- 20 Ekim 2015
- 88
- 37
- 3
- 43
Yaşasın 15 dk'lık kısa program.yahu camasır makınesıne atar zaten on gun bu yıkasa ne olur
Cocuklarini bana birakmani istemiyorum diyeceksin?
seninkiler yine büyükmüş benım eltım hastaneye gıderken 6 aylık cocugunu bırkıyodu bana bırakması önemlı degıl ben cok sevıyodum oğlunu zaten ama kocası evde afedersın osura osura uyuyup sabahın 7sınde cocugunu bana bırakmasına cıldırıyodum. bazı seyelrı yasayan bılır :SMerhaba kızlar görümcem 10 günlüğüne iş gereğiyle ankaraya gidiyor 17 yaşında kızını ve 12 yaşındaki oğlunu bana bırakıyor çocuklar evde birbirlerini yiyorlar zaptetmek çok zor evimde kalmalarını istemiyorum bunu nasıl söyleyebilirim?
3 çocuğu var 4.ye hamileAllah bağışlasın 2 tane bebeğiniz var 3.ye hamilesiniz ve daha yaşınız 25 civarı(başka topikte görmüştüm)
eğer olumlu yaklaşırsanız bu çocuklar size çok yardımcı bile olurlar.
zaten 17 yaşındaki ile sizin aranız yaş olarak çok az.Yaramaz deyip kestirip atmışsınız ama asıl sebep görümcenizin çocuklarını istememek.2 tabak ekstra yemek yapmamak diyeceğim kusura bakmayın.
Muhtemelen bize anlatmadığınız daha başka sebepler var.Yoksa ne olacak o çocuklardan.
2 çocuğum var 3.hamileyim3 çocuğu var 4.ye hamile
Bu yoruma katılıyorum, tamam hamilelik hastalık değil fakat, herkesin hamileliği de bir değil. Doğuma çok çok az kalmış, hatta belli olmaz erken gelir falan. O sebepten şimdi misafir bakacak zaman değil bana kalırsa. Ki kadın çat diye doğursa o ikisine kim bakacak? Daha müsait birine bırakmalı bence.8 ay 5 günlük hamilesiniz. Şu ana kadar doğurmuş bile olabilirdiniz. 5-10 gün sonra gelseler, 10 gün kalsalar neredeyse 9 aylık hamile olacaksınız. Her an doğurabilirsiniz. Siz o arada doğurursanız onlara kim bakacak? Eşiniz mi? Eşinizin sizinle ilgilenmesi gerekir.
Bence 8.5 aylık hamile birine 10 günlüğüne çocuk bırakılmaz. İki değil, bir tane olsa da bırakılmaz. Allah korusun, bir terslik olsa, Allah korusun erken doğum olsa, insan "acaba çocuklara stres oldu da o yüzden mi böyle oldu" diye düşünür.
Çocukların babası ilgilensin. Anneleriyle evli olması, aynı evde oturmaları şart değil. Şimdi bakmayacak da ne zaman bakacak? Kayınvalide Trabzon'daymış. Kendi annesi nerede? Veya kardeşi, halası, teyzesi, dayısı, amcası, kuzeni, yakın arkadaşı. Eşinin amcası, dayısı, halası, teyzesi, kuzeni de olabilir. Hiç olmadı akşamdan akşama gelip, yemek yapıp, çocukları yatıracak, kendi de orada kalacak bir bakıcı.
Bence böyle bir işe girmeyin. Öncelikle kendinizi ve bebeğinizi düşünün. "Ben her an doğurabilirim, çocuklar için de iyi olmaz" diyerek başka bir çözüm yolu sunun. Şimdiden iyi doğumlar.
Türk milleti çok vicdanlıdır, kurban olsunlar benim milletime diyenler online mı? konuyu açana mı şaşırayım, yorumlara mı şaşırayım bilemedim.. 10 gün yahu, 2 tane babasız çocuk var ortada.. "ben bakmam" diyen hatunlar aman kendinize iyi bakın, kimseye de ihtiyacınız olmasın sakın.. siz de ortada kalacaksınız çünkü..
Önümüzdeki ay doğum yapacak , 2 çocuğu olan bir kadından bahsediyoruz.
Elbette boş beleş evde takılacak olsa baksın da, su an kendisine ve çocuklarına yetişebiliyor mu acaba?
Bunun Turk olmakla değil insan olarak belli bir biyolojik güce sahip olmakla ilgisi var.
Açıkça söyle. Ben sorumluluk alamam diye.Merhaba kızlar görümcem 10 günlüğüne iş gereğiyle ankaraya gidiyor 17 yaşında kızını ve 12 yaşındaki oğlunu bana bırakıyor çocuklar evde birbirlerini yiyorlar zaptetmek çok zor evimde kalmalarını istemiyorum bunu nasıl söyleyebilirim?
çocuklar 2 yaşında değil, biri 17 yaşında diğeri 12.. en fazla sofraya iki tabak daha koyacak, çamaşırı da zaten makine yıkıyor.. sadece 10 gün kalacak çocuklar konu sahibi biraz doğru yaklaşırsa destek bile olurlar.. ve evet kesinlikle bunun insan olmakla alakası var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?