Görümcem bizim evde bizsiz kalmalı mı??

Benim anlamadığım 17 yaşında kıza siz neden bakıyorsunuz? Kendi işini gücünü yapabilir pekala. Babasının ya da annesinin ya ında kalsın. (Sanırım ayrılar) Şu anda da düşünecek bir şey yok. 17 yaşında siz yokken o eve hırsız girse, kıza bir şey yapsa ne olacak? Kendi bir hata edip arkadaşını alsa yine tehlike. Ucu size dokunur. Yarın kendi bile sizi suçlar. Ben cahildim korumadınız der. Haklı da olur. Üzülüp kırılacak bir şey yok bunda. Doğru düzgün başına bir şey gelir, yangım çıkarz hırsız girer biz korkuyoruz deyip gönderin. Anne baba olmuyorsa dayı, teyze vs. güvendiğiniz birinde kalsın.

Görümcemin bizde kalma sebebi eski konumda var ama kısa özet gecim. Ne anne ne baba bakmak istiyor ilk önce annesi evden kovdu ben ozaman dedim gel bizde kal cünkü kaynanam piskolojik hasta neyse. Kizin babasi da dedi gel bizde kal ama öyle bir cümlede demek olmuyorki hem adamin karisi var üveyanne kiz orada rahat degil en rahat bizdeymis ondan bizde kaliyor. Fazla sorun etmiyorum ama yalnizda kalmasini istemiyorum. Evet kiz yasindan cok olgun ama cocuk neticede

Görümcemin bizde kalma sebebi eski konumda var ama kısa özet gecim. Ne anne ne baba bakmak istiyor ilk önce annesi evden kovdu ben ozaman dedim gel bizde kal cünkü kaynanam piskolojik hasta neyse. Kizin babasi da dedi gel bizde kal ama öyle bir cümlede demek olmuyorki hem adamin karisi var üveyanne kiz orada rahat degil en rahat bizdeymis ondan bizde kaliyor. Fazla sorun etmiyorum ama yalnizda kalmasini istemiyorum. Evet kiz yasindan cok olgun ama cocuk neticede

Niyetiniz güzel anlıyorum aranız bozulmaz inşallah. Yine de tek kalmamalı. Olmadı siz kendi ailenizden birini bırakın yanına.

Niyetiniz güzel anlıyorum aranız bozulmaz inşallah. Yine de tek kalmamalı. Olmadı siz kendi ailenizden birini bırakın yanına.

İnsallah. Keinde ailemin yanina birakamam. Ama 3 hafta babasinin yaninda dayanabilecegini düsünüyorum 3 hafta ya 3 hafta fazla zaman degil zaten kari koca calisiyor aksamlari gorusecekler sadece

Kesinlikle tek bırakmayın 3 hafta babasında idare etsin. Bu arada gerçekten ıyi biriymissiniz başkası kolay kolay kabul etmez.

tabıkı yalnız kalamaz esınız babasını arayıp yası kucuk evde tek basına kalamaz gozumuz arkada kalır sıze gonderıyorum haberın olsun zaten sızde boyle olsun ıstersınız deyıp gonderecek babasına

Kesinlikle tek bırakmayın 3 hafta babasında idare etsin. Bu arada gerçekten ıyi biriymissiniz başkası kolay kolay kabul etmez.

Evet bende sorumluluk almak istemiyorum bu konuda gorumcem gercekten yasindan olgun kotu birsey yapacagini düsünmüyorum ama be olur ne olmaz hem ben kimsenin bizim evde kalmasini istemiyorum esim ve ben evde yokken sanirim bunu zaten kimse istemez

tabıkı yalnız kalamaz esınız babasını arayıp yası kucuk evde tek basına kalamaz gozumuz arkada kalır sıze gonderıyorum haberın olsun zaten sızde boyle olsun ıstersınız deyıp gonderecek babasına

Evet dogru diyorsunuz ama demesi kolay iste. Esimin aile yapisi birazcik farkli ilgisizler cocuklarina zaten ilgili olsalar gencecik kiz ya annesinde olur yada babasinda ama abisinin yaninda degil. Onlar icin gayet dogal cocugu yalniz birakmak. Sorun işte burada zaten. Şimdi aklıma geldi eminim babasini arayip söylese adam kizina da alir bilet yanimiza gelsin diye ben bunuda beklerim ondan

Evet dogru diyorsunuz ama demesi kolay iste. Esimin aile yapisi birazcik farkli ilgisizler cocuklarina zaten ilgili olsalar gencecik kiz ya annesinde olur yada babasinda ama abisinin yaninda degil. Onlar icin gayet dogal cocugu yalniz birakmak. Sorun işte burada zaten. Şimdi aklıma geldi eminim babasini arayip söylese adam kizina da alir bilet yanimiza gelsin diye ben bunuda beklerim ondan
ay şaka gıbı :(
ozaman acıkca kardesıne dıyecek abıcım babamlara gıt geldıgımızde gelırsın evde tek kalmana musade edemem dıye
bunda kırılacagı bırsey yok aynı evde yasıyorsunuz aıle olmussunuz zaten kabul etmek zorunda kırılsa da cocuklugundan kırılır . abısı sonucta kotulugunu ısteyecek degıl zaten bıraz fazla ıyısınız bırının sorumlulugunu almak cok zor bırsey aman kırılır mı dıye ekstra dusunmeyın bu yuzden ...

Nasıl söyleyeceğinizi nasıl bilmiyorsunuz yav. Henüz reşit bile değilsin, gözümüzde çocuksun, yalnız kalırsan gözümüz arkada kalır, buna asla müsaade edemeyiz, babanın yanına gidiyorsun diyeceksiniz, olacak bitecek. Daha mantıklı gerekçeler olabilir mi? Buna rağmen kırılacaksa da kırılsın.

Mantikli zaten ve doğru ama bizimkiler mantikli degilki bunu idrak edebilsinler

Ne diyeceğiniz belli,bu yaşta bir genç kız evde yalnız kalamaz.

Hatta eşiniz direkt kayinpederinize söylesin,baba kardesim tek basina kalmasin aklimiz onda kalir(durumu abartip)mahallede it var kopuk var nolur nolmaz,desin.

Kp eşek degilse geregini yapar.

Bu arada 2 aydir tahammül ettiginiz icin ayrica tebrik ederim,iyi dayanmışsınız

ay şaka gıbı :KK43:
ozaman acıkca kardesıne dıyecek abıcım babamlara gıt geldıgımızde gelırsın evde tek kalmana musade edemem dıye
bunda kırılacagı bırsey yok aynı evde yasıyorsunuz aıle olmussunuz zaten kabul etmek zorunda kırılsa da cocuklugundan kırılır . abısı sonucta kotulugunu ısteyecek degıl zaten bıraz fazla ıyısınız bırının sorumlulugunu almak cok zor bırsey aman kırılır mı dıye ekstra dusunmeyın bu yuzden ...

Evet esim demek zorunda. Gercekten cok zor ama esim ve bende genciz ben zaten otoriter bir insan degilim hic olamadim o yüzden biraz zorluk cekiyorum bazen kiz kirilmasin diye sonunda kirilan ben oluyorum hep ama neyse

Merhaba herkese benim bir sorunum var.
Eski konumda belirtmiştim benim görümcem bizimle klıtor yaklaşık 2 ay oldu.

Eşim ben ve çocuklar izine gideceğiz yurtdışına 3 haftalığına bu süre içinde görümcemin bizim evde yalnız kalmasını istemiyorum cünkü görümcemin yaşı 17 daha küçük.
Eşime bugün söyledim babana gitsin kardeşin biz yokken ama nasil söyliyeceğini bilmiyor kız yalnış anlar diye. Sizlerden bu konuda tavsiye istiyorum. Yada görümcemi yalniz biraksak evde buna da icim rahat etmiyor

Görümcem 17 ama görünüş hali konuşması asla 17 gibi değil 25 gibi felan. Ve eminim babasının evine gitmek istemiyecek. ben ama, hem içim rahat etmez hem biz evde yokken başkasının kalmasını istemiyorum evimde
Babayi fitlemek en dogrusu o xaman. Yani kiz kucuk ortalik sapik dolu yalniz nasil kalsin bizim evde deyin.

Ne diyeceğiniz belli,bu yaşta bir genç kız evde yalnız kalamaz.

Hatta eşiniz direkt kayinpederinize söylesin,baba kardesim tek basina kalmasin aklimiz onda kalir(durumu abartip)mahallede it var kopuk var nolur nolmaz,desin.

Kp eşek degilse geregini yapar.

Bu arada 2 aydir tahammül ettiginiz icin ayrica tebrik ederim,iyi dayanmışsınız

Bizim kaldigimiz yer tam aksine temiz bir yer saat 8 den sonra disarda kuş uçmaz :kızgın:

Maalesef ki Kp=Eşek

Ama mecvur alacak kizini yanina karisina da bir kac haftaliğına b.. yemek düşsün.

Tahamül ediyorum insallah hata etmiyorumdur gercekten cok zor yani ama bilmiyorum bekadar dayanirim insallah okulunu bitirir işe başlar ve kendi hayatını kurar isterse komşum olsun ama aynı ev çok fena iki tane cocugum var birde görümce etdi 4. Cocuklarla ilgileniyor ben temizligi yaparken ama okadar da olsun yani

Babayi fitlemek en dogrusu o xaman. Yani kiz kucuk ortalik sapik dolu yalniz nasil kalsin bizim evde deyin.

Görümcem biraz kilosu fazla oldugu icin ortalık sapık dolu deyişimiz bir işe yaramaz. Yani babası için diyorum yoksa sapik sapikdir kilo az ki cok mu farketmez illaki ama bunlar böyle esek kafali olduklari icin KP anlamaz ama esimle ko usacağım babasına desin üc hafta uzun zaman ne olur ne olmaz yalniz kalmasin

Görümcem biraz kilosu fazla oldugu icin ortalık sapık dolu deyişimiz bir işe yaramaz. Yani babası için diyorum yoksa sapik sapikdir kilo az ki cok mu farketmez illaki ama bunlar böyle esek kafali olduklari icin KP anlamaz ama esimle ko usacağım babasına desin üc hafta uzun zaman ne olur ne olmaz yalniz kalmasin
Neden? 80 lik teyzeler tecavuze ugruyor bu dunyada kilolu diye onu rahat mi birakacaklar? Ne bicim mantik bu? O zaman aciiiik acik diyeceksiniz kusura bakmayin. Ben istemiyorum bu kadar. Cunku bisey diyemeyip susup baska yerden huysuzluk yapio gene kotu gelin olacaksiniz bari istediginizi yapin da oyle olun.

Neden? 80 lik teyzeler tecavuze ugruyor bu dunyada kilolu diye onu rahat mi birakacaklar? Ne bicim mantik bu? O zaman aciiiik acik diyeceksiniz kusura bakmayin. Ben istemiyorum bu kadar. Cunku bisey diyemeyip susup baska yerden huysuzluk yapio gene kotu gelin olacaksiniz bari istediginizi yapin da oyle olun.

Onlarin mantigi bu işte bende sizin gibi düşünüyorum. Öylede böylede ben zaten kötü gelinim yani anasi babasi evine sigdiramadı ama kötü olan benim. Zaten kaybedeceğim birsey yok ama gerekirse de ben söylerim kayinpedere yada karisina

Başina birsey gelir yolundan yürüyun .Hırsizdan sapiktan çıkin .Allah muhafaza vicdan azabindan ölürüm .diye bitirin .Yangin filanda iyi fikir .:KK70:

Back
X