Görümcem bizim evde bizsiz kalmalı mı??

Ilkbahar38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
2.302
1.935
133
Merhaba herkese benim bir sorunum var.
Eski konumda belirtmiştim benim görümcem bizimle klıtor yaklaşık 2 ay oldu.

Eşim ben ve çocuklar izine gideceğiz yurtdışına 3 haftalığına bu süre içinde görümcemin bizim evde yalnız kalmasını istemiyorum cünkü görümcemin yaşı 17 daha küçük.
Eşime bugün söyledim babana gitsin kardeşin biz yokken ama nasil söyliyeceğini bilmiyor kız yalnış anlar diye. Sizlerden bu konuda tavsiye istiyorum. Yada görümcemi yalniz biraksak evde buna da icim rahat etmiyor

Görümcem 17 ama görünüş hali konuşması asla 17 gibi değil 25 gibi felan. Ve eminim babasının evine gitmek istemiyecek. ben ama, hem içim rahat etmez hem biz evde yokken başkasının kalmasını istemiyorum evimde

Son düzenleme:
Yan komşuya iki kere hırsız girdi ortalık kötü. Biz yokken seni evde tek bırakmak içimize sinmiyor biz gelene kadar babanda kalman en uygunu olur deyin.

Nasıl söyleyeceğinizi nasıl bilmiyorsunuz yav. Henüz reşit bile değilsin, gözümüzde çocuksun, yalnız kalırsan gözümüz arkada kalır, buna asla müsaade edemeyiz, babanın yanına gidiyorsun diyeceksiniz, olacak bitecek. Daha mantıklı gerekçeler olabilir mi? Buna rağmen kırılacaksa da kırılsın.

Bende aynısını dedim görümcemin sorumluluğu şu anda bizde. Babasına gitmesi en makul olanı
Neden sürekli babasında kalmıyor zaten sürekli üstünüze ergen sorumluluğunu yüklemişler kimsesi olmasa tabi ki üstlenmek isterseniz yanınızda kalabilir ama şimdi neden sizde tabi özelse cevaplamaya bilirsiniz

Eski konumda yaziyor herşey kısacasi: anne baba ilgilenmiyor biri diyor bunca sene ben baktim birazcik da sen bak. Öbürü de diyor sen anası degilmisin sen bak. Tabi üveyanne de var durum böyle olunca en rahat yer burası oluyor anne ilgilenmiyor baba ilgilenmiyor

17 yaşında küçük kız başına bir şey gelir.Kötü olan siz olursunuz.Uygun bir dille babasına gönderin.Kimi kimsesi olmasa kalsın tamam ama babasıda varmış işte daha ne .Bir şey olsa bu kızda burda 2 ay yemek yedi kaldı demezler sizi suçlu bulurlar.

Bu arada ne iyi bir insanmışsınız.Anasının babasının bakmadığına ben bakmazdım.

Bilmiyorum iyi mi yapiyorum kötü mü yapiyorum arada patliyorum ama insallah sonumuz hayirli olur ev üstüne ev olmuyor gercekten cok bunaldigim oluyor ama napim yani evden atamam ama oda herkes evine görümcesini almaz iste bunu anlar insallah

Evet suçlu biz oluruz bencede babasina gitmeli. Ama esimde diyorki kiza nasil söyliyecem babama git diye ayıp olur felan diyor

Evet suçlu biz oluruz bencede babasina gitmeli. Ama esimde diyorki kiza nasil söyliyecem babama git diye ayıp olur felan diyor
Valla ayıp olursa olsun.Kızın başına bir şey gelirse sorun olur.Çocuğunu istemeyen o ana baba kıymete bindirir kızı .Bence bu konuda net olun eşiniz tavrınızı görsün.

Benim anlamadığım 17 yaşında kıza siz neden bakıyorsunuz? Kendi işini gücünü yapabilir pekala. Babasının ya da annesinin ya ında kalsın. (Sanırım ayrılar) Şu anda da düşünecek bir şey yok. 17 yaşında siz yokken o eve hırsız girse, kıza bir şey yapsa ne olacak? Kendi bir hata edip arkadaşını alsa yine tehlike. Ucu size dokunur. Yarın kendi bile sizi suçlar. Ben cahildim korumadınız der. Haklı da olur. Üzülüp kırılacak bir şey yok bunda. Doğru düzgün başına bir şey gelir, yangım çıkarz hırsız girer biz korkuyoruz deyip gönderin. Anne baba olmuyorsa dayı, teyze vs. güvendiğiniz birinde kalsın.

Ay ne var soylemeyecek?
Abicim biz yokken burda yalniz kalamazsin
Aklimiz sende kalir
Ortaluk bozuk
Hirsizlik vs oluyor
Sen babamda kal
Ben babamla da konuscam..diycek bu kadar

Babasini ariycak aynisini soyliycek

Olmasi gereken de bu

yasi 22 23un ustu olsa bi derece ama 17 yas 3 hafta evde tek kalmak icin kucuk bi yas . anne babasinin da buna izin vermemesi lazim . ben 30 yasindayim annem hala esim sehir disinda iken bize gel tek kalma diyor

yasi 22 23un ustu olsa bi derece ama 17 yas 3 hafta evde tek kalmak icin kucuk bi yas . anne babasinin da buna izin vermemesi lazim . ben 30 yasindayim annem hala esim sehir disinda iken bize gel tek kalma diyor

Haklisiniz benim annemde öyledir esim bazen baska sehire gidiyor bir haftaligini. Annem hemen beni ve cocuklari almaya gelir. Ama her anne anne olmuyor her baba da baba olamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…