gorumcem bosaniyor :(

konunuzu net hatirliyorum yazik kocasina azad edin adami gorumceniz hasta asla da tedavi olmaz bosanir bosanmaz da birini bulur kendi gibi sorunlu
Of işte birini bulması falan sorun olur çünkü onla da gecinemez korkutuyor beni bunlar
İşte ben de tam bunları dusunuyorum kendimi de düşünüyorum elimde olmadan.ne yapcam ben
İşte normal değil ki tedavi bile fayda etmez gibi geliyor bana
bunu dusunmustum biliyor musunuz cekme imkanim yoktu iste

Firsat bulursaniz yapin bence. Tedaviyi kabul etmesinde etkili olabilir gordukleri. Ikinci ihtimal de daha cok cildirmasi yalniz. Yapmadan once esinize danissaniz iyi olabilir.

Firsat bulursaniz yapin bence. Tedaviyi kabul etmesinde etkili olabilir gordukleri. Ikinci ihtimal de daha cok cildirmasi yalniz. Yapmadan once esinize danissaniz iyi olabilir.
Valla eşimin bir laf anlayacak halı yok bu da beni yıprattı.simdi hiç birşey olmamış gibi film izliyor konuyu açacak oldum sakın açma bana konuyu ben berbat haldeyim kapat diyor çözüm yok biktim ya

Bu resmen ruh hastası ya, o adam nasıl katlanıyor ki bu şekilde?? ya çok seviyor yada acıyor haline...

Tedaviye ikna edilmesi şart yoksa bu şekilde hastalığı şizofrenik boyuta ulaşacak çok daha kötü...

Kocasinin yasi yerinde.konusup psikologa gotursun.gorumcenizede aile terapisi alalim evliligimiz kurtulsun desin.tedavi bitene kadar boşanmayı ertelesinler.suz kendi kocanizla konusun.tabiki kardesidir üzülür durumuna ama bunu ne size nede günahsız cocuklariniza yansitmaya hakki yok

CANIM BENCE YA GÖRÜMCENİN PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR YADA BİLEREK YAPIYOR BAHANE ARIYOR BOŞANMAK İÇİN .....

Bence görümceniz kendi hatalarini yapsin, pisman olacak belki sonra akli başıma gelip sizi suçlayacak. Ama siz öğüdünüzü vererek üstünüze düşeni yaptınız,çekilin kenara karışmayın!!

Benim anlamadığım siz neden bu kadar kötü oluyorsunuz? Eşiniz neden ayılıp bayılıyor? Sizin evinizdeki huzur görümcenizin ruh haline göre mi şekilleniyor?
Siz doktora götürmüşsünüz, eşiyle barıştırmaya çalışmışsınız. Annesi babası var bu kızın başında. Bir şekilde tedavi olmaya ikna etsinler kızlarını. Size ne bu kadar ben anlamadım ki.. Herkesin kendi hayatı. Bu kadar yüz göz olmaya ne gerek var?

Valla eşimin bir laf anlayacak halı yok bu da beni yıprattı.simdi hiç birşey olmamış gibi film izliyor konuyu açacak oldum sakın açma bana konuyu ben berbat haldeyim kapat diyor çözüm yok biktim ya
Esiniz normalde de boyle mi? Mesela normal zamanda ailesiyle ilgili yorum yaptiginiz zaman tepkisi ne oluyor? Asiri aileci degilse, esinize biraz zaman verip daha sonra karsiniza alip konusabilirsiniz. "Kardesin anlasmasi zor biri, kaldi ki tepkileri gercekten normal degil, yardim alsa kendisi de daha huzurlu olur yuvasi da, yardim almasni kabul etmesi icin kendi hallerini gormesi lazim bence" gibi bi konusma yapabilirsiniz. Simdi her sey yeni olduysa cok ustune gitmeyin.
Baktiniz yine faydasi olmadi daha fazla karismaniz hos olmaz sanki.

Belki tamamen psikolojik fakat şunu da bir gözden geçirmekte fayda var böyle her şeye sinirli,tepkileri aşırı ise bir endokrinoloji uzmanı görse tahlil yapsa şeker ya da troid rahatsızlığı olanlarda asabiyet yerli yersiz sinir olduğunu biliyorum . Nacizane fikir ...yoksa dertsiz başına dert aradığı aşikar

eşiniz niye bayılacak duruma geliyor ?
insanlar anlaşamayabilir kaldı ki görümceyide en iyi abisi tanır şaşırılacak ayılıp bayılacak bir sonuç değil beklenen bir durum olduğu açıkça belli..
sizin aile içinizin etkilemesini istemiyorsanız eşinizin güçlü olması lazım..
adamcağız içinde sevindim ..

Damat adına sevindim.Böyle birisine kim sabır gösterir.Biran önce boşanmaları herkesin hayrına.Sizde fazla karışmayın bence.Kızın psikoloji kötü zaten, iyi deseniz kötü anlar sizede kırıcı konuşur işler sarpa sarar.

Kızı boşverin kocanıza moral verin fazla duygusal .Çocuklarıyla ilişkisini evliliğimizi etkiliyor diyorsunuz.Aklını başına alsın.Çocukların ne günahı var.Herkesin başına gelebilir herkes boşanabilir deyin.O kız tedavi olmadıkça düzelmez.

görümcenizin tedavi olması lazım, hayata olan öfkesini başkasından çıkarıyor. ilgisizliğe olan öfkesi aslında kocasına değil taa temelden aileden alamadığı için ona yansıtıyor. hayata karşı çok güvensiz.

bazı insanlar evlilik insanı değildir. benim de bir kardeşim öyle. gelip bana sorsalar mesela söylerim.
günah değil mi başkasının hayatını mahvetmek. keşke başında damat adayına anlatsaymışsınız. sorunlu bir insan evlenince ya da boşanınca düzelmez.
bence karışmayın. o zaten her zaman mutsuz bir insan olacak. bari adamcağız hayatına baksın. evet eşinin kardeşi ama onun da bir ailesi var. kendi ailesine odaklanacak o kızla kafayı bozmayacak. velev ki huzurunuzu bozdurttu eşiniz. o zaman eşinizin tedavi olması gerek. sonuçta yetişkin insan kendi hayatına bakabilir kadın. eşinin bu kadar kafa patlatması anormal.

İlk konunu hatırladım adama o zaman da acimıştım şimdi de acıdım. İyi olmuş görümceye. Kocası hic ipe sapa gelmez konusmuyor. Adam haklı gorumceniz çocuk ve daha olgunlaşmamış. Bundan sonra da baskasi ile evlendirmeyin. başka adamın başını yakmayın. Eşiniz de üzülmesin çünkü kardesi kendi etmiş kendi bulmuş. Annesi de zor geçimsiz babaya çocuklarını ezdirdigi için o suçlu. Ya da çocukları simarttigi için. Artık sebep ne bilemiyorum. O da bu sonuçtan bir pay biçsin kendine bir zahmet. Kızını da alsın doktora götürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…