Görümcem bir tuhaf

Kadını kendi annesinin evinden kovmuş eşiniz. Bi de hala biz suçlu olduk diyorsunuz eee suçlusunuz zaten. İstediğim kadar terbiyesizlik yapayım erkek kardeşim beni annemin evinden kovacak canına okurum
Kusura bakmayın saçmaliyorsunuz benim suçum nedir söyler misiniz nedir bu ya cinsiyetcilik

Sonuçta kendisi “görümce” mantık aramamak lazım fazla. Eşim bana kardeşim seni kıskanıyor beni paylaşamıyorlar sen onu takma beni bil diyordu. Hep umursamaz davrandım. Rahatım hala görüşmüyoruz muhabbetimiz Yok. Eşimde neden Yok demez. Biliyor kardeşinin muzurluğunu

Yorumunuza kesinlikle katılmıyorum. Her “görümce” aynı mı? Burada dün “görümce” konusu açan bir hanım vardı, konusunu okumanızı rica ederim. Örnek olur umarım size ve sizin gibi düşünenlere

Kaldı ki burada bir sürü görümce, görümce adayı ve görümcesi olan hanım var. Siz “görümce işte, mantık aranır mı” diye genellerseniz çok yanlış olur.

Bunları evli olan görümcemi yoksa 14 yaşındaki olan mı yaptı ?

Evli olansa eşiniz anne çocuklar kalsın biz bacılarım eşim gidelim diyebilir di ?

Küçük olansa da aynı şekilde çocukları kv denize bırakıp gidebilir diniz
Ki zaten 7 8 ay geçmiş

Bunları evli olan görümcemi yoksa 14 yaşındaki olan mı yaptı ?

Evli olansa eşiniz anne çocuklar kalsın biz bacılarım eşim gidelim diyebilir di ?

Küçük olansa da aynı şekilde çocukları kv denize bırakıp gidebilir diniz
Ki zaten 7 8 ay geçmiş
Evli olan.esim izinliydi cezaevinde normalde.o kadar ince fikirli degil kendisi.

Yorumunuza kesinlikle katılmıyorum. Her “görümce” aynı mı? Burada dün “görümce” konusu açan bir hanım vardı, konusunu okumanızı rica ederim. Örnek olur umarım size ve sizin gibi düşünenlere

Kaldı ki burada bir sürü görümce, görümce adayı ve görümcesi olan hanım var. Siz “görümce işte, mantık aranır mı” diye genellerseniz çok yanlış olur.
Haklısınız
Bende görümceyim kardeşlerimden biri 9 yıllık evli ve sadece 12 defa gitmişim dir evlerine asla habersiz telefon etmeden gitmem ekmek vs alınacak mı diye sorarım bütçem müsaitse giderken hasta olduğunda vs ilk ben ararım
Diğer gelinimizde 3 aylık evli çok yeni evliler diye 1 kere hediyeyle gittim

Haklısınız
Bende görümceyim kardeşlerimden biri 9 yıllık evli ve sadece 12 defa gitmişim dir evlerine asla habersiz telefon etmeden gitmem ekmek vs alınacak mı diye sorarım bütçem müsaitse giderken hasta olduğunda vs ilk ben ararım
Diğer gelinimizde 3 aylık evli çok yeni evliler diye 1 kere hediyeyle gittim

Ön yargı beni acayip irite ediyor. Bir de altı boş genellemeler...
Biliyorum sizin gibi görümceler olduğunu :KK36:

Biz suçluyuz arkadaşlar kesinlikle gorumcemin hiçbir kabahati yok tanısanız çok seversiniz kendisi kanatsiz melek.
Siz eşinizle yatarken bu kapı açık kalacak diyegorumceniz bağırırsa hiçbir suçu olmayan annenizin terliklerini tepelerse aynı anlayışı gösterirsiniz umarım.
Sevgiler.

Biz suçluyuz arkadaşlar kesinlikle gorumcemin hiçbir kabahati yok tanısanız çok seversiniz kendisi kanatsiz melek.
Siz eşinizle yatarken bu kapı açık kalacak diyegorumceniz bağırırsa hiçbir suçu olmayan annenizin terliklerini tepelerse aynı anlayışı gösterirsiniz umarım.
Sevgiler.
O kapıyla derdi neydi acaba
Gözüm üstünüzde mi demek istedi acaba

Sevgiler.
Ama o olayın öncesi var bide gerçekten sıcak ve havasız olabilir
Görümceniz genel olarak iyi olmayabilir ama bu olayda suçlu eşiniz malesef

Ama o olayın öncesi var bide gerçekten sıcak ve havasız olabilir
Görümceniz genel olarak iyi olmayabilir ama bu olayda suçlu eşiniz malesef
Hakli iken haksız duruma düştü.en başta da o cümleleri sarf etmeyecekti.dedim ya kendini ifade etmesini beceremiyor maalesef.ben de en çok ona kızıyorum.

Olayı anlamadım pek. Ancak anladığım bir şey bu olayın geçmiş Kurban Bayramında yaşanmış olması. Neden bu kadat geçmişte kalan bi mevzuyu anlattınız? Kırgınsanız kırgınsınızdır görüşmeyin, olayı düşünüp irdeleyip kin beslemeyin.

Back
X