- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Ben 17 yaşında olsam, yengem hamile olsa ben ona nasıl döne döne bakarım. Yerinden bile kaldırmam. Biz de abimle kedi köpek gibi birbirimizi yedik ama kendi evimizde. Bir de doğum yapsa işime gelir, yeni doğmuş bebek kuzenimi nasıl severim ben. 6 yaşındayken doğmuştu kuzenim, ben bakayım nolur diye yalvarmıştım kucağıma alayım diye koltuğa oturtup öyle vermişlerdi onu bile hatırlarım. Vallahi evin hizmetlisi gibi yenge isteğin var mı diye etrafında dolanırım. Çocuklara da bakarım evi de silerim, kahvaltı da hazırlarım.Sorun gorumcenin 17 yasindaki kizi bebekmis gibi emanet etmesinde.
O kiz pekala okulunada gider kardesiylede ilgilenebilecek yasta.konu sahibinede goz kulak ol diyebilir.
Allah senden razı olsun, Allah evlatlarından güldürsün seniYorumların bi çoğu o kadar acimazsiz ki... İnsan evladı yahu bunlar. Canavar degil. Kaldı ki düşmez kalkmaz bir Allah! Yarın öbür gün benim başıma bi iş gelse oğluma halası 10 gün bakmayi reddetse ben insanlık ölmüş diye üzülürüm her şeyden önce. 17 yaşında kız kalsin evde diyen var. O kızın annesinin yerine koyun kendinizi ve dün ki haberlerde yolda tacize uğrayan ve bayılan kızı düşünüp bi empati yapın hanımlar! Eşimin teyzesi köylerine gidecek ve 17 yaşına bi kızı var. Ben evde yanlız kalmasın diye onu davet ettim yarindan itibaren gelip kalacak. Konuyu okuyunca ne kaybederim dedim bi an. Ha sanmayın ki cok kolay bi hamilelik geçiriyorum. Tansiyon düşüklüğü taşikardi hipotroidi halsizlik sıkıntı ve daha bi sürü sey var. Üstelik 3 yaşında bi de çocuğum var. Gencecik kız en fazla ne kadar zarar verebilir? Faydası olur hatta. Sen pişirirsin o yıkar bulaşığı. Yok öyle işler yapmaz o dersen de eşine dersin onlar gelince daylari olarak konuşur. Yengenize destek olun durumu malum diye.
Şöyle bi bakınca diyorum ki Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...
Ya bayanlar konu sahibesi nerede acaba? Bir fikri olan var mı?
Hımm. Sağol canım:)Konu sahibi konuyu kapatmadı ama kararını yazdı.
çocukları davet ediyor.
kendi anne-babası da yardıma geliyor.
Allah senden razı olsun, Allah evlatlarından güldürsün seni
en büyük korkum bana bişe olursa kızım ne yapar
evet baabsı var ama benim kadar iyi bakabilir mi bakamazsa, anneannesi dedesi halası babaannesi nereye kadar benim verdiğim sevgiyi benim göstersiğim sabrı gösterebilir benim kadar ilgilenebilir ki Allah var hepsi kızımı çok seviyor her zaman yanımdalar Allah razı olsun onlardan ama korkuyorum
hele hele bu şekilde SAKIN BAKMAAAAAA yazan zihniyette insanları okudukça aklım çıkıyor daah çok korkuyorum bana bişe olacak diye
canım konu sahibi buradaki bazı arkadaşlar gibi "ay boş ver hamilesin ya ne yaparlarsa yapsınlar" mantığında değilmiş,çocuklara bakacağım dedi.demek ki hala güzel insanlar var.Şükür.Ya bayanlar konu sahibesi nerede acaba? Bir fikri olan var mı?
bilmiyorum canım duygusallık mı ama ben çok üzülüyorum böyle şeyleri okudukça ve içim sızlıyor kızımı düşündükçe, Allahım güç kuvvet sağlık versin bizlere de evlatlarımızı kimselere muhtaç bırakmasınŞimdi aklıma geliyor... Annem kalp hastası. Anjiyo olmuştu ben ve kardeşim coook küçüktük. Hatta benim hatırladığım tek görüntü annemin hastane ve penceresinden el sallamasiydi. Anjiyo sonrasi kanama olmuş hastanede kalmış bi süre. Tabi ben onu da hatırlamıyorum. 4 yaşında ben 3 yaşında kız kardeşim amcamda kaldık bi süre. Onun da o zamanlar orta okula ve ilk okula giden 3 oğlu vardı. Acaba yengeme de bizim hakkımızda bırak ne yaparsa yapsınlar diyen olmuşmudur. Acaba başıma kaldılar diye düşünmüş müdür? Kendim doğum yapacağım, gece falan acilen gitmem gerekirse halasinda kalır diyodum. Acaba bana olur derken içinden of ya demiş midir? İnsanın aklına geliyor. Çok mu duygusal bakıyoruz olaya acaba?
Evet Kadesacığım. Çünkü herkesin başına böyle anlar gelebilir. İnsanoğlu birbirine hep muhtaçtır. İyi veya kötü. Bakmasına o çocuklar ve zor durumda kalan anne adına çok sevindim.canım konu sahibi buradaki bazı arkadaşlar gibi "ay boş ver hamilesin ya ne yaparlarsa yapsınlar" mantığında değilmiş,çocuklara bakacağım dedi.demek ki hala güzel insanlar var.Şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?