Görümcem eşini aldatıyor galiba :/

mariacallas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
11
9
1
Arkadaşlar bana facebook üzeri bir fake hesap mesaj gönderdi. Mesaj da resim olarak çekilmiş yazışmalar da mevcut. Görümcem internet üzeri başka bir adamla konuşmuş ve kendini bekar olarak tanıtmış. Fotoğraflarını bile göndermiş. Bazı yazışmalarda sevgili gibi bile konuşmuşlar. Ne yapacağımı bilemiyorum çok büyük şok yaşadım. İnanmak istemiyorum hala ama numarası bile belli resimlerde ve çok gerçekçi duruyor yazışmalar. Çok kötü vicdan azabı yaşıyorum. İçim hiç rahat değil. Eşi çok iyi biri.. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Yeni evliyim bu arada.

Sakın karışmayın, sonunda kötü olan siz olursunuz. Adam size kadar ulaştıysa er geç ya eşinize ya da görümcenizin kocasına ulaşacaktır. Ayrıca sizin vicdan azabı çekmenize gerek yok. O haltı siz yemediniz sonuçta.

Ya bilemiyorum en son ben fotoğrafına yorum yazmıştım soyadımız da tuttuğu için göndermiş olabilir bana. Ya hiç beklemezdim. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Görümcemle bu konuyu konuşmadım. Kimse bilmiyor. Çok kötü karışır yoksa ortalık. Bi yerde de bilip söylememek sanki iki yüzlülük gibime geliyor offf :/

Görümcenle yanliz konusup gönderilen mesaji gösterin eyer yedigi bir halt varsa eninde sonunda cikacaktir aldatan Kim olursa olsun ortaya cikmaz diye eslerini aldatanlari Allah islah etsin.

Size ulastiysa esinize ve gorumcenin esine de ulasir. Malesef yapcak bir sey yok her koyun kendi bacagindan...

Bulaşmayın...

Görümcenin eşi bir şekilde farkeder durumu gerçekse tabi. Aile içini bilmediğin için bir felakete sebep olabilirsin eşi duydu diyelim görümcene saldırdı Allah korusun cinnet geçirip kötü bir sona neden oldu. Buna sebep olmaktan hissedeceğiniz vicdan mı tercihiniz olurdu? söylemediğinizde hissedeceğiniz vicdan mı? Mantıklı olun..
Ya da siz kötü olabilirsiniz bu olayda? Bakın aynısı bir tanıdığın başına gelmişti, allem edildi kallem edildi sıyrıltı işin içinden aldatan taraf. Suçlu konuya bulaşan kişi oldu. Ara bozmak için yaptı denildi.

Onu bunu bırakında hiç düşündün mü şunu ; eşiniz dururken neden sizin hesabınıza gönderildi bu mesaj? Başka kardeşe neden gönderilmedi ? Ya da görümce eşine ? Hemde yeni evli bir geline gönderiliyor. Tuhaf değil mi sizce?

Ayrıca fotomontajla çok rahat bunlar yapılabilir. Ben bile yapabilirim. Ps kullanmayı biliyorum. Belki saplantılı biridir huzursuzluk istiyordur bilemezsiniz. O nedenle bu-laş-ma-yın...

Son düzenleme:
Burda seneler oncesi konu olmustu.

Eltiler arasinda...

Biri kendisi esini aldatiyo gibi gosteriyor diger eltiye. Kanitlar bilmem neler resimler yazilar. Elti de bunu ortaya cikartiyor. Esine aciyor konuyu... ortalik karisiyor.

Kendisini esini aldatiyor gibi gosteren elti bi daha kanitlar sunuyor. Biz o gun bu saatte esimleydik sacmalama sen bana iftira atiyorsun diye.

Yani biri once yalan malzeme veriyor. Sonra iftira atilmis bir zavalli numarasi yapiyor. Olan bu aradaki diger eltiye oluyor.

Hic karismayin. Yani aldatsa bile size ne...

Yuh ya Şeytanın aklına gelmez .

Ben olsam eşime gösterirdim o ne yapacağına karar verir gerekirse kardeşiyle konuşur siz gösterin çekilin ilerde eşin bildiğini ögrenirse daha kötü olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…