tabikide evine gelmeliler ciddiler sonuçta ben erkek olsam damat adayı olsam dışarda tanışılan bir duruma kızarım yani, artı bozulurumda beni evlerine kabul etmediler diye..
görümcen belliki işi ciddiye bindirmeye karar vermeden dillendirmek istememiş, bu onun seçimi senin yengeliğini yapman, evinde ağırlaman gerekir bence
bende olsam bende anlatmak istemeyebilirim ne var bunda ciddileşince söylemek istemiş ciddileşmişki söylemiş kendinize dermi arıyorsunuz anlamadımkii
Kızlar , şimdi öğrendim büyük görümcem 1 senedir görüştüğü adamla evlenme kararı almış..
Haftaya bize tanıştırmaya gelecek ..Abisine yani...
Şimdiye kadar en ufak bir şey söylemedi hayatında biri olduğuna dair..Hiç bir şey paylaşmadı , anlatmadı , şimdide tanıştırmak istiyor..Hem de evimize gelmek istiyormuş.. :mymeka:
Eşim aradı az önce anlattı..
Ne yapmalıyım sizce evdemi tanışalım , dışarıda mı ?
Nasıl davranmalıyım ? görümceme bana hiç bir şey anlatmadığından dolayı kırıldım açıkçası bunu ona yansıtmalı mıyım tavırlı olduğumu yoksa normal mi davranayım.. kafamçokkarıştı
Çok samimi değiliz açıkçası ama böyle özel bir konuyu anlatmasını beklerdim açıkçası benim ona karşı hiç gizlim saklım olmadı :1no2:
Ben de şimdiye kadar bana bir şey anlatmadığı için gelipte evimde ağırlamak istemiyorum ikisini ama gel gör ki eşim eve çağıralım diyor..
Ona gör şu anda her şey normal..kafamçokkarıştı
canım bazı insanlar normal hayatlarından farklı olarak bu konularda çekingen olabilir o yüzden kırılma bence bence evinize gelsin dışarda olmaz ilk görüşme daha samimi olur hem ev ortamında analiz etmek damat ayını daha kolay olur.....
Benimde 2 görümcem var
biri istemeye geldiginde söylediler, yillardir cikiyorlarmis
öbürünüde yakinda istemeye gelicekler onuda bilmiyorduk
yooo yok sorun isterse söyler istemesse pasa gönlü bilir, coktan tin yani
bende görümcemle çok iyiyimdir ama kapalı bir kutudur hiçbişeyini anlatmaz bende sormam..hayatımdan memnunum o da memnun ..bence anlatmaması normal .siz görevinizi yapın gerisini sallayın :)))
boşver niye tavır yapıosun mutlu gününde onunda canını sıkma bence yeterince heyecanlı olacaktır iyice elini ayagına dolandırma :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?