- 1 Haziran 2012
- 7.185
- 24.828
- 598
- Konu Sahibi petitjoueur
Ya dün çok güldüm o başlığa![]()
Ahahah buradan görüp okudum ben de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya dün çok güldüm o başlığa![]()
Tereliye bu,başlıkları bile olayAhahah buradan görüp okudum ben de![]()
Kusura bakmayın saçmaliyorsunuz benim suçum nedir söyler misiniz nedir bu ya cinsiyetcilikKadını kendi annesinin evinden kovmuş eşiniz. Bi de hala biz suçlu olduk diyorsunuz eee suçlusunuz zaten. İstediğim kadar terbiyesizlik yapayım erkek kardeşim beni annemin evinden kovacak canına okurum
Siz eşinizle kendinizi biz diye nitelediğiniz için ben de öyle cevap verdim.Kusura bakmayın saçmaliyorsunuz benim suçum nedir söyler misiniz nedir bu ya cinsiyetcilik
Sonuçta kendisi “görümce” mantık aramamak lazım fazla. Eşim bana kardeşim seni kıskanıyor beni paylaşamıyorlar sen onu takma beni bil diyordu. Hep umursamaz davrandım. Rahatım hala görüşmüyoruz muhabbetimiz Yok. Eşimde neden Yok demez. Biliyor kardeşinin muzurluğunu
Evli olan.esim izinliydi cezaevinde normalde.o kadar ince fikirli degil kendisi.Bunları evli olan görümcemi yoksa 14 yaşındaki olan mı yaptı ?
Evli olansa eşiniz anne çocuklar kalsın biz bacılarım eşim gidelim diyebilir di ?
Küçük olansa da aynı şekilde çocukları kv denize bırakıp gidebilir diniz
Ki zaten 7 8 ay geçmiş
HaklısınızYorumunuza kesinlikle katılmıyorum. Her “görümce” aynı mı? Burada dün “görümce” konusu açan bir hanım vardı, konusunu okumanızı rica ederim. Örnek olur umarım size ve sizin gibi düşünenlere
Kaldı ki burada bir sürü görümce, görümce adayı ve görümcesi olan hanım var. Siz “görümce işte, mantık aranır mı” diye genellerseniz çok yanlış olur.
Eşiniz suçlu malesef herkes alınır bu laf karşısında ne demek istedi diye düşünmez ki insan duyduğuna bakarEvli olan.esim izinliydi cezaevinde normalde.o kadar ince fikirli degil kendisi.
Haklısınız
Bende görümceyim kardeşlerimden biri 9 yıllık evli ve sadece 12 defa gitmişim dir evlerine asla habersiz telefon etmeden gitmem ekmek vs alınacak mı diye sorarım bütçem müsaitse giderken hasta olduğunda vs ilk ben ararım
Diğer gelinimizde 3 aylık evli çok yeni evliler diye 1 kere hediyeyle gittim
Her görümce her kayınvalide kötü olmaz insanın mayasıyla karakteriyle ilgili birazÖn yargı beni acayip irite ediyor. Bir de altı boş genellemeler...
O kapıyla derdi neydi acabaBiz suçluyuz arkadaşlar kesinlikle gorumcemin hiçbir kabahati yok tanısanız çok seversiniz kendisi kanatsiz melek.
Siz eşinizle yatarken bu kapı açık kalacak diyegorumceniz bağırırsa hiçbir suçu olmayan annenizin terliklerini tepelerse aynı anlayışı gösterirsiniz umarım.
Sevgiler.
Kendisi çok iyi niyetli olduğu ıcin yapmıştır hava alalım biz diye.O kapıyla derdi neydi acaba
Gözüm üstünüzde mi demek istedi acaba
Ama o olayın öncesi var bide gerçekten sıcak ve havasız olabilirBiz suçluyuz arkadaşlar kesinlikle gorumcemin hiçbir kabahati yok tanısanız çok seversiniz kendisi kanatsiz melek.
Siz eşinizle yatarken bu kapı açık kalacak diyegorumceniz bağırırsa hiçbir suçu olmayan annenizin terliklerini tepelerse aynı anlayışı gösterirsiniz umarım.
Sevgiler.
Hakli iken haksız duruma düştü.en başta da o cümleleri sarf etmeyecekti.dedim ya kendini ifade etmesini beceremiyor maalesef.ben de en çok ona kızıyorum.Ama o olayın öncesi var bide gerçekten sıcak ve havasız olabilir
Görümceniz genel olarak iyi olmayabilir ama bu olayda suçlu eşiniz malesef
Kapıyla derdi yok derdi tamamen bizimle kinci maalesef ki.O kapıyla derdi neydi acaba
Gözüm üstünüzde mi demek istedi acaba