- 16 Haziran 2022
- 161
- 259
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mysteryofdarkness
-
Bence siz alakadar olmayın sadece nişanlınıza eşyalarınızı getirmesini söyleyin.Nikah elbisem, telefon, bir bavul kıyafet…
Siz almaya polisle gitseniz bile bu eşyalar benim ,zorla almaya çalışıyorlar ,iftira atıyorlar bana dese ,nasıl ispat edeceksiniz .Böyle sorunlu biri ise birlikte tatile gidip ,bir de üstüne değerli eşyalar emanet ediyorsunuz ona .Benim gorumcem de böyle sorunlu .Paris e ücretsiz biletim var siz de gelin dese yine gitmem yanında.Inanilmaz problemli bir insan, nikah elbisem dahil benim ve nişanlımın iki bavul eşyası içinde pahalı bir telefon da var( kardeşime verecektim)
Ben evlendigim zaman eşimin teyzesi filan bana kiyafetler getiriyorduBenimde aklıma direkt büyü geldi valla.
Tatilde ne yaşadınız da sonuç buraya vardı merak ettim…
Ay evet ya gelip gelip bakıyorum. Merak ettim görümceyi bu kadar delirten neHadi açıklayın artık herkes bekliyor
ihtiyacı olana verebilirdiniz atmak yerineBen evlendigim zaman eşimin teyzesi filan bana kiyafetler getiriyordu
Bende maddi durumumuz çok iyi bana niye kıyafet getiriyo ki bu diye huylaniyodum
Hepsini çöpe atiyodum bisey vardır kesin diye
Meğer kadın tekstil firmasında çalışıyormuş ne bileyim ben
Hayır atmak yerine de keşke satsaymisim dolapta filan
Böyle şeyler nasıl geliyor aklınıza, bana gelse ya ne kadar iyi bir insan derdim herhalde.Ben evlendigim zaman eşimin teyzesi filan bana kiyafetler getiriyordu
Bende maddi durumumuz çok iyi bana niye kıyafet getiriyo ki bu diye huylaniyodum
Hepsini çöpe atiyodum bisey vardır kesin diye
Meğer kadın tekstil firmasında çalışıyormuş ne bileyim ben
Hayır atmak yerine de keşke satsaymisim dolapta filan
Valla ben cesaret edemezdim kadın kocaman bir çılgınYani ben döverdim o görümceyi herhalde
Orası öyle de, okurken nasıl gerildim var yaValla ben cesaret edemezdim kadın kocaman bir çılgın
Ne olursa olsun eşya alıkoymak normal değil amaKonuyu tamamen yazmadiniz diye düşünüyorum. Yani detay verebilirsiniz mesela tatilde ne yaşandı bu kadın ne zaman manyak oldu siz tatile çıkmadan önce mi sonra mi. Bunlar merak edilen şeyler . Yada ben çok merak ediyorum. Son durum ne yazarsanız seviniriz
Ya cidden sinir bozucu insan ne yapacağını bilemez ben kesin esime patlardim o eşyaları getirmeden kendin de gelme derim .Orası öyle de, okurken nasıl gerildim var ya
Bir an görümcem yapmış gibi hissettim
Aynen yerimde duramazdım, buraya konu açmak aklıma son gelen şey olurduYa cidden sinir bozucu insan ne yapacağını bilemez ben kesin esime patlardim o eşyaları getirmeden kendin de gelme derim .
Yok onu normal göstermek için yazmadım, kadının ne zaman deli olduğunu anladılar diye sordum benNe olursa olsun eşya alıkoymak normal değil ama
Bilmiyorum o kadar değişik bir durum ki ne tepki verirdim bende kestiremiyorimAynen yerimde duramazdım, buraya konu açmak aklıma son gelen şey olurdu
Böyle şeyler bizim başımıza gelmiyor ki zatenBilmiyorum o kadar değişik bir durum ki ne tepki verirdim bende kestiremiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?