Görümcem bana tokat atmaya kalktı.

helal olsun sana!!!
ne guzel haddini bildirmissin.
neye gocunmus acaba ..........!!!!!
agzina saglik vallahi!!
yanimda olsan sarilip operdim sana!!!!

mesaj tekrari..........

Ya nedir bu yuva yıkmaya çalışan insanların derdi?? İyi sabretmişsin, güzelde cevap vermişsin. Sanırım eşin senin tarafında ve olay daha büyümesin diye sana öyle dedi. Ablası laftan anlamıyor belli ki ona ne dese boş.

evet derdi odur belki de. ama nasip kısmet. Allah sizi yazmış birbirinize. sündürmenin anlamı ne?

Oh iyi olmuş kadına bak ya derdi ne de eski konuları açiyor istediği kadar büyük olsun haketmiş valla

Ohh cok guzel lafi oturtmussun tebrik ederim densiz sey madem kendisine soylenince sinirleniyo sana niye soyluyo ki

[QUOladini iley04, post: 36493342, member: 606782"]Selam arkadaşlar 2 saat önce yaşadığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.[/QUOTE]
Sen lafini tokat gibi yapistirmissin bacim helal sana:)

Bu boy konusunu hiç anlamıyorum yahu oğluna kız arayan bütün anne ve görümce adayları uzun boylu olsun diyorlar...biri kızı sorduğunda ilk iş kız nasıl?
güzelmi?
boyu nasıl?
yazıklar olsun bu zihniyete ki benim akrabalarımda böyledir malesef.Siz söylenmesi gerekeni söylemişsiniz çünkü haketmiş..
sadece meraktan soruyorum boyunuz kaç acaba?birde eşinizin savunmasıda iyi olmuş üstüne.ne demek eski görüştüklerinden bahsetmek..bundan sonra öyle bir görümceyle alakanızın kalmaması lazım...
Sadece görümce değil bilerek laf vuran eş dost akraba arkadaş kim varsa haddini bildirmeli.
utanmadan bide tokat atmaya kalkmış mahcup olacağı yerde...

helal sana...
o sözlerinden sonra söylenecek en doğru lafı etmişsin. kimselerde kusura bakmasın. onun söylendikleri direk kasıt huzur bozmak.. ve buna kimsenin hakkı yok. yani sadece sana hakaret ezmek vs de değil durum..

bir de utanmamış dövmeye yürümüş. bence onu kolay affetmeyin.. bir süre böyle olsun. hatalarını uygulamalı gösterir samimi bir şekilde ancak o zaman. o da belki..

Hepiniz sağolun arkadaşlar yorumlarınız için

Sağol canım yorumun için affetmeyi hiç düşünmüyorum canım.

Aynen öyle canım benim boyum 1.57 eşimin 1.85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…