Görümcem bana tokat atmaya kalktı.

hakedene mükemmel bir cevap vermişsiniz :) bundan sonra da eşinizle konuşun evinize almayın fesat ablasını. görümcenizin niyeti belli eşinizin aklını karıştırmak.

ben yeni okudum
sabha sabah keyfim yerine geldi
ne yalan söyleyim
bende olsam aynısını söylerdim
sen gene ilk söyleyişi değil demişsin
ben sabredemezdim
afferin sana
eşinide tebrik ederim
bidaha sıkıyorsa açsın bu konuları görümce
:)

çok güzel söylemişsin tebrik ederim.Ben olsam aklıma gelmezdi o laf
görümcen de sana yaparken iyi kendine laf gelince aslan parçası kesilmiş gereksiz insan.

görümcende suç göremedim ben canım sen boyunun kısa olmasını zayıf/eksik noktan olarak kabul etmişsin, bunu kullandırıyorsun. o da ziyadesiyle kullanıyor.
cahil cahil konuşmalar.
herkes evlenmiş, iş bitmiş yani ellerine ne geçecek bunları söyleyince?

Bizimkiler de bir iki gosterdikleri kizlari iyi niyetle anlatmak istediler hani oglumuz cok istenendi o kimseyi begenmedi seni begendi sen o kadar önemlisin anlaminda....

ben daha dogrusu annem de beni kimlerin istedigini anlattı kulagq hos gelmedigini anladilar.

ben de esimle konustum. Anliyorum iyu niyetliler ama bu sohbetler hosuma gitmiyor tedirgin oluyorum dedim.

bicak gibi kesildi.

ama senin olayinda o gorumce bunu haketmis. Esinle konus mutlaka gorsun ablasının haksizligini.

kesin evinde eşiyle sorunları var seni çekememiş hasbam..
aklını başına al kocan ile aranı bozmasına müsade etme ama o kadını evine de alma..bildiğin düşman.

Aferin canım hakedene hakettiği cevabı çok güzel vermişsin ne terbiyesiz kadın yaaaa....

kardeşinin yanında eşin var sizin gelininiz böle şey sölenir mi ne ayıp....

tamam güzelse güzel (kesin abartıyordurda) kardeşin seçimini yapmış dimi?

hem boyun kısaysa kısa yaniii hem kısalar daha tatlı oluyor... bende kısayım eşimden ama problem yapmıyorum...

eminim sende yapmıorsundur da işte bunalıma sokmak için elinden geleni yapanlar war...

Eminim bundan sonra sana bu kadar gelmez ve muhattap olacağını pek sanmıyorum bu mevzudan sorna....

bayıldım yaaa el çabukluğu ile keşke sen ona atıverseydin he he he resmen kaşınıyor kadın kaşımış olurdun

Ay hala ara ara konunuza bakıyorum. Cidden sizin içiniz soğumasa da benim her okuduğumda soğuyor :)

Merak ettiğim sonra ne oldu. Sizi arayan soran birileri oldu mu? Kayınvalideniz sen benim kızıma nasıl öyle bir şey dersin diye çıkıştı mı?

iyi demissin bu konulari neden acar ki insan evlenmissin yuvan olmus sanirim gorumcen seni kiskanmis daha gelmez

vall lafı çok güzel yapıştırmışsın
terbiyesiz şey
seni sinir etmek için yaptığı belli
bi daha da evinize gelmez umarım

eşinin koruması da normal zaten o da rahatsız olmuştur
onu da zor durumda bırakmış

ayyy ohaa diyorumm bu nası görümce yaa görümcemi düşmanmı o tokatı siizn ona atmanız lazımdı bnce

ayy benım gorumcemde boyleydı eltım de.bırgun gorumceme gıttık.esıme dıyorkı resmen ya acık acıkkk...x kısı ne yapıyor.goruyon mu...aayy o zmn cocuktum bende sustum..esımde sasırdı...sımdı dese mahvederım.
eltımde durmadan esım ıcın onunda x ı vardıı..amann bos ver ıyıkı sen oldun...devamlı ama devamlıı..herkezın yanında...ne densız ınsanlar var dunyada

Benimd kv yeni evliyken der dururdu oglunu bir arkadasinin kiziyla evlendirmek istiyomusmusta iste sen ciktin ortaya nasip der gibi sacma sacma konusuyordu bundan on yil once simdi olsa lafi koyardimda o zamanlar saf saf dinleyip esime o kiz kimdi guzelmiydi sen gordunmu o kizi onunla evlendircekmis eger evlenmeseydik diyordum esimde bu sorularimdan sıkılmıs olacakki kv ye çıtlatmis herhaldeki birdaha kv bu konuyu hic acmadi.
Boyunuz 157 hic kisa degil bende 158 im hic kisa hissetmiyorum kendimi ayrica Allah vergisi birsey biz kullara bunu yargilamak dusmez. Sukur saglikliyiz demeliyiz.
Gorumceye lafi cok guzel koymussun agzina layik ooooooooohh diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…