evlensinnn e Allah mutlu etsin:1closedeyes:
boşverin tanıştırmazsa tanıştırmasın,sizde bundan sonra herşeyinizi paylaşmazsınız eğer paylaşıyoduysanız.
haklısınız insanlar bi hoş o kadar samimiyetin olur hayatındaki önemli şeyleri sonradan öğrenip şaşırırsın bazen.-tatlicadiarzu-
belki kendince durumun ciddiyete binmesini falan beklemiştir.
size anlatmak zorunda değil açıkçası...
bence durduk yere sorun çıkarmaya kalkıyorsunuz...
iyi yine saymış ki tanışmaya getiricek artı 1 sene çok uzun bir zaman değil ben 3 sene tanıştırmamıştım ailemle yalnızca arkadaşlarım biliyordu...
o yüzden sorun edeceğinize eşiniz nerede tanışmak istiyorsa he deyin..bu durumda size değil abisine laf düşer....
ha bir de sonuçta siz elsiniz,yarın öbürgün bişey olsa abisine karşı bu kozu kullanmayacağınız ne malum..ben de olsam bend e anlatmazdım bişeyler netlik kazanmadan..belli ki netlik kazanmasını beklemiş...
görümcen anlatmasada abisiyle tanıştırmak fikrini almak istiyor gayet hoşta bir davranış............
ben evlenecem deyip kendi başınada iş yapmıyor..............
ve siz evinize almak istemiyorsunuz............sorun çıkarıyorsunuz...........
ne var bunda tavır yapıcak anlamadım
söylemek istememiş demekki tam olarak kesinleşmeden evlilikleri
sizin yapacağınız yengesi olarak müstakbel damat ile görümcenizi ağırlamak
canım belkide ilişkisine güvenmediği içindir bir senedir seninle paylaşmaması.. kendince haklı sebepleri olabilir bana kalırsa takmaya değmez.. çok ciddi bir ilişki ise bu yaşanan evinde misafir edecek olmanız bence daha uygun düşer.. mutluluklar görümcenize bu arada
Ben de şimdiye kadar bana bir şey anlatmadığı için gelipte evimde ağırlamak istemiyorum ikisini ama gel gör ki eşim eve çağıralım diyor..
Ona gör şu anda her şey normal..kafamçokkarıştı
bencede elinden geleni yap misafirlerini agırla
hiç gerek yok tavır almana ortaya cıkmak istememiştir adı konmadan
hayırlısı olsun a.s.
bazı insanlar ketumdur.
herşeylerini anlatmayı sevmezler.
görümcenizde öyle biri demek ki.
anlatmadı diye kırılmanıza gerek yok bence.
buyur edin gelsinler, tanışın..
eşine normal geliyorsa eşinin kızkardeşi ise senin kafana takacağın bişey yok bu durumda
bu işi eşine bırak başın ağrımasın sonra kaydirigubbakcemile
kesinlikle evinde çok şık bi sofra ile karşıla bence..çok ii ilglen sen ve eşinde çok şık olun... hiç bişe beli etme.. ama sonra bunun hesabını görumcenden sor...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?