradgmda üstüne buda olunca gitmek istemiyorum açıkçası
Bu arada eşimle Kv kp arası çok iyi değildi eşim beni göndermiodu yeni yeni araları düzeldi kp ümre gitti geldi ve kv min kardeşi öldü bunun için araları biraz düzeldi
mehmet bak bu telefon ,mehmete telefonu öğrettim5 te ciktim 6 da geldim kofte patates cayi isittim kv uyudu battaniye orttum ay bayilcam ne gereksiz ayrintilar ya
Canım sen yazıyı bu kadar uzatırsan anlaşılmaz hale geliyor tanıyıp bilince bu ayrıntılar kafada canlanabiliyor da bu yormaktan başka bir şey değil insanları.Mune konuyu kapatrmısn dalga konusu oldum
bende istemiyorum tatbiki yeme içme 1 yıl fln ama yaşadgıö şehirde böyle önceki gelinlerde böyle yapmış diye aynı şeyi benden de bekliolar ama bn yine bildgmi yapıorum herkesten özür dletm konuyu uzun yazdgm içn dalga geçip gülenlerede yorum yaparken karşı tarafında düşünün çok haddiz kendine bilmez insan var sırf yorum yapmak için yapmışlar yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.iyi insanlar iyiki varlarCanım sen yazıyı bu kadar uzatırsan anlaşılmaz hale geliyor tanıyıp bilince bu ayrıntılar kafada canlanabiliyor da bu yormaktan başka bir şey değil insanları.
Sen sana yakışanı zaten yapmışsın arada küslük olmasına rağmen herkesin sorunu kendine gibi gitmişsin.
Ama yok efendim 1 sene aile ile yeme içme bir olmalıymış falan tamamen yanlış.
Bazen insanlara ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın, eşin ne diyorsa onu yap.
İki gün sonra suçlu sen olma.
sormak istedim ama kendimi kontrol edemesem diye yapmadım keşke yapsaydımKeşke telefonu kapatır kapatmaz kv ye "kime mikrop dedi o?" diye sakince sorsaydınız.
Eşine anlat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?