Görümcem eşyalarımı vermiyor

Kayınvalide hayatta değil nişanlımda benim tarafımda olduğu icin ona da savaş açtı

Kocası evde olduğu saatte gidin alın.sabahin köründe elimizde simitle kapısına dayanın, kahvaltıya geldik diye, eşi oyalasin sizde eşyaları alın. Belki tatlı dille yaklaşılırsa sakinleşir. Yada belki şaka filan yapıyordur. İnsan başkasının eşyasını niye vermez.

Yani sorunlu olan görümcenizle neden geziyorsunuz ki. Mümkün olduğunca az ve öz iletişim iyidir. Kayınvalideniz veya kayınpederiniz girsin araya.

Önce kvyi arayıp onların almasını rica edin kızlarıyla başa çıkmak önce onların görevi. Hatta eşyalarınızı bu gün kızlarından almazlarsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Akşama kadar halletmezlerse gidin şikayeyçi olun

Esyalar dedıgınız nedır?
Yanı bu aileye gelın gitmyee emın mısınız?Nıkaha 3 gun kala polıslık olacaksınız?Bır ömur cekılır mı?
Nısanlınız da haklısın demekten baska bısey yapsın bı zahmet.

Herkes kendi delisiyle ugrassin. Bence siz gitmeyin bu kadin rezillik cikarip size saldirabilir bile. Kardesinden de korkmuyor, adam yerine koymuyor. Yollayin nisanlinizi almadan gelme diye. Alamadan gelirse rezillik ay hem adam duserdi gozumde hemde polislik olurdum kesin. Cok merak ediyorum bu konuyu.

Çok enteresan açıkçası konunun öncesi var da o da intikam almaya çalışıyor gibi geldi... Yoksa aklı başında normal bir insan neden eşyayı zapt etsin dimi ama.. Ayrıca siz hiç muhatap olmayın madem nişanlınız arkanızda bir şekilde o eşyalar bana gelecek demelisiniz... Hayır yani hadi kadın değişik te eşi de mi onun gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…