Beni anladığıniz icin cok tesekkur ederim.
Bende aynen böyle dusunuyorum.
Herzaman yardimlarina kostum.
Ben evime yardımci kadin aldigim halde.
Gorumceme gidip doğum temizligi yaptik.
Severek yaptim.ben onlarla bir arada vakit gecirmeyi seviyorum.dogrusu beni sevmelerini cok istiyorum.bu yuzden surekli cabaliyorum ve bence artik agırligim kalmadı. Beni arkalarindan koşan biri olarak görüyorlar ve umursamiyorlar beni.
Teyzeleri de onlar çağırmamış ki duyan gelmişBende kadesa'ya katılıyorum
Kimse gelmemiş olsa anlarımda orada teyzelerinden önce sizin bulunmanız daha uygun olurdu.
'''Birde görümcenize bebek doğumunda yanında olacağınızı söylemişsiniz ya o da bakarız demiş acayip garip oldum
Yani bana görümcen böyle birşey dese şap diye cevabını verirdim''
Sanki bana tatile gidiyorda 1 kişilik fazladan biri gelecek 2 kişi arasında tercih yapacak modunda !!!!
Kendinizi sevdirmek için uğraşmayın lütfen çok iyi niyetli hassas olduğunuzun kanısına vardım açıkçası
Siz üstünüze düşen ne ise yapın gerisini boşverin,insanlara lütfen değerinden fazla değer vermeyin sonu hüsran olur.
Cok haklısiniz.Bende kadesa'ya katılıyorum
Kimse gelmemiş olsa anlarımda orada teyzelerinden önce sizin bulunmanız daha uygun olurdu.
'''Birde görümcenize bebek doğumunda yanında olacağınızı söylemişsiniz ya o da bakarız demiş acayip garip oldum
Yani bana görümcen böyle birşey dese şap diye cevabını verirdim''
Sanki bana tatile gidiyorda 1 kişilik fazladan biri gelecek 2 kişi arasında tercih yapacak modunda !!!!
Kendinizi sevdirmek için uğraşmayın lütfen çok iyi niyetli hassas olduğunuzun kanısına vardım açıkçası
Siz üstünüze düşen ne ise yapın gerisini boşverin,insanlara lütfen değerinden fazla değer vermeyin sonu hüsran olur.
Teyzeleri de onlar çağırmamış ki duyan gelmiş
Sonucta bi tek ben fazlalik yapmazdim heralde. Yerine göre disarda beklerdum.yani kalabalik yapmamaya çalışırdim. Resmen gelmek istedigimi biliyorlardi. Başından belli ben dedim çünkü. Bende yüzsüzlük. Cagirmadigi halde ben de geleyim dedim. Ama yok dedi. Kapak oldu banaTeyzeleri de onlar çağırmamış ki duyan gelmiş
Görmeye gitmiş sonunda konu sahibiHı çekirgecim tamam ozaman ben orayı kaçırmışım ozaman sıkıntı yok.
Ama bir öncekinde yazdığım ve kırmızı ile işaretlediğim yer bende bir gıcıklık duygusu uyandırdı
Nebilim böyle gelin bukadar istekli iken görümcenin bukadar umursamaz tavırları var gibi
Kaile alınmamak GİBİ.....
Çok alınmışsın belli hala bi ben bi ben diyosunSonucta bi tek ben fazlalik yapmazdim heralde. Yerine göre disarda beklerdum.yani kalabalik yapmamaya çalışırdim. Resmen gelmek istedigimi biliyorlardi. Başından belli ben dedim çünkü. Bende yüzsüzlük. Cagirmadigi halde ben de geleyim dedim. Ama yok dedi. Kapak oldu bana
Görmeye gitmiş sonunda konu sahibi
Orda kayınvalide demiş ki teyzeleri de biz çağırmadık diye açıklamış durumu
Görümce belki de tek annesi ile gitmeyi planlıyordur bilmiyorum, ben annemi bile çağırmadım mesela gıcıklıktan değil işte stresim bana yetiyo annem gelir ağlar bi de anneye haber verirsen kayınvalideye de haber vermek filan iş uzardı. Eşimle gittim sadece
Görümce soğuk bi tipse doğaldır yaniHIMM bak oda var doğru ozaman ,bu sabah sanırım ben fesat mıyım neyim
Kendimi bir revize edeyim olmadı güncelleyeyim
Beni anladığıniz icin cok tesekkur ederim.
Bende aynen böyle dusunuyorum.
Herzaman yardimlarina kostum.
Ben evime yardımci kadin aldigim halde.
Gorumceme gidip doğum temizligi yaptik.
Severek yaptim.ben onlarla bir arada vakit gecirmeyi seviyorum.dogrusu beni sevmelerini cok istiyorum.bu yuzden surekli cabaliyorum ve bence artik agırligim kalmadı. Beni arkalarindan koşan biri olarak görüyorlar ve umursamiyorlar beni.
A
Canim beni aradı doguma alacaklar dedi
Bende geleyim hemen dedim
Yok dedi. Gerek yokmus.akşam esinle gelirsin dedi.
Görümce soğuk bi tipse doğaldır yani
Kendimden biliyorum
Yok konu sahibi bence de iyi niyetli, hatta öyle yakınlık duyuyor ki alınmış bileAslında bende öyleyim soğukumsu
BU sabah dedim ya önce çuvaldızı kendime batırmayı unutmuşum
Doğum stresi o,bu,şu her türlü faktör etkileyebilir .
Ama şunuda tekrar söyleyeyim konu sahibi gene de bana iyi niyetli ve yardımsever geldi
Yani aile kavramına önem veriyor ve fazla önem verdiği içinde herşeyi kafasına takıp üzülüp alınabiliyor.
Konu sahibi yaş kaç acaba merak ettim de ?
seni ve niyetini çok iyi tahlil ettiğimi düşünerek yazıyorum.Sonucta bi tek ben fazlalik yapmazdim heralde. Yerine göre disarda beklerdum.yani kalabalik yapmamaya çalışırdim. Resmen gelmek istedigimi biliyorlardi. Başından belli ben dedim çünkü. Bende yüzsüzlük. Cagirmadigi halde ben de geleyim dedim. Ama yok dedi. Kapak oldu bana
Yok konu sahibi bence de iyi niyetli, hatta öyle yakınlık duyuyor ki alınmış bile
Ama yakınlıkta tek taraflı olmaz, aynı sıcaklığı onlarda göstermeli. Böylesine zorla güzellik derler
Ben bilmem öz anneme kardeşime alınırım da eşimin ailesine alınmam, 5 sene önce ben mi vardım der geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?