Görümcem eşini aldatıyor galiba :/

Iyi de siz ne alaka? Resmen biri aranizi bozmqya calisiyor bence.

Kadina gozdagi vermek istese direkt ona gonderirdi.

Ya da kocasina gonderirdi.

Kesinlikle karismayin da inanmayin da bence.

Tekrari halinda inanmadiginizi belirterek soyle ir numara bana msj atip seni taniyip tanimadigi sordu gibisinden gorumcenizi yoklayabilirsiniz. Verdigi tepkiye gore anlarsiniz zaten asli astari olup olmadigini...

Bekleyin seyredin sadece, size gönderen kişi duyulsun istiyor.sizden ses çıkmayınca elbet başkasına da gönderecektir. Yaptıysa böyle bir rezillik sonucunu düşünmeliydi

Okadar kisi varken neden bana gönderildi diye şüphelenir hiç karismazdim ben olsam

Size gönderen eşine de yollar biri sizi piyon olarak kullanmak istiyor eşinize söyleyin kötü bişeyler olsun diye vicdan azabı çekecek bişeyiniz Yok

Biz kadınlar çok derinsel ve detaysal düşünürüz.
Hiç düşündünüz mü belki o fake hesap görümceniz olabilir mi? Evet olabilir ama nasıl olabilir? Görümceniz kendi kafasından bir hesap açıp kendi kendine konuşmalar yapıp ekran görüntüsünü kaydetip fake hesapla size göndermiş olabilir. Bunu neden yapar ki demeyin. Gerçekten kendi kendine bunları yapan biri var "acaba beni kötüleyecek mi" kafasıyla binbir çeşit kurgu yaratabilir insanoğlu.

Birde şu yönden bakalım. Görümceniz başka biriyle konuşmuş yazışmış olabilir. Belki o kişi başından bu planı yapıyor "bunun görümcesiyle konuşayım da ortalık karışsın" deyip belki sizi tanıyan biridir.

Şöylede düşünelim görümcenizin hesabında görmüş olabilir sizi eğer soyadlar tabi aynıysa veyahut aile bireylerine bile atmış olabilir.
Ama umarım inşallah siz mesajı "okundu" yapmamışsınızdır. Görmezden gelin derim.
Gerçekler hiçbir zaman saklı kalmaz eninde sonunda ortaya çıkar. Eşi her ne kadar iyi biri olursa olsun sakın karışmayın. Çünkü ortada böyle birşey var ise ortaya çıkar.

Konuşmalar fotomontaj veya photoshop olabilir. Bunu anlamak zor değil görselin iyiyse anlayabilirsin.
Fakat montaj bile olsa birisi veya birileri ortayı çok büyük bir şekilde karıştırma derdinde. Her an herşey olabilir. İnsanoğlundan kork. Büyük ihtimalle mesaj "mesaj istekleri" kutusuna düştü. Ve kesinlikle okundu yapmayın ve kabul etmeyin görmemezlikten gelin. Eğer eşiniz şifrenizi biliyor ve mesajlarınızı karıştırıyor ise o zaman vakanın ruhuna el fatiha kıyamet kopabilir.

Olayları buradan paylaşırsan çok sevinirim merak ederim.

Görümcemle bu konuyu konuşmadım. Kimse bilmiyor. Çok kötü karışır yoksa ortalık. Bi yerde de bilip söylememek sanki iki yüzlülük gibime geliyor offf :/
Kuzenim kayın pederini yakaladı başka kadınla ,kv sine söyledi ortalık karıştı vs sonuç : kv gelin beni kıskandı ,yuvamız yıkmak istiyo dedi,
Ben öz dayımı baldiziyla bastım sonuc: adim iftiraciya çıktı ..
Herkesin dediği gibi karışma bazı insanlar bazı şeyleri hak ediyor diye düşünüyorum.. kesinlikle hiç birşey yapma ,kocamda gözün var olur yazık olur sana

Emin olmadan kimseye bir sey soylemezdim.
Eminsem de esimden saklamazdim.

Ama neden size gondermis. Acaba baskalarina da gonderdi mi.

Ne içimde tutarım ... ne dışımda ...
Olayın 1.derecede muhatabı görümcemle konuşurum .
Bana gönderilen mesajlar ...
Nedir bacım durum ?anlat .

Aldatıyorsa ... neden enişte kandırılsın ?
Aldatmıyor,hesap sahte ise ... neden görümcene ya da sana biri bu çirkin ifra ile oyun oynasın ?

Iki durumda benim için üstü örtülemez.
Görümcemin vereceği cevaba göre de olayın seyri şekillenir zaten .
O yazışmalar sahte ise , sizden önce ortalıpı ayağa kaldırıp bunu yapanı bulmak görümcenin meselesi olur.
Yok gerçek ise ... her aldatan gibi o karın ağrısı ile tutuşur.

Görümcenle konuş.

Karışmayın. Kimseyle de konuşmayın. Hayatınıza bu olayı hiç öğrenmemiş gibi devam edin !!

Görümcemle bu konuyu konuşmadım. Kimse bilmiyor. Çok kötü karışır yoksa ortalık. Bi yerde de bilip söylememek sanki iki yüzlülük gibime geliyor offf :/

bence karışmayın ama eğer çok vicdan azabı hissediyorsanız görümcenize gidip x bak bana böyle biri mesaj göndermiş sana güvenmediğim için değil ama biri seninle uğraşıyor diyebilirsiniz.
ama bu bir tuzak

Biri bana böyle mesaj atacak ve rahat durup karismayacagim öyle mi?
Kimse kusura bakmasın...

Aslı atari yoksa iftira ise ben rahat mı duracagim?
Sessiz mi kalacağım?
Adalet var adalet!
Bu ülkede savcı hakim diye birşey var.
Söke Söke hakkımı alırım.

Eşime kesinlikle gösteririm.

Neden siz?? Farzi
Misal var oyle birsey Gondermek isteyen esinede gonderebilirdi kendine veya sizin esinize ben olsam hic karismam hesabida engellerim sikayet ederim kimseye konuda etmezdim
Birileri aklinca sizi denemekte istiyor olabilir yeni gelinim ben neden bana yollamiski diye suphe ederdim ben herkes bitmis gonderilebilecek sizmi kalmissiniz bence biri size bir oyun ceviriyor
Hadi diyelim var oyle birsey ilerde ortaya ciktida kisi dediki ben eltisine yolladim bana tanimadigim kisilerden gelenler spama dusuyor gormedim der cekilirsiniz kenara kendinize heyecan arayipta huzurunuzu kacirmayin derim

Ben size istediginiz numaradan istediginiz sekilde bir mesaj gelmis gibi foto hazirlayabilirim
Ayrica gercekten aldatiyorsa bile sizi ilgilendirmez

Bence her şey öğrenilince senin de öğrendiğin bir şekilde ortaya çıkarsa çok çok zor durumda kalırsın.. Eşinle paylaş bana böyle bir şey geldi de.. At üzerinden yükü derim

Asla karışma boşver bozulacağı varsa bozulur

Zaten

Ben size istediginiz numaradan istediginiz sekilde bir mesaj gelmis gibi foto hazirlayabilirim
Ayrica gercekten aldatiyorsa bile sizi ilgilendirmez
Ohooo, WhatsApp sahte konuşma yapmak için uygulama üretti. Uygulamayı yükleyince plan yapacak kişi isim kaydediyor kendi kendine konuşma hazırlıyor. Ekran ss alıp arkadaşlarına gösteriyor. Uygulamanın ismini bilmiyorum ama kullananlar çok memnun milleti kandırıyoruz diye havalara uçuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…