Görümcem eşyalarımı vermiyor

Böyle şeyler bizim başımıza gelmiyor ki zaten
Burda okuduğum şeyler başıma gelse ne yapardım bilmiyorum
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, bizlere böyle şeyler denk gelemez, cesaretleri olduğunu sanmıyorum

ihtiyacı olana verebilirdiniz atmak yerine
Zengin bı semtte oturuyorum Balçova da
Bizim burada ihtiyacı olanı bulmak benim için zor
Çöpün yanına bırakıyorum, ihtiyacı olanlar gece topluyor dendi doğru veya yanlış bilmiyorum ama

ozellikle ihtiyaç sahibi arayamam semt semt

belediyelerin ihtiyaç kutusu oluyor semtinizde yoksa belediyenize söyleyin getirirler mutlaka, belki bu sayede bu sorunu yaşayan başkaları varsa elindeki ürünleri ne yapacağını bilemeyip çöp yanına koymak zorunda kalan, onlarında sorunu çözülmüş olur , her ürün çöp yanına konulamıyor o tarz belediyeye ait kutu gelince herşey bırakılıyor herkes rahat eder hemde çöp kutusunun yanında poşetlerdense temiz temiz kutu daha iyi olur diye yazayım dedim

kv ve kp almalı . siz söylemişsiniz zaten

İlk defa böyle bişey duyuyorum nisanliniz arkanizdaymis önce gidin güzellikle isteyin baktınız olay cirkefkesiyor polisi arayın böylelerine böyle cevap vermek gerekiyor

Evine git eşyalarını sert bir dille iste. Yok derse aşağı ın polisi ara. Sonra mahallede bu kadın hırsız diye avazın çıktığı kadar bağır. Mahallenizde hırsız var bu kadına dikkat edin diye bağır. Tüm mahallesine rezil et onu

Konu sahibi dün sabah girmiş en son,görümce çıldırıp saçmalamamıştır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…