beni sezeryan konusunda asil rahatsiz eden de doktorlarin bu ne yapip edip isi sezeryana getirmeleri,dogal dogum isteyen kadinlari bile uyduruktan bahanelerle , acildi , bebek oluyodu bilmem ne deyip sezeryana aliyorlar.Ozeller nerdeyse hic yanasmiyor normal doguma,normal dogum yanlisi gibi gozukup dogum saati yaklastiginda bi bakiyosunuz ameliyathanenin yoluna girmissiniz bile,cunku her doktorun bir saati bile dunya para,sizin basinizda doguracaksiniz diye beklemek hic isine gelmiyor,yarim saatte kesip dikmek cok daha kolay onlar icin.Ben oldum olasi dogal dogum yanlisi olmusumdur ama gecirdigim ameliyatlar nedeni ile normal dogurmamin riskleri var.Buna ragmen hala doktorum kesin sezeryan demedi,yurt disinda mumkun degil ben karar veririm kimse karisamaz demek,doktor gerekli gorurse sezeryan yoksa pasa pasa normal dogum.Cok korkanlarin normal doguma alinmasi da belki dogru degil,cunku normal dogumda hersey sizin elinizde,yapmaniz gerekenleri dogru yapmazsaniz kendinizi de bebegi de tehlikeye atarsiniz.Her ne sekil olursa olsun Allah kolay ve hayirli dogumlar nasib etsin.