Aynen yaBir de normalde gelinler gitmek istemez burada kayınvalide gibi gelin var :))))
Ne kadar guzel dedinBenim ki hamileydi kendisi gelip söyleyene kadar hayırlı olsun bile demedim neme lazım yani. İnsanları bu kadar ciddiye alırsan üzülürsün rahat olmayı dene banane demeyi dene
Demek ki iyi insanlar ki hergün gitmek istiyorsun.bu arada melek olsalar da kendi adıma hergün sıkılırım.her kayınvalidenin hayalisiniz o zaman:)))Aynen ya
Zaten herkez diyo bunu.mesela ayni binadayiz kayinvalidem haftada birgun cikmamizi istiyo.ben ise hergun gitmek istiyorum.birlik beraberligi seviyorum.
Ayıp benceHaklisiniz ama. Bunlar sadece yazdiklarim
Birde hissettiklerim var. Resmen her kez oradayken beni cagirmadilar ki en basindan belli bende yaninda olmak istediğimi söylemistim. Ve teyzemi aradiginda bende ses tonumdan ve ilgisizligimden kızdigimi belli ettirdim. Yani tavsan daga küsmüs ama dağın haberi var.
Benim sorum acaba onlar beni heseba almadilar. Bende almiyayim. Yani belliki istediler beni o yüzden gitmek istemiyorum acikcasi
Korkulur sendenBen olsam giderdim yolda da eşime duygusal modda mazlum rolünde her seyi anlatirdim acitasyon yapardim az. Beni sevmiyolar bana niye böyle yapiyolar falan diye aglamakli olurdum. Oraya gidince de yüzüm asık olurdu zorla gulmeye çalışır gibi geçmiş olsun Allah anali babali buyutsun derdim 10dk durur esimin kolunu durterdim gidelim diye hemm o saatte ziyaret saati bitmiyo mu
gayet polyanna bakış sçımla yaklaşıyorum belki hamilesin diye seni orda bekletip yorrmak istememişlerdir o yüzden söylemişlerdir. Bence gitmelisinMerhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.
Bence dert etme kendince haklisinda..herkes orda dedigin halde gidememen hos degil..birdehamilesin yorulma diyede olabilir bunuda düşün derim..etkilenirsin diye belki atmosferden..kolayı var sende doğumun yaklaşınca annenlere git bunlara birşey deme..annenlerden hastahaneye gidersin yoldaykende eşini ararsın böylece onlarda anlar yaptıklarını..Merhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.
Gittin mi merak ettim.Ama iyide zaten benim disimda herkez oradaydi. Gorumcemin gorumceleri. Teyzelerimiz. Bizim burda gidilir yakin cevre. Yani bi ben mi fazlalik yapmisim
Kayınvalidenin konu sahibinin hamile olduğundan haberi yokmuş daha..Hamile oldugunuz İçin olabilirmi korkmayin diye
Bizim burada sorarlar doğuma giren yakinlara daha once doğum etmediyseniz yada hamileyseniz girmeyin der hemşireler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?