eşim haksızlığa hiç gelemez eğer söylesem bidaha hiç konuşmicklarını düşünüp söylemedim zaten daha yeni barşmışlardıAşırı ayrıntıya girmişsin
Al dedi git dedi onu dedi getir dedi gibi olmuş
Anında neden tepki vermedin
O an tepkini belli etmeliydin
Sonradan eşine söylemenin bir faydası olacağını sanmıyorum
Eşler işin içine girince gereksiz büyüyor
Görümcene yaz
Dediğini duydum bu senin terbiyesizliğin huzursuzluk çıkmasın diye orada tepki vermedim ama bundan sonra haddini bil de
Numarasi bile yok sizde boşverin bazen insan laf arasında saka ile soyleyebiliyor. Eger ciddiyse de daha da mesafe koyun. Eşinize sikayet eder gibi değil. Hayal kırıklığı gibi anlatin nasil bir insan nasil bir tavır gibisinden bana mikrop diyor deyin . bence soylemeseniz daha da iyi olabilir bazı şeyleri uzatmamak gerek aninda cevap verdin ver vermediysen unut bir daha ki hamleye cevap ver ki boyle dert etmeGörümcem kvdemle konuşurken mikrop nie gelmio yapmıo dedi bende yanında oturuyordum ve telefon höperlördeydi
güzelKv.yi aşıya götür..neden derse "mikroplardan korunman için" dersin :))
yani onu bende düşündüm ama eşim normalde bana çok sakin ama haksızlık olduğu zaman arar hesap sorar yüzleştrir fln korkunç kötü gelin olmak istemiorm ara bozucu gibiNumarasi bile yok sizde boşverin bazen insan laf arasında saka ile soyleyebiliyor. Eger ciddiyse de daha da mesafe koyun. Eşinize sikayet eder gibi değil. Hayal kırıklığı gibi anlatin nasil bir insan nasil bir tavır gibisinden bana mikrop diyor deyin .
anlaşılmıormu o kdr da karışık değil ya burda çok konu okudum yorum yaptım onlar kdr değilNefes alıp yazsaydin keşke...
Vallahi tipkisinin aynısıanlaşılmıormu o kdr da karışık değil ya burda çok konu okudum yorum yaptım onlar kdr değil
Araları bozukken göndermiodu bnmde işime geliodu ama önemli bşy olup gittgmde kvdem bana düşman gibi bakıodu bende kocamla konuştum artık barış diye ama mikrop oldum bide kaynvalideme ben aralasam aramıyosun dedim alışamadık sana varmısın yokmusun bilmioruz sanki rüyamda gördüm senin gelin geldi fln laf sokuyorYa eşiniz göndermiyorsa adam yokken niye gidiyorsunuz zaten? Onunla arada gider gelirsiniz.
Sana alışamadım nedir? Alışamadım ama gel temizliğimi yap.
yapamıyorum işte keşke yapablsemsiz bana alışamadıysanız bnde size alışmak zorunda değilim , istenmediğim yere de gitme mecburiyetim yok , artık sizin benim gibi gelininiz yok , herkes kendi evinde hzurlu olsun diyip telefonu kapatsaydın keşke
bazen bazı durumlarda gerekiyor , eğer konuşursak olay çok büyüyecekmiş gibi geliyor ama öyle değil , hiç olmazsa konuşunda çekiniyorlar , konuşmazsan asıl sonra bomba gibi geliyor ve olay patlıyor sende dahil.yapamıyorum işte keşke yapablsem
AjsjsksmdjVallahi tipkisinin aynısı
göndermez bide evdekilere bşy olsa suçlu olmaktan korkuyorumYazdıklarınız anlaşılmıyor ama siz eşiniz sizi oraya göndermez diye mi korkuyorsunuz?
Ne olacak evdekilere? Siz hizmetçi ya da bakıcı mısınız? 7/24 orada mısınuz da siz sorumlusunuz? Bir şey olursa çocukları varken suç size mi kalıyor?göndermez bide evdekilere bşy olsa suçlu olmaktan korkuyorum
İsittirmamis mı. Ben gelin isitti sandimAjsjsksmdjMisalllmm valla çok zorladım kendimi anlamak için ama cıks... kv nin çay ısıttığını hatırlıyorum hayal meyal bu kadar
Ben de muallakta kaldım ama kendi ısıtmış sanki skskemdmİsittirmamis mı. Ben gelin isitti sandim
7 aylık evliyim ilk yıl yeme içme bir olması gerekior burda biz çok gitmedik çünkü eşimi dinlemiyerek bşyler yaptılar büyük kaynım çok borçlu sürekli borçlarını ödüyorlar eşimde artık arkasında olmaynki yapmasın dedi ama dinlemediler şimdi oraya abisi veya eşi geliosa beni göndermiodu ve gitmiodu hlada öyle 2 eltim kp ümredeyken bnm vicdansız olduğumu ve kvdemn yanına gelmediğini söylemişlerdi eğer bşy olursa suçlusu sensin fln bende korktumNe olacak evdekilere? Siz hizmetçi ya da bakıcı mısınız? 7/24 orada mısınuz da siz sorumlusunuz? Bir şey olursa çocukları varken suç size mi kalıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?