ohhh ne güzel cevabını vermişsiniz
Haddini bildirmişsiniz
yemin ederim içimin yağları eridi...oh olsun....bundan güzel cevap olamazdı))) karaktersize bak yaa...kendisine yapılınca nasıl da bozulmuş...
Cok güzel demişiniz.
Yellozaaa bakkkk
Bugüne kadar gördüğüm en guzel görumceli konu
Haketmiş
Ohh iyi olmuş içimin yağları eridiii
ayyy çokk güldüm ne güzel demişin öylee :) eşini de tebrik ediyorum.Selam arkadaşlar 2 saat önce yaşadığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.
Agzina saglik haketmis o lafi
ayyy çokk güldüm ne güzel demişin öyleeeşini de tebrik ediyorum.
Soğuk su etkisi yaratti şöyle bi cisss etti içim yaglarimmi eridi ne
iyi yapmışsınız.oh olsun.gerçekler acıtır işte böyle insanı.hemen tokatın,dayağın arkasına sığınmış zavallı.
onu kendi silahıyla vurmuşsunterbiyesizler benim eltimde bana yapmıştı
birde yeni evliyim o zamancahilliklerine verdim defalarca yapsa alırdı cevabını
senin cevap on numara olmuş
eşine de öyle demesi gerekirdi boşver çok takma kafana
konuyu açma bile
ohhhh ne iyi demişin ağzına sağlık.......Selam arkadaşlar 2 saat önce yaşadığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.
Selam arkadaşlar 2 saat önce yaşadığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?