Görümcem evleniyor...

Teşekkürler ..a.s.

bende olsam bende anlatmak istemeyebilirim ne var bunda ciddileşince söylemek istemiş ciddileşmişki söylemiş kendinize dermi arıyorsunuz anlamadımkii

Yok canım ya ..DErt aramak değil de...Ben her şeyimi paylaşıyorken böyle özel durumunu anlatmasını beklerdim..Ama keyfi bilir ne yapayım..Sağolsun arkadaşlarda bu yönde telkinde bulunuyor..

Aklın yolu birdir.. :enbuyukkk:

herseyı sızınle paylasmak zorunda degıl bence.

evlenme kararıda almıslar

bence kesınlıkle evınde agırlamalısın.

Eşimle konuştum ..Buyursun gelsinler dediğin gibi evimizde ağırlayalım dedim..Hatta yemeğe gelsinler dedim..Oda yok çaya gelmek istiyorlar dedi..Ben de ısrar etmedim.. :dilcikar:

Eşimin söylediğine göre bilmeyen bir biz bir de anne babasıymış..Diğer ablalar biliyormuş.. Bizde evlenme teklifi alınca öğrenmişiz..

canım bazı insanlar normal hayatlarından farklı olarak bu konularda çekingen olabilir o yüzden kırılma bence bence evinize gelsin dışarda olmaz ilk görüşme daha samimi olur hem ev ortamında analiz etmek damat ayını daha kolay olur.....

Benimde 2 görümcem var
biri istemeye geldiginde söylediler, yillardir cikiyorlarmis
öbürünüde yakinda istemeye gelicekler onuda bilmiyorduk

yooo yok sorun isterse söyler istemesse pasa gönlü bilir, coktan tin yani

bende görümcemle çok iyiyimdir ama kapalı bir kutudur hiçbişeyini anlatmaz bende sormam..hayatımdan memnunum o da memnun ..bence anlatmaması normal .siz görevinizi yapın gerisini sallayın :)))

boşver niye tavır yapıosun mutlu gününde onunda canını sıkma bence yeterince heyecanlı olacaktır iyice elini ayagına dolandırma :dance:

Canım bir senedir çıkabilir ama evlenmeye karar verilmeden tanıştıramazki,kesinleşince tanıştırmak istemiştir çok doğal bu tavır falan almana gerek yok.Ne güzel evlenmeye karar verilmiş ailesinin rızasınıda almak istiyor evinizde onu asla sevgilisine karşı mahçup etme derim en güzel şekilde ağırla yengelik değil ablalık yap.Allah mesut eder umarım.

Çok samimi değiliz açıkçası ama böyle özel bir konuyu anlatmasını beklerdim açıkçası benim ona karşı hiç gizlim saklım olmadı :1no2:

siz paylaşıyorsunuz diye aynı şekilde sizinlede her şeyi paylaşacaklar diye bir şey yokki.
bu görümcenizin kötü olduğunu yada sizin sır tutamayacak biri olduğunuzu göstermez.
muhtemelen anne-baba birde erkek kardeşlerden çekinirya insan böyle özel durumlarda,siz olur ki eşinizle paylaşırsınız diye söylemeye çekinmiştir.
hiç kafanıza takmayın.ve görümcenizle aranızda başka bir sorun yoksa bunun lafını bile çarpıtmayın.
daha başta gerginlik olmasın.

bencede evde tanışmanız doğru olan.
eşiniz bir şey demiyorsa siz hiç takılmayın bence.
ve tadını çıkarın bu tanışma akşamının.
ne güzel sizinle tanıştırmak istiyor işte.demekki fikirleriniz önemli:)

neden onun özel hayatını çok önemsiyomuş gibi
tavır alacaksın ki
buyursunlar gelsinler sen misafirpeverliğini yap hiç takılacak bişey değil
ayrıca zamanında sen bişeylerini paylaştın diye oda paylaşmak zorunda değil ki

canım her insanın yapısı farklı görümcen belki çok paylaşımcı olmayı kendince doğru bulmuyordur, netlik kazanana kadar beklemek istemiştir, buna da ancak saygı duyulur, 5 parmağın 5 i bir değil sonuçta.

bence herşeyi eşine bırak canım. evde ağırlamayı uygun görüyorsa sen de üstüne düşeni fazlasıyla yaparsın kimsenin de ağzına laf vermezsin.

canım bencede iş ciddiye bindikten sonra uygun bulmuştur bence,nolacak ki bende yengeme anlatmadım,bilmek zorunda değil,bide çok samimi değiliz,yani özel şeylerimizi hiç paylaşmayız,oda bende

ewet yengesiniz ve size anlatmak zorunda değil...herseyin zamanı ve yeri vardır oda zamanı gelince abisi ve senle tanıstırmak istemis...bence çok güzel bi hareket herkes anlatmak zorunda değil arkadasım niye bu kadar dert ettin ki anlamadım...

bence ekstra bi tavır sergilememelisin...yani nasıl evine bi misafir geliyor o şekilde davranmalısın..çünkü henüz olayın içi yüzünü bilmiyorsun...yani belki anlatmamasının önemli bir nedeni vardır.....sen misafirlerini ağırla güzelce daha sorada görümcenle konuşur öğrenirsin...mutlaka bir açıklaması vardır..öyle damdan düşer gibi olduğuna göre...

Ohooo çekingen diyebileceğim en son insan bile değildir kendisi -tatlicadiarzu-

Ama dediğin gibi evde ağırlıycam canım

Teşekkürler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…