kesinlikle evinde çok şık bi sofra ile karşıla bence..çok ii ilglen sen ve eşinde çok şık olun... hiç bişe beli etme.. ama sonra bunun hesabını görumcenden sor...klava:
Ne sorun çıkarıyorum acaba..Beni anladığından emin değilim..
kesinlikle evinde çok şık bi sofra ile karşıla bence..çok ii ilglen sen ve eşinde çok şık olun... hiç bişe beli etme.. ama sonra bunun hesabını görumcenden sor...klava:
yapmayın allah aşkına kimsenin kimseye hesap sorma hakkı yok..hele hele ortada olmayan bir sorun için...kusura bakmayın ama saçmalamışsınız bu konuda...
lotus da zaten sakinleşmeye başlamış...sakinleşince sinirlendiği şeyin saçma bir sebep olduğunu anlamıştır zaten...
şöyle ki çıkarmaya çalıştığınız sorun daha duyduğunuz gibi hiç anlatmadı,eşim evde ağırlayalım diyor ben evde istemiyorum gibilerinden laflarınız sorun çıkarmaya hazır olduğunuzu gösteriyor...çünkü bu konuyu kendinize sorun ederek gelip yazmışsınız.ben sizi yargılamıyorum ama bırakın eşiniz ne diyorsa onu yapın ve iyi bir şekilde misafir ağırlayın..
ansızın ağzınızdan çıkacak hiç söylemedin gibilerinden bir laf görümcenizin ters birşey söylemesine sebep olacak...
sizi el gibi görmeseler de siz bir yabancısınız en nihayetinde..beni de kimse el gibi görmüyor bir dediğimi iki etmiyorlar aram çok iyi ama en nihayetinde onlar için bir yabancıyım...insanın kuzenleri bile kuyusunu kazarken nereden bileyim abimin eşi bana ters davranmayacağını...
anlatmaz anlatmaz bu kadar abartmayın ve bu yüzden ne eşinizie ne başkasına bir laf etmeyin tanışma arefesinde kimsenin huzurunu bozmayın.
siz eşinize dersiniz eşiniz gider kız kardeşine söyler niye sayıp anlatmadın der..huzursuzluk çıkar...
lutfen yoruma yorum yapmayın..
ayrıca bence neden sölemedin die sormasındada hiç bi mahsuru yok.. siz saçmalamayın lutfen..
canım ben senin yerinde olsam ben de kırılırdım. ben görümceme herşeyimi anlatabiliyorsam ondan da aynı şeyi beklerim. ama söylediklerini abisine soylemenden çekinmiştir. demek ki herşeyi anlatman doğru değilmiş. bundan sonra sen de anlatma. tanışma meselesine gelince evde ağırlayın bence en iyisi bu. sen ikramını yaparsın oturursun. abisi baksın değerlendirsin. fikrin sorulursa söylersin :)
belki de ilişkisi,ni kafasında netleştirmeden tanıştırmak istemedi ne var ki bunda..
çağırın evinize tanışın işte..
ben anladım.......herkes gibi..........canım...........
sorun çıkarmayıp yada kafaya takmıyorsunda .......ondanmı eve alıyımmı diye soruyorsun.......
bir yıldır çıkıyorlar bana bir şey demediler deyip sorun yapıyorsun............
eve aldıgımda nasıl davranayım ......diye soruyorsun.............
demekki bunları kafya takmışın yada .........sorun etmişinki burayada konu açmışın........
bende sorun yapma kafayada takma dedim......sonuçta abisine tanışıyor .kendi başına iş yapmıyor yinede ......
görümcen elinden geleni yapıyor dedim...........
side moralinizi bozmayın dedim ve benim gibi herkeste aynı şeyi dedigi halde neden bana anlamadın dedin .........
işte bende bunu anlamadım.......:uhm::uhm:
bize süpriz yaptın hiç bahsetmedin diyebilirsiniz. ama kırılmaya hakkınız yok bence..
ayrıca evde yada dışarıda nasıl uygun görüyorsanız öyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?