- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.113
- 1.123
- Konu Sahibi Mysteryofdarkness
-
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, bizlere böyle şeyler denk gelemez, cesaretleri olduğunu sanmıyorumBöyle şeyler bizim başımıza gelmiyor ki zaten
Burda okuduğum şeyler başıma gelse ne yapardım bilmiyorum
Evet gerçekten bende o kadar değişik şeyler okuyoruz ki bende çoğu zaman bilemiyorumBöyle şeyler bizim başımıza gelmiyor ki zaten
Burda okuduğum şeyler başıma gelse ne yapardım bilmiyorum
Zengin bı semtte oturuyorum Balçova daihtiyacı olana verebilirdiniz atmak yerine
belediyelerin ihtiyaç kutusu oluyor semtinizde yoksa belediyenize söyleyin getirirler mutlaka, belki bu sayede bu sorunu yaşayan başkaları varsa elindeki ürünleri ne yapacağını bilemeyip çöp yanına koymak zorunda kalan, onlarında sorunu çözülmüş olur , her ürün çöp yanına konulamıyor o tarz belediyeye ait kutu gelince herşey bırakılıyor herkes rahat eder hemde çöp kutusunun yanında poşetlerdense temiz temiz kutu daha iyi olur diye yazayım dedimZengin bı semtte oturuyorum Balçova da
Bizim burada ihtiyacı olanı bulmak benim için zor
Çöpün yanına bırakıyorum, ihtiyacı olanlar gece topluyor dendi doğru veya yanlış bilmiyorum ama
ozellikle ihtiyaç sahibi arayamam semt semt
kv ve kp almalı . siz söylemişsiniz zatenBirkaç gün sonra nikahım olacak birlikte ufak bir geziye çıktık ve eşyaları onun evine bırakmıştık kadının çok saygısızlıkları oldu tartıştık ve kendi nişanlım baştan beri haklısın sen diye yanımda durdu o da bunu kabullenemedi ve şimdi nişanlıma eşyalarınızı vermeyeceğim diyor. Yarın onun evine gideceğiz eşyaları almaya ancak vermeme durumunda polislik bir yaptırımı olabilir mi bu durumun cünkü çok problemli bir insan ve konuşarak çözemiyoruz ne yapabilirim tesekkürler
Nasıl eşyalar? Kıyafet gibi mi? Ev eşyası gibi mi?Yani elbet eşyanın ne olduğunun önemi yok da, insan milletin kıyafetini neden alıkoyar ki hasta mı bu kadın?
Ve bunu yapan aile ile evlenilir mi peki?
Bilmiyorum ki görümce sonuçta ya evlenilebilir sanki görmeyeyim ömrümce vakası.Anne baba yokmuş.
Evine git eşyalarını sert bir dille iste. Yok derse aşağı ın polisi ara. Sonra mahallede bu kadın hırsız diye avazın çıktığı kadar bağır. Mahallenizde hırsız var bu kadına dikkat edin diye bağır. Tüm mahallesine rezil et onuBirkaç gün sonra nikahım olacak birlikte ufak bir geziye çıktık ve eşyaları onun evine bırakmıştık kadının çok saygısızlıkları oldu tartıştık ve kendi nişanlım baştan beri haklısın sen diye yanımda durdu o da bunu kabullenemedi ve şimdi nişanlıma eşyalarınızı vermeyeceğim diyor. Yarın onun evine gideceğiz eşyaları almaya ancak vermeme durumunda polislik bir yaptırımı olabilir mi bu durumun cünkü çok problemli bir insan ve konuşarak çözemiyoruz ne yapabilirim tesekkürler
BeklemedeyizKonu sahibi dün sabah girmiş en son,görümce çıldırıp saçmalamamıştır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?