- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
penceremden, ailesiyle değil de hayatla kendisiyle sorunu vardır. misal benim bir kardeşim var. hiçbir şey olmasa neden bu kadar mutlusun diye sorun çıkarır. biz onu öyle kabul ettik. hiç memnun olmayan bir tip. bu yapıdaki insanları sadece anne babaları idare edebilir.İçimden bir his kızın ailesiyle bir sorunu var diyor ,annede sorunu görmezden gelen birisi
keske herşey düzelse o kadar isterdim ki
zaten pek karışacağımiz sanmam ama düzelse hersey
Tabi dönmesi için ben zorlamam zaten zorlamakla olmaz ki sadece istiyorum
bozmak istemem ama önceki durumlarda etkilemişti bizi boşansa kim bilir neler olcak ,eşim kardeşine kiyamayip sacma sapan dusunuyor sinir oluyorum
Valla eşimin bir laf anlayacak halı yok bu da beni yıprattı.simdi hiç birşey olmamış gibi film izliyor konuyu açacak oldum sakın açma bana konuyu ben berbat haldeyim kapat diyor çözüm yok biktim ya
İlk konunu hatırladım adama o zaman da acimıştım şimdi de acıdım. İyi olmuş görümceye. Kocası hic ipe sapa gelmez konusmuyor. Adam haklı gorumceniz çocuk ve daha olgunlaşmamış. Bundan sonra da baskasi ile evlendirmeyin. başka adamın başını yakmayın. Eşiniz de üzülmesin çünkü kardesi kendi etmiş kendi bulmuş. Annesi de zor geçimsiz babaya çocuklarını ezdirdigi için o suçlu. Ya da çocukları simarttigi için. Artık sebep ne bilemiyorum. O da bu sonuçtan bir pay biçsin kendine bir zahmet. Kızını da alsın doktora götürsün.
penceremden, ailesiyle değil de hayatla kendisiyle sorunu vardır. misal benim bir kardeşim var. hiçbir şey olmasa neden bu kadar mutlusun diye sorun çıkarır. biz onu öyle kabul ettik. hiç memnun olmayan bir tip. bu yapıdaki insanları sadece anne babaları idare edebilir.
daha nelersize ne anlamadım kız istemiyorsa boşansın aileside destek oluyor bence siz kıskanıyorsunuz belki sizde boşanmak isteyip cesaret edemiyorsunuz görümceniz cesaret edince hemde size göre küçük nedenlerle sizde cesaretini kıskanıyorsunuz
Tespit kel alaka!size ne anlamadım kız istemiyorsa boşansın aileside destek oluyor bence siz kıskanıyorsunuz belki sizde boşanmak isteyip cesaret edemiyorsunuz görümceniz cesaret edince hemde size göre küçük nedenlerle sizde cesaretini kıskanıyorsunuz
Allah allah niye berbat haldeyim ne oluyormuş kardeşi bosaninca?
Konunun sonunu okuyamadim. Ya size sastim kaldim desem. Kardes gibi seviyordunuz oyle mi su yazdiklariniz tam bir dert yanma.Çok üzgünüm kızlar anlatamam.2 gorumcem var ikisiyle de çok iyi anlasiriz zaten benden kucukler boşanacak gorumcem benden 12 yaş küçük.daha 8 ay önce evlenmişti.ama bu gorumcem zaten baya sorunlu bir gençti evlenmeden önce de.kp im biraz zor bir babaymis ondan kaynaklı.aslinda çok severim kendisini bana karşı çok iyi ama ailesine gercekten dusunceli davranmiyor söz hakkı hiç tanımamış falan.benim eşim de çok zorluk çekmiş.bir kere burda konu acmistim gorumcemle ilgili.esiyle bir suru sorun yasadı evlendi evleneli.resmen kendinden kaynaklı,bir kere evi terk etmişti eşimle çok korktuk çok kötü şeyler mi oldu acaba diye bir konuştuk ki çok ilgisiz, dayanamıyorum deyip duruyor.bu yüzden bir suru sinir krizleri geciriyormus bir kere eve polis gelmiş .sonra eşinden dinledik ne yapsam olmuyor ilgi gostersem ben dedim diye gösterdin diye yine kriz geçiriyor dedi.b alayında tekne gezisindeyken bir kıza baktın diye bağırıp çağırmış tekneyi durdurun diye,durdurup koşa koşa çıkmış tekneden.
Terkettiginde eşimle evine goturduk eşi geldi seni seviyorum diyor sariliyor defol git evden diye nasıl bağırıyor,biz ısrar edince eşimle beni de itekleyerek evden kovdu.b en bu kıza ablalık yaptım kardeşim gibi gordum hep o da allah için bana her zaman abla gibi davrandi severim kendisini ama bu durumu benim de evliliğimi etkiliyor ,eşim mahvoluyor ,çocuklara sabri kalmıyor .inanın zor durumda olsa eşinden çekse her zaman yanında olurum ama kendi simarikligindan olması beni çileden çıkarıyor.psikologa goturmustu esi,psikolog ne dediyse bağırıp çağırıp çıkmış psikologtan.diger gorumcemle de kusmuş bu arada. O yapma böyle deyince ona da bağırıp çağırmış.h er neyse biraz olaylar duruldu saniyorduk bugün kv mlere gittik.bir baktım orda kv m bizi odaya çekti x dun eve geldi bir daha gondermiycez boşanacak dedi şok oldum eşim bayilacak oldu.lutfen birşey demeyin çok kotu dedi demedim artık.kp imle konuştuk diyor ki , bana ne olur oraya geri git deme asla gitmiycem beni böyle kabul edin dedi bana ben ne yapayım bosansin artık zorla mı gondereyim.sonradan gorumcrm yanımıza geldi abi ben dayanamiycam artık benimle hiç ilgilenmiyor biktim onun ilgisizliğinden ben cocukmusum daha okgunlasmamisim diyor bana ,ipe sapa gelmez şeyler söylüyor tamam bunlar sorun tabi de bir evliliği bitirecek kadar mı sizce.kendisinin davranışlarını dusununce iyi dayandı yine diyorum tabi soyleyemedim ama çok kotu oldum.gecen gorumcemin esi işi dolayısıyla 2 günlüğüne şehir dışındaydı ,gorumcem de diğer gorumcemdeymis o da şehir dışından gelince oraya değil de hali saha maçına gitmiş.evet bu kötü birşey, ilgisizlik ama bunun için kıyameti koparmış o da maçı bırakmış oraya gitmiş,ablasiyla eşinin yanında adamın ailesine etmedik küfür ,adama etmedik küfür bırakmamış.bunu yapması normal mi Allah aşkına.k v m gayet iyi biliyor bunları ama kızına kıyamıyor yine oğlanı kotuluyor.kv mi çok severim bu arada bulunmaz bir kv dır anlatsam sasarsiniz ama bu davranışı beni çok kızdırdı.kp imin bunları bilmesi lazım.o da bilmeyince kızının çok şeyler çektiğini dusunuyor yine de söyledi tek taraflı bakmamak lazım aslında benim kizim da çok geçimli biri değil diye.ama gorumcem asla olmaz deyince onlar da kararı vermişler.ne yapsam diyorum ,aslında kendisi istemezse zorla döndürecek değiliz o zaman daha kötü olur ama resmen pisi pisine bitiyor bu kız boşanıp huzurlu olcak olsa neyse iyice psikolojisi bozulacak biliyorum.kimseyle geçinmeyecek anca huzursuzluk yaratacak.ben de eskisi gibi hissetmiyorum o yakinligi gosterecegimi sanmiyorum.baskasi da olamaz kimseyle gecinemiyor o anlaşıldı mümkün degil.esim de hiç iyi değil ,bir huzurumuz vardı o da kalmayacak.onun için de üzülüyorum hiç yoktan yaşanıyor bunlar.magdur olsa eşinden eziyet çekse uzulur yanında olurdum herşeyi kendi mahvetti.
size göre alakasız görünebilir psikolojide karşıt tepki geliştirme diye bir durum vardır alaka burdan kaynaklanıyor ayrıca benim yorumum budur saygılar sevgiler esen kalınızTespit kel alaka!
Konu sahibi bazı insanlar bazı şeyleri yaşamadan kıymetini anlamazmış,bırakın yaşasın ve görsün.
Eşinize gelince elbette zordur ama her daim koruyup kollayamaz,sivri ben dedik insanlar maalesef hep sorun yaratacaktır.
Keşke uzman desteğine devam etse ama bırakın su akar yolunu bulurmuş!
size göre alakasız görünebilir benim yorumum budur saygılar sevgiler esen kalınızdaha neler
ne alaka
+1size ne anlamadım kız istemiyorsa boşansın aileside destek oluyor bence siz kıskanıyorsunuz belki sizde boşanmak isteyip cesaret edemiyorsunuz görümceniz cesaret edince hemde size göre küçük nedenlerle sizde cesaretini kıskanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?