Görümcem doğurdu.Şimdi hastahanede ziyaretine gideyim mi. Cok acill cvp lütfen

Bir de normalde gelinler gitmek istemez burada kayınvalide gibi gelin var :))))
Aynen ya
Zaten herkez diyo bunu.mesela ayni binadayiz kayinvalidem haftada birgun cikmamizi istiyo.ben ise hergun gitmek istiyorum.birlik beraberligi seviyorum.

Doğum yaptığım gün annem dışında kimseyi istemedim.zaten sezaryen olmuş dağılıp küçülecek gün değil gidin vazifenizi yapın.Yaşayan biri olarak söylüyorum sezaryen zor bir süreç...

milletin doğumunda tatsızlık çıkarmayın onlar düşünmese bile siz düşünün.
gidin kapıdan görünün tebrik edip dönün yarım saatte.

Benim ki hamileydi kendisi gelip söyleyene kadar hayırlı olsun bile demedim neme lazım yani. İnsanları bu kadar ciddiye alırsan üzülürsün rahat olmayı dene banane demeyi dene
Ne kadar guzel dedin
Ama ben yapamıyorum iste. Hastahaneye gittim görsen nasil kosturuyom cay ver pasta ver bebegin mamasi.bunlari isteyerek yaptım.malesef bu benim basima cok geliyo ben herseyimi kendileriyle paylaşıyorum ama onalar öyle degil. El kızi gibi davraniyorlar.ama ben yine bildigimi okurum

Belki sende hayırlısıyla bebek bekliyorsun ya , stres yaparsın diye sabahtan gelmeni istememiş olabilirler .

Aynen ya
Zaten herkez diyo bunu.mesela ayni binadayiz kayinvalidem haftada birgun cikmamizi istiyo.ben ise hergun gitmek istiyorum.birlik beraberligi seviyorum.
Demek ki iyi insanlar ki hergün gitmek istiyorsun.bu arada melek olsalar da kendi adıma hergün sıkılırım.her kayınvalidenin hayalisiniz o zaman:)))

Aman boşver olma o atmosferde.gecmis olsun ziyaretine gider insanlık görevini yerine getirmiş olursun.seni cagırmadıkları içinde her hangi yardımda da bulunmasına.

aceleyle boyle olduysa ne yapsinlar?? ayygg insan dogururken ay bide sunu bunu cagirayim demiyor...ohff bos yere kapris yapan insanlara sinir oluyorum.

Curcuna sevmiyor olabilir
Bende sevmiyorum
Tek anneme desem kayınvalideye demesem de yanlış anlaşılır diye
Kimseye demeden eşimle gittim, eşim arayayım dedi hayır deidm ameliyathaneye girince ararsın
Öyle de oldu
Ben ve kızım odamıza geçmiştik, ailem ve eşimin ailesi geldiğinde hem şaşırdılar hem sevindiler oh mis tantanasız doğum yaptım
Ben genel olarak sessiz sedasız işleri severim

Ayıp bence
Doğumun başlangıcında aranmadın diye bebek görmeye gitmeyecek misin ?
Kendine yakıştırıyosan sen bilirsin

Korkulur senden Ferhunde gelini solladın , okurken hayal ettimde

Git ya nolcak o seninkine gelmezse sen de ilerde ikinci çocuğu olduğunda gitmezsin ama olumsuz açıdan ilk adımı atan sen olma bence

Hamile oldugunuz İçin olabilirmi korkmayin diye
Bizim burada sorarlar doğuma giren yakinlara daha once doğum etmediyseniz yada hamileyseniz girmeyin der hemşireler

gayet polyanna bakış sçımla yaklaşıyorum belki hamilesin diye seni orda bekletip yorrmak istememişlerdir o yüzden söylemişlerdir. Bence gitmelisin

Bence dert etme kendince haklisinda..herkes orda dedigin halde gidememen hos degil..birdehamilesin yorulma diyede olabilir bunuda düşün derim..etkilenirsin diye belki atmosferden..kolayı var sende doğumun yaklaşınca annenlere git bunlara birşey deme..annenlerden hastahaneye gidersin yoldaykende eşini ararsın böylece onlarda anlar yaptıklarını..

Görümcem olsaydı bebek doğunca giderdim. Birinci derece akraba bile değilsin alınganlık yapacak bir şey yok. Düşünüyorum da kızım doğururken gelinime haber vermek ilk birkaç seçeneğim olmaz. Gelmesine de gerek görmem. Bebek doğunca ziyarete gidilir sonuçta. Fazla beklenti içindesiniz, ayrıcalık ve ilgi bekliyor gibisiniz. Boşverin gidin tebrik edin, sağlık dileyin dönün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…