Görümcem çocuklarını bana bırakıp gidiyor

Cocuklarini bana birakmani istemiyorum diyeceksin?
seninkiler yine büyükmüş benım eltım hastaneye gıderken 6 aylık cocugunu bırkıyodu bana bırakması önemlı degıl ben cok sevıyodum oğlunu zaten ama kocası evde afedersın osura osura uyuyup sabahın 7sınde cocugunu bana bırakmasına cıldırıyodum. bazı seyelrı yasayan bılır :S

Hanımlar,
konunun örtüyle alakası yok, rica ediyorum konuyu açıklık kapalılığa getirmeyin.

Konuya gelecek olursak, görümce iş için gidiyor, bakacak kimse yok, sevaptır 10 gün bakın, bebek değiller ki altından alıp ağızlarına yemek tıkma durumu olsun.

Ayrıca 17 yaşındaki kız kardeşiyle evde yalnız kalabilir diyen hanımlar, yorumlarınız şok edici, etrafta tacizci, tecavüzcü, hırsızı, uğursuzu varken henüz 17 Yaşında bir çocuğun evde yalnız kalabileceğini söylüyorsunuz ya size diyecek söz bulamıyorum, sizlerde kalmasında evde başlarına ne gelirse gelsin mantığındasınız
Çocuklarınız 17 yaşına gelince siz evde bırakın, bırakmak istemeyenlere de saygı duyun.

Türk milleti çok vicdanlıdır, kurban olsunlar benim milletime diyenler online mı? konuyu açana mı şaşırayım, yorumlara mı şaşırayım bilemedim.. 10 gün yahu, 2 tane babasız çocuk var ortada.. "ben bakmam" diyen hatunlar aman kendinize iyi bakın, kimseye de ihtiyacınız olmasın sakın.. siz de ortada kalacaksınız çünkü..

Doğumuna kırk gün var . sana yardımcı olmak yerine birde iş yüklüyor. Kabul etme tabiki.

açık söylüyorum en başta konuya yorum yazmaya korktum çünkü o kadar çok insan sakın bakma tarzında yazmış ki aksi düşünceyi yazıp da şimşekleri üzerime çekmeyim dedim kimseyle uğraşamam şimdi diye ama şükürler olsun vicdanlı kadınlarımız hala varmış o yüzden içim rahatladı ohhh beeee
ya altı üstü 10 gün ne olacak sanki bakıver kaldı ki bebek değil ki bunlar koca koca çocuklar, doğum yapsan ne olacak sanki bebeğini kıskanıp benim de altımı sen değiştir mi diyecekler nedir yani?
yapmayın etmeyin ya dünya kötü o çocuklar nasıl yalnız kalsın
annesi nasıl rahat etsin
kadıncağız mecburi sebepten gidiyor eminim aklı da kala kala gider size güvenmiş rica etmiş
unutmayın düşmez kalkmaz bi Allah vardır

Eğer zor durumdaysa bence bak , yarın öbür gün seninde ona ihtiyacın olabilir , zaten çocuklar büyük. Güzelce konuşur anlatırsn sana yardımcı olurlar belki

Allah bağışlasın 2 tane bebeğiniz var 3.ye hamilesiniz ve daha yaşınız 25 civarı(başka topikte görmüştüm)
eğer olumlu yaklaşırsanız bu çocuklar size çok yardımcı bile olurlar.
zaten 17 yaşındaki ile sizin aranız yaş olarak çok az.Yaramaz deyip kestirip atmışsınız ama asıl sebep görümcenizin çocuklarını istememek.2 tabak ekstra yemek yapmamak diyeceğim kusura bakmayın.
Muhtemelen bize anlatmadığınız daha başka sebepler var.Yoksa ne olacak o çocuklardan.

Ben bile cadı görümcemin çocuğunu evime almayacak kadar vicdansız değilim.

3 çocuğu var 4.ye hamile

Yorumları şimdi okudum çocukları yanıma alıyorum ve kendi annem ve babam da bizde kalacak

Ben yengemin evine gittiğim zaman hiçbir yeri dağınık bırakmamaya çalışırım, yayılarak yatmam koltuklarda ve bir şey yapmamı isterse hemen kalkarım. Onun dışında elime bir kitap alırım ya da telefonumla bilgisayarımla uğraşırım kimseye rahatsızlık vermem. Eskiden kuzenime bakardım şimdi büyüdü o da kendi halinde takılıyor. Allah'a şükür yengem de hiçbir şeyi esirgemez ne yemekten ne içmekten. Günübirlik gitsem bile serinleyeyim rahatlayayım diye banyoya sokmaya çalışır, kitaplar okuruz beraber. Canımın çektiği ne varsa o an yapabiliyorsa hemen yapar sofraya koyar, kendi ailesine giderken beni de götürür yani kendi yeğeni gibi davranır. Hatta kuzenimin 2 teyzesi var ben çok üzülürüm benim teyzem yok diye ''Bana teyze de'' demişti.

Bu yoruma katılıyorum, tamam hamilelik hastalık değil fakat, herkesin hamileliği de bir değil. Doğuma çok çok az kalmış, hatta belli olmaz erken gelir falan. O sebepten şimdi misafir bakacak zaman değil bana kalırsa. Ki kadın çat diye doğursa o ikisine kim bakacak? Daha müsait birine bırakmalı bence.

Önümüzdeki ay doğum yapacak , 2 çocuğu olan bir kadından bahsediyoruz.
Elbette boş beleş evde takılacak olsa baksın da, su an kendisine ve çocuklarına yetişebiliyor mu acaba?
Bunun Turk olmakla değil insan olarak belli bir biyolojik güce sahip olmakla ilgisi var.

çocuklar 2 yaşında değil, biri 17 yaşında diğeri 12.. en fazla sofraya iki tabak daha koyacak, çamaşırı da zaten makine yıkıyor.. sadece 10 gün kalacak çocuklar konu sahibi biraz doğru yaklaşırsa destek bile olurlar.. ve evet kesinlikle bunun insan olmakla alakası var..

Açıkça söyle. Ben sorumluluk alamam diye.
Kucuk çocuk bakarim ama büyük ASLAAA.

Ben katılıyorum, çocuklar büyük zaten okula gidip gelecek. Büyük katdeşine göz kulak olur yuvarlanır giderler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…