Görümcem bana tokat atmaya kalktı.

[yut_gel_yeminlerini, post: 36494835, member: 292194"]ohhh ne güzel cevabını vermişsiniz ben olsam keyiften kahve mi yudumlardım
Haddini bildirmişsiniz [/QUOTE]
ohhh ne güzel cevabını vermişsiniz
Haddini bildirmişsiniz
yemin ederim içimin yağları eridi...oh olsun....bundan güzel cevap olamazdı))) karaktersize bak yaa...kendisine yapılınca nasıl da bozulmuş...
Cok güzel demişiniz.
Yellozaaa bakkkk
Bugüne kadar gördüğüm en guzel görumceli konu

Haketmiş
Ohh iyi olmuş içimin yağları eridiii

Teşekkürler arkadaşlar yorumlariniz moralimi daha da yerine getiriyo cevabini verdim ama yinede içim soğumadi sonuçta ben onların geliniyim.beni sahiplenmeli sevmeliydi böyle cephe alması laf sokmaya çalışmasi hoş değil bu saatten sonra onun olduğu ortama bile girmem allah mecbur bırakmasın.

canım ben daha evli değilim... geçen 3-4 ay önce sevgilimin evine gittim oturuyoruz...ki beni çok severler...aile gibiyiz... sevgilimin yeğeni var,18 yaşında... ben mutfakta kendime çay koyarken televizyonda bi reklam çıkmış...sevgilimin yeğeni.""aaa dayı bak, bu kız senin eski sevgilinin kız arkadaşı bu bilio musun"" dedi... benimki de sesini falan çıkarmadı... orada sevgilimin yengesi de var... ""hangi eski sevgilisi be ""dedi,.... yeğeni de : ""hahah sen de doğru söylüsun...bunda sevgili çoktu bi zamanlar...""dedi güldüler..mesele kapandı..ama ben duydum ve kızdım... sonra biraz yüzüm asıldı...sevgilim anladı tabi,""mal o yaaa takma kafana falan"" dedi...sonra kızcağız da anladı yüzümden bişeyler... yalnız kaldığımız bi ara "abla bi kabahatim olduysa kusura bakma,kırdım mı seni" dedi... ben de " bak canım,sizi ben çok seviorum ve inanın ailem gibi görüorum...sizin de beni aileden biri gibi gördüğünüzü düşünüorum ama artık bu ailede BEN varım...benden öncesi elbette olmuştur ama insan eskileri dinlemek istemio... sen kötü niyetle söylemesen de dayının durduk yere aklına eski sevgilisini getirmiş oluosun...yarın bigün senin de sevdiğin olacak...inan insanın hoşuna gitmio..." falan dedim..kız cidden üzüldü ve hatasını anladı...çok özür dilerim abla yaa...haklısın eşekklik ettim dedi... ben bu açıdan düşünmemiştim artık sen burda olsan da olmasan da açmam bu lafları dedi....öpüştük barıştık)))) ama senin görümcen bildiğin kasıtlı yapmış...ağzının payını vermen iyi olmuş

[QUOTE="s

dığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet
etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde
böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.
[/QUOTE]

Defolsun gitsin, terbiyesiz. Seni sinir etmek icin yapmis, tuzagina dusmussun. Ama artik yapacak birsey yok. Esinle bu konuda cok konusma artik. Haksiz duruma dusme bir de.

Çok güzel cevap vermişsin haketmiş yani
sürekli böyle konuşup bişeyler ima ederken kendisi bir tanesine dahi tahammül edememiş umarım anlamıştır nasıl sinir bozucu bir durum olduğunu da ayağını denk alır.

Haddini iyi bildirmişsin, eşinin de sahip çıkmasıyla hak yerini bulmuş.

Çok iyi yapmışsın. O söyleyince sorun yok da sen aynı şekilde cevap verince mi kötü oluyorsun?
Anlasın hatasını. Belki haddini bilir bundan sonra, utanmaz

Haha çok güldüm ne güzel söylemissiniz, iyi yapmissiniz, hakettmis yani
Esinize de helal olsun, sizi korumus

Ona attigin sozlu tokattan sonra atmaya calistigi fiziksel tokadin bir mahsuru yok.

Son düzenleme:
iyi yapmışsınız.oh olsun.gerçekler acıtır işte böyle insanı.hemen tokatın,dayağın arkasına sığınmış zavallı.

ayyy çokk güldüm ne güzel demişin öylee :) eşini de tebrik ediyorum.

onu kendi silahıyla vurmuşsun terbiyesizler benim eltimde bana yapmıştı
birde yeni evliyim o zaman cahilliklerine verdim defalarca yapsa alırdı cevabını
senin cevap on numara olmuş
eşine de öyle demesi gerekirdi boşver çok takma kafana
konuyu açma bile

Agzina saglik haketmis o lafi
ayyy çokk güldüm ne güzel demişin öylee eşini de tebrik ediyorum.
Soğuk su etkisi yaratti şöyle bi cisss etti içim yaglarimmi eridi ne
iyi yapmışsınız.oh olsun.gerçekler acıtır işte böyle insanı.hemen tokatın,dayağın arkasına sığınmış zavallı.

Teşekkürler arkadaşlar bu lafı söylemesem o dengesiz halleri devam edicekti artık muhatap olmamda zaten tamamen kopmuş oldu aramızda ki muhabbet benim için en hayırlısı olduğuna inanıyorum.

insan olan bir kere anlar ya hadi iki ama bu sürekli aynıydı sonuna kadar haketti söyledigim lafı teşekkürler.

ohhhh ne iyi demişin ağzına sağlık.......

ağzına sağlık hak etmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…