• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem çok seviyeli

Tabi konu açmaya çalışıp yorulmayın her karakter farklıdır sessiz biri demek ki ne onu ne kendinizi sıkın sayılı gün güler yüzlü olun yeter
arkadaşlar benim bir görümcem var ünv . son sınıfta bize geldi 10 gün falan bizde kalacak sadece ben konuşunca konuşuyor ben konuşmayınca hiç konuşmuyor benle yani ben laf atarsam hiçbir seyini anlatmıyor ben anlatsın demiyorum ama bir insanın evine gidersen de konuşursun bende baktım konuşmuyor bende sustum ne yapsam ben konuşunca konuşuyor yoksa susuyor nasıl davranmalıyım bende o konuşunca mı konuşmalıyım sizce?

Tabi konu açmaya çalışıp yorulmayın her karakter farklıdır sessiz biri demek ki ne onu ne kendinizi sıkın sayılı gün güler yüzlü olun yeter
arkadaşlar benim bir görümcem var ünv . son sınıfta bize geldi 10 gün falan bizde kalacak sadece ben konuşunca konuşuyor ben konuşmayınca hiç konuşmuyor benle yani ben laf atarsam hiçbir seyini anlatmıyor ben anlatsın demiyorum ama bir insanın evine gidersen de konuşursun bende baktım konuşmuyor bende sustum ne yapsam ben konuşunca konuşuyor yoksa susuyor nasıl davranmalıyım bende o konuşunca mı konuşmalıyım sizce?

Ç0k sıcakkanlı ve konuşkan insansan bu seni gerer sanırım hep o görümcen gibi olmak isterdim içten pazarlıklı ve suskun

Görümce az konuşuyor diye fesatta olmuş, içten pazarlıklı da. Tanımadan etmeden nasıl güzel yargılar koyuyoruz. Kişi kendinden bilir işi, neyseeee.

Ablalarıyla gayet normal konuşur da siz ablası değilsiniz ki onların iletişimi daha farklı. Doğduğundan beri hayatında olan insanlar. Siz de kendi kardeşlerinizle farklısınızdır onunla farklı. Boşverin 10 gün boyunca konuşursunuz zaten.

Amma sacmalamissiniz cidden. Bence fesat olan sizsiniz. Konusmuyor diye nasil fesat oldugunu dusundunuz? Ne guzel size ev islerinde yardimci da oluyormus. Daha ne istiyorsunuz? Herkes cır cır cır konusacak diye birsey yok ki canim. Ayrica abla baska yenge baska. Kendiniizi ablalariyla bir tutup da neden benle konusmuyor diye triplere girmeyin. Ayrica 5 yillik evliyim, gorumcemle de aram cok iyidir ona ragmen sevgilin var mi diye sormadim hic. Asla da sormam. Siz hic samimiyetiniz olmayan kiza direk bunu sormussunuz ki cok yerdiz bir muhabbet olmus.

Boşverin mesafe iyidir. Kendisi yakınlık göstermiyorsa zorlayamazsınız kendinizi. Siz misafirperverliğinizi gösterin gerisi karşınızdakinin anlayışına kalmış. Canınızı sıkmayın bence. Ev işlerinde yardımcı olduğunu yazmışsınız ayrıca. Eğer öyleyse aslında kötü niyeti olduğunu sanmıyorum. Sadece konuşacak bir şey bulamıyordur. Sevgili konusuna gelince de size bir sevgilisi olduğunu söylemiş fakat adını söylememesi alınmanızı gerektirecek bir şey değil. Kendisiyle ilgili özel konuları çok fazla konuşmak istemeyebilir ki hak veriyorum bu onun kararıdır. Sizin anlattıklarınıza göre birinci derece yakınları dışındakilere mesafeli birisi. Olabilir. Size karşı saygısızlığı yanlış bir hareketi yoksa anlattığınız şeyler sorun olmamalı diye düşünüyorum. O yüzden akışına bırakın en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence özellikle soğukluk yapmıyor. Sadece huyu böyle. Belki alıştıkça aranızda bir samimiyet arkadaşlık kurulur ama olmasa da olur yani. Sorun yaşamadıktan sonra fark etmez.

ama nasıl davranayım diye sormak hoş değil. Siz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Karşınızdaki insana göre şekillenmeyin olumsuz bir şey görmedikçe. laf atmak isterseniz atın.

Bende üniversite okurken halamin yaninda kalmistim. Gercekten baskasinin yaninda kalmak cok zor. Ne kadar yakinin olursa olsun insan kendini rahat hissedemiyor. Bence konusmalisin ve onu kendini rahat hissetmesi icin rahatlatmalisin. Belki senden bi adim bekliyodur

Ne kadar hos seviyeli insan gibisi var mi?evinize gelmis illa konusmak istiyorsaniz genel konulardan hava su muhabbetleri acarsiniz.yeterli gelir herhalde sizede

Konuya ve yorumlara gel...
Toplum olarak insanları olduğu gibi kabul etme erdemine ne zaman ulaşacağız acaba... Ne kadar dar ufuklu insanlar var, şaşıyorum.

hayır ondan eminim karakteri öyle değil ablalarıyla falan gayet konulşuyor bayramda da bana mesaj bile atmadı sonra da evime geldi şimdide konuşmuyor ben laf atınca bende dün ilk defa geldi diye konuştum baktım susuyor vurdum kafayı yattım sabaj da işe geldim akşam gitcem gene suskun eşime de söylemek istemiyorum çünkü sen fesatsın der ben nasıl davrancam bilmiyorum.
Konuşmayın, kitabınızı okuyun. Çalışıyormuşsunuz zaten. Yoruluyorsunuzdur da.

Bende görümceniz gibiyim. Genel olarak konuşmayı pek sevmem. Yengemlere gidince de pek konuşmam ha ablalarımla durum farklı. Altta bişey aramanıza gerek yok. Kabul edelim abla ayrı yenge ayrı

Back
X