- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Yan komşuya iki kere hırsız girdi ortalık kötü. Biz yokken seni evde tek bırakmak içimize sinmiyor biz gelene kadar babanda kalman en uygunu olur deyin.Merhaba herkese benim bir sorunum var.
Eski konumda belirtmiştim benim görümcem bizimle klıtor yaklaşık 2 ay oldu.
Eşim ben ve çocuklar izine gideceğiz yurtdışına 3 haftalığına bu süre içinde görümcemin bizim evde yalnız kalmasını istemiyorum cünkü görümcemin yaşı 17 daha küçük.
Eşime bugün söyledim babana gitsin kardeşin biz yokken ama nasil söyliyeceğini bilmiyor kız yalnış anlar diye. Sizlerden bu konuda tavsiye istiyorum. Yada görümcemi yalniz biraksak evde buna da icim rahat etmiyor
Bu durumun konuşulmaya ihtiyacımı var allah aşkına zaten olması gereken başına bi iş geldiğinde ilk siz suçlanacaksınız 17yaşında çocuk sayılır
Neden sürekli babasında kalmıyor zaten sürekli üstünüze ergen sorumluluğunu yüklemişler kimsesi olmasa tabi ki üstlenmek isterseniz yanınızda kalabilir ama şimdi neden sizde tabi özelse cevaplamaya bilirsinizBende aynısını dedim görümcemin sorumluluğu şu anda bizde. Babasına gitmesi en makul olanı
Neden sürekli babasında kalmıyor zaten sürekli üstünüze ergen sorumluluğunu yüklemişler kimsesi olmasa tabi ki üstlenmek isterseniz yanınızda kalabilir ama şimdi neden sizde tabi özelse cevaplamaya bilirsiniz
Bu arada ne iyi bir insanmışsınız.Anasının babasının bakmadığına ben bakmazdım.
17 yaşında küçük kız başına bir şey gelir.Kötü olan siz olursunuz.Uygun bir dille babasına gönderin.Kimi kimsesi olmasa kalsın tamam ama babasıda varmış işte daha ne .Bir şey olsa bu kızda burda 2 ay yemek yedi kaldı demezler sizi suçlu bulurlar.
Valla ayıp olursa olsun.Kızın başına bir şey gelirse sorun olur.Çocuğunu istemeyen o ana baba kıymete bindirir kızı .Bence bu konuda net olun eşiniz tavrınızı görsün.Evet suçlu biz oluruz bencede babasina gitmeli. Ama esimde diyorki kiza nasil söyliyecem babama git diye ayıp olur felan diyor
Valla ayıp olursa olsun.Kızın başına bir şey gelirse sorun olur.Çocuğunu istemeyen o ana baba kıymete bindirir kızı .Bence bu konuda net olun eşiniz tavrınızı görsün.
Ay ne var soylemeyecek?Evet suçlu biz oluruz bencede babasina gitmeli. Ama esimde diyorki kiza nasil söyliyecem babama git diye ayıp olur felan diyor
yasi 22 23un ustu olsa bi derece ama 17 yas 3 hafta evde tek kalmak icin kucuk bi yas . anne babasinin da buna izin vermemesi lazim . ben 30 yasindayim annem hala esim sehir disinda iken bize gel tek kalma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?