- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
Benim anlamadığım 17 yaşında kıza siz neden bakıyorsunuz? Kendi işini gücünü yapabilir pekala. Babasının ya da annesinin ya ında kalsın. (Sanırım ayrılar) Şu anda da düşünecek bir şey yok. 17 yaşında siz yokken o eve hırsız girse, kıza bir şey yapsa ne olacak? Kendi bir hata edip arkadaşını alsa yine tehlike. Ucu size dokunur. Yarın kendi bile sizi suçlar. Ben cahildim korumadınız der. Haklı da olur. Üzülüp kırılacak bir şey yok bunda. Doğru düzgün başına bir şey gelir, yangım çıkarz hırsız girer biz korkuyoruz deyip gönderin. Anne baba olmuyorsa dayı, teyze vs. güvendiğiniz birinde kalsın.
Görümcemin bizde kalma sebebi eski konumda var ama kısa özet gecim. Ne anne ne baba bakmak istiyor ilk önce annesi evden kovdu ben ozaman dedim gel bizde kal cünkü kaynanam piskolojik hasta neyse. Kizin babasi da dedi gel bizde kal ama öyle bir cümlede demek olmuyorki hem adamin karisi var üveyanne kiz orada rahat degil en rahat bizdeymis ondan bizde kaliyor. Fazla sorun etmiyorum ama yalnizda kalmasini istemiyorum. Evet kiz yasindan cok olgun ama cocuk neticede