Görümcem evleniyor...

lotus_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
574
1
96
İstanbul
Kızlar , şimdi öğrendim büyük görümcem 1 senedir görüştüğü adamla evlenme kararı almış..

Haftaya bize tanıştırmaya gelecek ..Abisine yani...

Şimdiye kadar en ufak bir şey söylemedi hayatında biri olduğuna dair..Hiç bir şey paylaşmadı , anlatmadı , şimdide tanıştırmak istiyor..Hem de evimize gelmek istiyormuş.. :mymeka:

Eşim aradı az önce anlattı..

Ne yapmalıyım sizce evdemi tanışalım , dışarıda mı ?

Nasıl davranmalıyım ? görümceme bana hiç bir şey anlatmadığından dolayı kırıldım açıkçası bunu ona yansıtmalı mıyım tavırlı olduğumu yoksa normal mi davranayım.. kafamçokkarıştı

bir seneden beri çıkıyo ve sizinle tanıştırmadımı :1shok::1shok:
görümcenle samimiyetin nasıl bilmiyorum,eger her şeyinizi paylaşıyorsanız ben olsam kırılırdım:1closedeyes:
eşinizinde canı sıkılmıştır mutlaka
sanırım görümceninde bir açıklaması vardır herhaldeşakkıdı
tenışmek içinde bir gün akşam yemegine çagırırsın olur biter

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy bırak evlensin ne tavır alıyosun varsın paylaşmasın send ebundan sonr aona göre davranırsın..darısı benimkinin başına evlensede kendi eviyle uğraşsa....

istememişki tanıştırmamış bunda kırılıcak ne var anlamadım
kendinize sorun yaratmayın boşuna huzursuzluk çıkarmayın
tutar ters bişey söyler gerginlik olur
bi yengenin yapması gerektiğini yapın misafirinizi ağırlayın

kırılacak bişey yok bence
özel hayatı saygı duymak gerek sizinle paylaşmadıysa mutlaka kendince bir sebebi vardır
inşallah herşey istediği gibi ve çok mutlu olur
darısıda benim görümceme
ama kötü niyetle değil görümcemi düşündüğüm için güzel bir yuva kurması için
yanlış anlasılmasın sositososito

Çok samimi değiliz açıkçası ama böyle özel bir konuyu anlatmasını beklerdim açıkçası benim ona karşı hiç gizlim saklım olmadı :1no2:

herseyi anlatmak zorunda değil
durumu netleşmeden paylaşmak istememiştir
yerinde olsam dısarda görüşmeyi kabul ederdim

Belki iliskisini tam kararlastirmadan anlatmak istemedi arkadasim olabilir...
Bencede gereksiz dert bunlar...ayrica senin derdin bile degil...

Bosver:1hug:...elinden geldigi kadar güzelce misafir edersin gerisinden sanane...

evlensinnn e Allah mutlu etsin:1closedeyes:
boşverin tanıştırmazsa tanıştırmasın,sizde bundan sonra herşeyinizi paylaşmazsınız eğer paylaşıyoduysanız.
haklısınız insanlar bi hoş o kadar samimiyetin olur hayatındaki önemli şeyleri sonradan öğrenip şaşırırsın bazen.-tatlicadiarzu-
belki kendince durumun ciddiyete binmesini falan beklemiştir.

Ben de kararsız kaldım işte arkadaşım..Yani dediğin gibi yengesiyim insan hiç mi bir şey çıtlatmaz..Hatta onu da gçtim hala bana birini ayarlasana falan diyen insan ..

Ben de pek huzursuzluk olsun istemiyorum ama sonradan da niye tepki vermedim diye kendime de kızmak istemiyorum.. :çok üzgünüm:

canım ciddi düşünüyorsa evde tanışmak daha akla yatkın...........ve öylede düşünüyorlar sanırım......
görümcenin herşeyi anlatmamasına gelince ......çokmu samimisiniz...........
herşeyi birbirinize anlatsaydınız görümcende anlatırdı belki............
belkide çekindi.........yada ciddi olmasını bekledi............
bence kafaya takmayın"
sorunda etmeyin........

Bende mutlu olsun isterim tabikii..Ama inan insan bir tuhaf oluyor kafamçokkarıştı

herseyi anlatmak zorunda değil
durumu netleşmeden paylaşmak istememiştir
yerinde olsam dısarda görüşmeyi kabul ederdim

Ben de şimdiye kadar bana bir şey anlatmadığı için gelipte evimde ağırlamak istemiyorum ikisini ama gel gör ki eşim eve çağıralım diyor..

Ona gör şu anda her şey normal..kafamçokkarıştı

huzursuzluk çıksın istemiyorum diyorsunuz ama sorunda yapmışınız ayrıca neden tepki vermedim diye kendinize kızısınız ki anlamadım..:uhm:.......

size anlatmak zorunda değil açıkçası...
bence durduk yere sorun çıkarmaya kalkıyorsunuz...
iyi yine saymış ki tanışmaya getiricek artı 1 sene çok uzun bir zaman değil ben 3 sene tanıştırmamıştım ailemle yalnızca arkadaşlarım biliyordu...
o yüzden sorun edeceğinize eşiniz nerede tanışmak istiyorsa he deyin..bu durumda size değil abisine laf düşer....

ha bir de sonuçta siz elsiniz,yarın öbürgün bişey olsa abisine karşı bu kozu kullanmayacağınız ne malum..ben de olsam bend e anlatmazdım bişeyler netlik kazanmadan..belli ki netlik kazanmasını beklemiş...

Belki iliskisini tam kararlastirmadan anlatmak istemedi arkadasim olabilir...
Bencede gereksiz dert bunlar...ayrica senin derdin bile degil...

Bosver:1hug:...elinden geldigi kadar güzelce misafir edersin gerisinden sanane...

Çok sağol Gülsüm Sultan..

Belkide öyledir ama biz daha eşimle çıkmaya başlamadan önce yani daha bana teklif etmeden öncesinde bile kardeşlerinn haberi vardı bizim a dan z ye bütün ilişkimizin seyrini biliyorlar biz ya da ben diyeyeim hiç bir şeyi onlardan gizlemedim şimdi birden bire ben 1 yıldır görüşüyorum evlenmeye karar verdim diyince bir tuhaf oldum..

Sizlerle paylaşayım dedim.. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum.. a.s

görümcen anlatmasada abisiyle tanıştırmak fikrini almak istiyor gayet hoşta bir davranış............
ben evlenecem deyip kendi başınada iş yapmıyor..............
ve siz evinize almak istemiyorsunuz............sorun çıkarıyorsunuz...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…