- 10 Nisan 2020
- 105
- 56
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mysteryofdarkness
-
Kayınvalide hayatta değil nişanlımda benim tarafımda olduğu icin ona da savaş açtıAy bu kadın siz evlenince de huzur vermez Allah yardımcınız olsun hasta resmen. Sorun çıkarıyor laf anlamıyorsa polise vereceksiniz mecbur. Ya da aileden birini dinliyorsa nişanlınız veyahut müstakbel kayınvalideniz falan devreye girsin. Hiç aklı başında davranmıyor.
Önce kvyi arayıp onların almasını rica edin kızlarıyla başa çıkmak önce onların görevi. Hatta eşyalarınızı bu gün kızlarından almazlarsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Akşama kadar halletmezlerse gidin şikayeyçi olunBirkaç gün sonra nikahım olacak birlikte ufak bir geziye çıktık ve eşyaları onun evine bırakmıştık kadının çok saygısızlıkları oldu tartıştık ve kendi nişanlım baştan beri haklısın sen diye yanımda durdu o da bunu kabullenemedi ve şimdi nişanlıma eşyalarınızı vermeyeceğim diyor. Yarın onun evine gideceğiz eşyaları almaya ancak vermeme durumunda polislik bir yaptırımı olabilir mi bu durumun cünkü çok problemli bir insan ve konuşarak çözemiyoruz ne yapabilirim tesekkürler
Esyalar dedıgınız nedır?Birkaç gün sonra nikahım olacak birlikte ufak bir geziye çıktık ve eşyaları onun evine bırakmıştık kadının çok saygısızlıkları oldu tartıştık ve kendi nişanlım baştan beri haklısın sen diye yanımda durdu o da bunu kabullenemedi ve şimdi nişanlıma eşyalarınızı vermeyeceğim diyor. Yarın onun evine gideceğiz eşyaları almaya ancak vermeme durumunda polislik bir yaptırımı olabilir mi bu durumun cünkü çok problemli bir insan ve konuşarak çözemiyoruz ne yapabilirim tesekkürler
Benimde aklıma direkt büyü geldi valla.Ay sorunum olmasa bile onları hayatta birakamazdim büyü mü yaoacak üstüne mi iseyecek gorumce sonuçta diye
Görümcenizin anası babası yok mu onlar halletsin . Sız yüz göz olmayınInanilmaz problemli bir insan, nikah elbisem dahil benim ve nişanlımın iki bavul eşyası içinde pahalı bir telefon da var( kardeşime verecektim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?