- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi petitjoueur
geçen sene eylülde olmuş olay, üzerine bir sene geçmiş nerdeyse, şimdi konu açmak neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine de kızdım o haklı demiyorum ama benim suçum nedir ayrıca annesinin evi orası.
Hakli iken haksız duruma düştü.en başta da o cümleleri sarf etmeyecekti.dedim ya kendini ifade etmesini beceremiyor maalesef.ben de en çok ona kızıyorum.
Kendisi evlenmeden önce arkadaşının eşine laf atan askeri toplanıp 3 kişi dövüyorlar. Mahkemeye de gitmeyince suç üstüne suç biniyor.
O yüzden o dosya patladı.kendisi şiddete meyilli biri.belki de başka suçu da vardır.
Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.
Kapalıdan açık cezaevine geçti orda izin veriyorlar 3 ayda bir.
Tam bir kader kurbanı.Sen kaç senelik evlisin yahu konularına bakıyorum adam hep içerde çocuğu ne ara yaptın gasp adam yaralama yok suriyeliler yok keçiler hep başkalarının suçunu çekiyo ama bu adam bir şeye takip seni öldürmediyse içerde olduğundan ben sana diyim
çocuk evlenmeden önce olmuştu zaten onun için evlenmişlerdi yanlış hatırlamıyorsamSen kaç senelik evlisin yahu konularına bakıyorum adam hep içerde çocuğu ne ara yaptın gasp adam yaralama yok suriyeliler yok keçiler hep başkalarının suçunu çekiyo ama bu adam bir şeye takip seni öldürmediyse içerde olduğundan ben sana diyim
çocuk evlenmeden önce olmuştu zaten onun için evlenmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam![]()
Ben tedavi görüyorum zaten iyiyim şimdilik ilaçları bırakınca herşey aynı olsa bile.omur boyu mu kullancam ben bunları bilmem.Hayatta bazı şeyler seçilir elimizdedir bazı şeyler ise kaderdir,biyolojik anneni seçemezsin ama eşini seçebilirsin,velev ki yanlış seçim yaptın bundan dönebilirsin ama.sen hala 2.çocuk falan diyosun
Haziranda çıkacak dediğin adam 1 seneyi bile bulmadan tekrar hapse girecek ya da sana bisey yapacak en iyi durumda hiçbi şey yapmadan evde yatacak sen ona bakacaksın bak bunlar hep öngörülebilir ve engellenebilir şeyler,terkeden giden olmak istemedim diye bişey yok 3 yaşında çocuk bile kendini sakınmayı bilir,yok benim kafam almıyo diyosan belki de o bahsi geçen raporu cidden almalısın