gorumcem bosaniyor :(

İçimden bir his kızın ailesiyle bir sorunu var diyor ,annede sorunu görmezden gelen birisi
penceremden, ailesiyle değil de hayatla kendisiyle sorunu vardır. misal benim bir kardeşim var. hiçbir şey olmasa neden bu kadar mutlusun diye sorun çıkarır. biz onu öyle kabul ettik. hiç memnun olmayan bir tip. bu yapıdaki insanları sadece anne babaları idare edebilir.

Valla o saçma düşünceler ile ilgili konusmaya basladigi zaman bizim aile düzenimiz de mi bozulsun istiyorsun diye konuş.

Sana be ki ne görümcenden anlamadım.. tamam kocanın kardeşi olabilir ama seninle ne alakası var anlamadım. Boşanmaması için direnip canınızı neden sıkıyorsunuz onu hiç anlamadım. Aynı evde mi yaşıyorsunuz ki böylesine sanki en yakınınız ölmüş davranışında bulunuyorsunz????
Benimde görünce boşanmış arada saçma sapan davranıyor evet ama banane ondan ne yaparsa yapsın ne karışırım nede canımı sıkarım

bir iki arkadas soylemis bende soyluyeyim kizin basinda anasi var babasi var, bosanirsa sizin evinize de gelmeyecek.. davranislari cok yanlis olabilir ruh hastasida olabilir de siz niye kizin hayatina bu kadar burnunuzu sokuyorsunuz. kimseyle anlasamazsa evlenmez bir daha olur biter... herkes evlensin diye bir kaide mi var ???

birakin insanlari rahat bildigi gibi yasasin kararlarini alsin.. bu ne vicik vicik gorumcemde gorumcem abiside abisi muhabbeti...

Damat ,kız ve annesi konusunda aynı fikirdeyim.

Ailede babayla ne yaşamışlarsa çocukların sonraki hayatınıda etkilemiş.

Setanayda evliliğinin başında kocasıyla ilgili sorunlar yaşamıştı.Düzelttiler .

Şimdide bu kız benimle ilgilenmiyorsun diye veryansın ediyor kocasını herkesin içinde pespaye ediyor .Aşırı ilgi isteği var .Sorunun kocandan kaynaklıysada eve geçer bunu kendi aranda halledersin.Olmadı terapiste gidersin.Şımarıkça çocukça davranmazsın.

Annesi ya çok yüz verdi şımarttı ya da çok büyük bir ihtimal babanın yaptıklarına gözyumdu.Şimdide ceremesini çekiyor.Damada laf edeceğine alsın kızını doktora götürsün.

Son düzenleme:
size ne anlamadım kız istemiyorsa boşansın aileside destek oluyor bence siz kıskanıyorsunuz belki sizde boşanmak isteyip cesaret edemiyorsunuz görümceniz cesaret edince hemde size göre küçük nedenlerle sizde cesaretini kıskanıyorsunuz

Ailede yeterince sevgi ve ilgi görmemiş olabilir şimdide kocasının en ufak şeyini büyütüp çıngar çıkartıyor

Tespit kel alaka!
Konu sahibi bazı insanlar bazı şeyleri yaşamadan kıymetini anlamazmış,bırakın yaşasın ve görsün.
Eşinize gelince elbette zordur ama her daim koruyup kollayamaz,sivri ben dedik insanlar maalesef hep sorun yaratacaktır.
Keşke uzman desteğine devam etse ama bırakın su akar yolunu bulurmuş!

Allah allah niye berbat haldeyim ne oluyormuş kardeşi bosaninca?

Kendini kötü hissetmesini anlayabiliyorum ama bunu ailesine yansıtış şekli kötü.Benim abimde boşandığı zaman çok üzülmüştüm acımı eşimle paylaşmıştım sağolsun o da anlayış göstermişti.Beni rahatlatıyordu.

Abim gurbetteydi .Evleneli beri yaklaşık yedi senedir memlekete gelememişti. Üzülmeyelim diye sorunlarını gizlemişlerdi tam tersi ev almayı planlıyorlardı biz onları mutlu zannederken kız evi terketmişti.Abime ve yiğenime nasıl canım yanmıştı.Abim gurbet elde tek başınaydı .

Birde bizim sülalede ilk boşanan abimdi .Annem onun şokunu yaşamış depresyonada girmişti.

Abim daha kötü olmasın diye annemler yanına gittiler 3 ay kaldılar bizde telefonda moral veriyorduk.Sonra abimde toparladı çok şükür.Yeniden evlendi.

Son düzenleme:
Konunun sonunu okuyamadim. Ya size sastim kaldim desem. Kardes gibi seviyordunuz oyle mi su yazdiklariniz tam bir dert yanma.

Tek suclu gorumcem kocasi seviyor olmuyor ilgi gosteriyor olmuyor simarikliligindan evi terk etti. Daha neler yazmışsınız

Ikili iliskilerde ASLA tek taraf suclu degildir. Ne yasanirsa iki kisi yasar hata yuzdesi degisir. Siz enisteyi nirvanaya cikarmissiniz. Gorumceyi gömmüssun resmen.

Yazik kadina cevresinde onu anlayip dinleyecek kimseye yok. Akil vermek yerine karar vermeye calismak yrd degil.

Esinizin kardesi ve esinizde uzulecek sizde etkileneceksiniz. kusuura bakmayin kardeslik boyle bir sey.

Sureklı gorumcenızı sıkayet edıp esıne karsı davranıslarını sorgulayıp durmussunuz

Karı koca arasında ne oldugunu bıtek onlar bılır sıze soyledıklerı ve duydugunuzdan ıbaret degıl evlılıklerı

Sız bı akraba olarak yerınızı bılerek yanında olun gerısıne karısıp yorum yapmamalısınız bence

Hem onlar bıgun barısır sız kotu olursunuz hemde karsıdan bakınca gorumcenızı ırdelemenız hos durmuyor

Hayırlısı olsun haklarında

adamın koynuna giren o
yok kp inde haberi olmalı yok şöyle böyle demeyin
siz karışmayın
annesi ne yapsın
kız istemiyor demekki sevmiyor zorla mı koynuna atsın adamın

olmuyorsa olmuyor zorlamayın
kendi etsin bulsun

size göre alakasız görünebilir psikolojide karşıt tepki geliştirme diye bir durum vardır alaka burdan kaynaklanıyor ayrıca benim yorumum budur saygılar sevgiler esen kalınız

+1
Konu sahibi bilinc altinda gorumcesini kiskaniyor. Ilk konularini okuyunca bunu daha iyi anladim. Burdada gorumceye linç kampanyasi baslatmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…