- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.066
- 683
- 33
- Konu Sahibi mariacallas
-
Size gönderen eşine de yollar biri sizi piyon olarak kullanmak istiyor eşinize söyleyin kötü bişeyler olsun diye vicdan azabı çekecek bişeyiniz YokArkadaşlar bana facebook üzeri bir fake hesap mesaj gönderdi. Mesaj da resim olarak çekilmiş yazışmalar da mevcut. Görümcem internet üzeri başka bir adamla konuşmuş ve kendini bekar olarak tanıtmış. Fotoğraflarını bile göndermiş. Bazı yazışmalarda sevgili gibi bile konuşmuşlar. Ne yapacağımı bilemiyorum çok büyük şok yaşadım. İnanmak istemiyorum hala ama numarası bile belli resimlerde ve çok gerçekçi duruyor yazışmalar. Çok kötü vicdan azabı yaşıyorum. İçim hiç rahat değil. Eşi çok iyi biri.. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Yeni evliyim bu arada.
Whatsapptan devam görüşmüşler, anladın?face bilgin sanirim biraz kit telefin nosu nasil gorulur face mesajlarunda
Kuzenim kayın pederini yakaladı başka kadınla ,kv sine söyledi ortalık karıştı vs sonuç : kv gelin beni kıskandı ,yuvamız yıkmak istiyo dedi,Görümcemle bu konuyu konuşmadım. Kimse bilmiyor. Çok kötü karışır yoksa ortalık. Bi yerde de bilip söylememek sanki iki yüzlülük gibime geliyor offf :/
Görümcemle bu konuyu konuşmadım. Kimse bilmiyor. Çok kötü karışır yoksa ortalık. Bi yerde de bilip söylememek sanki iki yüzlülük gibime geliyor offf :/
Arkadaşlar bana facebook üzeri bir fake hesap mesaj gönderdi. Mesaj da resim olarak çekilmiş yazışmalar da mevcut. Görümcem internet üzeri başka bir adamla konuşmuş ve kendini bekar olarak tanıtmış. Fotoğraflarını bile göndermiş. Bazı yazışmalarda sevgili gibi bile konuşmuşlar. Ne yapacağımı bilemiyorum çok büyük şok yaşadım. İnanmak istemiyorum hala ama numarası bile belli resimlerde ve çok gerçekçi duruyor yazışmalar. Çok kötü vicdan azabı yaşıyorum. İçim hiç rahat değil. Eşi çok iyi biri.. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Yeni evliyim bu arada.
Görümcemle bu konuyu konuşmadım. Kimse bilmiyor. Çok kötü karışır yoksa ortalık. Bi yerde de bilip söylememek sanki iki yüzlülük gibime geliyor offf :/
Asla karışma boşver bozulacağı varsa bozulurArkadaşlar bana facebook üzeri bir fake hesap mesaj gönderdi. Mesaj da resim olarak çekilmiş yazışmalar da mevcut. Görümcem internet üzeri başka bir adamla konuşmuş ve kendini bekar olarak tanıtmış. Fotoğraflarını bile göndermiş. Bazı yazışmalarda sevgili gibi bile konuşmuşlar. Ne yapacağımı bilemiyorum çok büyük şok yaşadım. İnanmak istemiyorum hala ama numarası bile belli resimlerde ve çok gerçekçi duruyor yazışmalar. Çok kötü vicdan azabı yaşıyorum. İçim hiç rahat değil. Eşi çok iyi biri.. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Yeni evliyim bu arada.
Ohooo, WhatsApp sahte konuşma yapmak için uygulama üretti. Uygulamayı yükleyince plan yapacak kişi isim kaydediyor kendi kendine konuşma hazırlıyor. Ekran ss alıp arkadaşlarına gösteriyor. Uygulamanın ismini bilmiyorum ama kullananlar çok memnun milleti kandırıyoruz diye havalara uçuyorlar.Ben size istediginiz numaradan istediginiz sekilde bir mesaj gelmis gibi foto hazirlayabilirim
Ayrica gercekten aldatiyorsa bile sizi ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?