Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle ne kdr iyi olsam fazlasını istiyolarÇok karışık anlatmışsin zor anlasiliyor fakat anladığım kadarıyla evet sana mikrop demiş demekki senden daha çok is bekliyorlar esine kesinlikle soyle ve onlarla da mesafeni koru elini versen kolunu kaptiracak gibi duruyorsun
Görümcem kvdemle konuşurken mikrop nie gelmio yapmıo dedi bende yanında oturuyordum ve telefon höperlördeydiKimin kime ne dedigini anlamadim gerçek ten baya kalabalık ortam olduğu için mi acaba
aramız çok iyi değil numarası bile bende yokSiz arayıp görümcenize söyleyin, mikrop sensin terbiyeli ol diye. Ben derim şahsen. Bir daha da gitmem böylelerinin yanına.
yok 3 tane eltim var sadece onla samimiyiz en yakın olan ben bide büyük eltim anlattım eltim baya uzak ta oturuyor yaşadgmz şehirde sanki biz merkezdeyiz o merkez dışına yakın öyle bi mesafe var yinede fazlasıyla gelirEltinde kocana söyleme demis kocan seni bı daha göndermezde işler ona kalir hep o gitmek zorunda kalır diye soyleme demis sanki