Görümcem den nefret ediyorum

Antalyain sicaginda sort ve tisortle dolaniyorum ortada. Bazen atletle. Ve evde de kimse yok. Sizcr ben kime begendirmek için boyleyim
Ben her zaman kendim için giyinirim. O ne der,bu ne der aklımdan geçmez. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş.

Şimdi eğer "eşim bakıyor" kısmı doğruysa, öz abisi tarafından istismara uğrayanları da gördük burda. Burda tarif edemeyeceğim iğrençlikte olan eşiniz! Görümce afedersin kıçını da açıp gezse kardeş olan o kafayla bakmaz, bakamaz!! Ama eşinizin öyle sapkınlıgi varsa edeplide giyinse kardeşine bakar çünkü kanı bozuktur! He ama eşinizin öyle bir sapkınlıgi yoksa, sırf görümcenzi kıskandığınız için bunları uydruyorsaniz o kafa yapınzı değiştirn çünkü kurduğunuz şeyler mide bulandırıcı !

Kocasını ottan boktan kıskanan kadınlar var maalesef, yahu kızkardeşi eşinizin bakıyorsa sapıktır, bakmıyorsa sizde bir anormallik var. Yahu insan bunu nasıl düşünür, nasıl dillendirir. Bu dünyada bir tek sizin kocanız yok erkek.

Ben böyle sapik düşünceye sahip insanların, aile içi ensest olaylara şahit olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı bir birey böyle sapıkça düşünemez.

bu nasıl bir düşünce yapısı. kardeşi yani..görümcen kardeşim görsün diye neden açsın ki veya eşiniz neden baksın?
bence görümcen sadece kardeşinin yanında rahat hissettiği için öyle giyiniyor.

Benim görümcelerim tesettürlü. Ama eşimin yanında açık, pijamalı, kısa kol vs duruyorlar. Hiç kimse de buna bir sorun gözüyle bakmıyor.
Şuan inanamadım okuduklarıma.

Elbette iğrenç şeyler oluyor dünyada. Sapık abiler babalar neler neler okuduk gördük duyduk.
Ama alenen birşey bir delil yoksa kimse böyle birşey için suçlanamaz. Bu büyük terbiyesizlik!
Görümceniz "görsün" diye eğilip kalkıyormuş.
Eşiniz bakıyormuş.
Gerçekten çok ayıp bu düşünceleriniz.
Görümcenizin vücudunu kıskanıyorsunuz ama abartmışsınız.

Görümceniz inadına yapmıyor siz komplekslisiniz.Ne kadar sapıkça bir düşünce.O insanlar aynı evde büyümüş.Edepsiz giyinmek ne demek iç çamaşırıyla mı geziyor evde.Valla yazık bu zihniyete

Yuh yani ne ima ettiğinizin farkındamısınız siz yok ken o vardı hatırlatırım kardeşi yani

Onlar daha dune kadar yanyana banyo eden iki minik cocuktu ayni kan ayni can.KARDES KARDES.
Senin zihniyetin pis fesat
Ben abimin yaninda sortumu da giyerim askili mida giyer otururum ne gozle bakabilir bana ne gozle ic gecirebilir.Gosteryo demek ne demektir ay ne gicik kaptim resmen sizden.Doktora gidin

Esini kardesindenmi kiskaniyorsun.disarda edepli evde edepsiz demissiniz bende kapaliyim disarda ama evin icinde kisa kol kapri geziyorum.Ayrica esiniz bence isteyerek bakmiyodur sonucta kardesi siz kuruntu yapiyosunuz bole sacma seylere takilmayin

Kardeşinden bahsediyoruz.benim kardeşim yarı çıplak gezse dönüp o gözle bakmam.siz neler düşünüyorsunuz.eşinizin niyeti bozuksa kız açık saçık giyinmesede bakar.

Bir piskologa gorunun lutfen.
Eşiniz ve gorumcenize acidim resmen.

senin sapık zihniyetin eşinde ve eşinin kardeşinde yoktur kim bilir.

Bu konudan gerçekten sapkınlık akıyor. Söylediğiniz şeyi aklınız alıyor mu? Sizin ki özgüvensizlik değil, hastalıklı bir düşünce. Size inat olsun diye açık giyinebilir. Sizi kıskandırmak ister ama bunun abisiyle ne ilgisi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…