Görümcem evleniyor...

Aynen canım ben herşeyimi anlatıyor olmasaydım belki şimdi böyle garip hissetmeyecektim kendimi.. Bende bundan sonra pek bir şey paylaşacağımı sanmam..Tabi çenemi tutabilirsem -tatlicadiarzu-

ne var bunda tavır yapıcak anlamadım
söylemek istememiş demekki tam olarak kesinleşmeden evlilikleri
sizin yapacağınız yengesi olarak müstakbel damat ile görümcenizi ağırlamak

Sorun çıkarmak adına ne yaptığımı merak ettim açıkçası.. :uhm:

anladığım kadarıyla görümcen küçük değil aldığı karara saygı duymak ve hayırlı olsun demek düşür sizede evde ağırla banca onları daha samimi olur

Ooo sen aşmışsın arkadaşım..Birincisi ben bu aileye girdiğim ilk günden beri kendimi EL olarak görmedim ki sen beni nasıl bu şekilde nitelendirebiliyorsun...??

Ne koz kullanmsı Allah aşkına burada benim yazdıklarımdan bu yorumu yapabilmene şaşırıyorum..

Ne sorun çıkarıyorum acaba..Beni anladığından emin değilim..

canım belkide ilişkisine güvenmediği içindir bir senedir seninle paylaşmaması.. kendince haklı sebepleri olabilir bana kalırsa takmaya değmez.. çok ciddi bir ilişki ise bu yaşanan evinde misafir edecek olmanız bence daha uygun düşer.. mutluluklar görümcenize bu arada

evlenme karari aldiklarinda tanistirmak istemis demekki..
emin olmadan ciddi bi adim atmadan tanistirmak istememis gayet dogal bence..
kirilacak bisey yok..
uzerinize duseni yapmaniz gerekir..

Teşekkürler Nur..

Ben ilk tanışma olacağı için ve daha önce anlatmadığı için samimiymiş gibi evde ağırlamayı pek uygun bulmuyordum açıkçası..

Ama sanırım yapılması gereken bu CADIARZU

bencede elinden geleni yap misafirlerini agırla
hiç gerek yok tavır almana ortaya cıkmak istememiştir adı konmadan
hayırlısı olsun a.s.

bazı insanlar ketumdur.
herşeylerini anlatmayı sevmezler.
görümcenizde öyle biri demek ki.
anlatmadı diye kırılmanıza gerek yok bence.
buyur edin gelsinler, tanışın..

eşine normal geliyorsa eşinin kızkardeşi ise senin kafana takacağın bişey yok bu durumda
bu işi eşine bırak başın ağrımasın sonra kaydirigubbakcemile

kesinlikle evinde çok şık bi sofra ile karşıla bence..çok ii ilglen sen ve eşinde çok şık olun... hiç bişe beli etme.. ama sonra bunun hesabını görumcenden sor...klava:

bazı insanlar ketumdur.
herşeylerini anlatmayı sevmezler.
görümcenizde öyle biri demek ki.
anlatmadı diye kırılmanıza gerek yok bence.
buyur edin gelsinler, tanışın..

Teşekkürler essmeralda ..İnsan her gün bir şey daha öğreniyor..İlk tepkiyle çok sinirlendim..Ama sakinleşince beynime kan gitmeye başladı galiba -tatlicadiarzu-

Evde ağırlamaya karar verdim..

şöyle ki çıkarmaya çalıştığınız sorun daha duyduğunuz gibi hiç anlatmadı,eşim evde ağırlayalım diyor ben evde istemiyorum gibilerinden laflarınız sorun çıkarmaya hazır olduğunuzu gösteriyor...çünkü bu konuyu kendinize sorun ederek gelip yazmışsınız.ben sizi yargılamıyorum ama bırakın eşiniz ne diyorsa onu yapın ve iyi bir şekilde misafir ağırlayın..
ansızın ağzınızdan çıkacak hiç söylemedin gibilerinden bir laf görümcenizin ters birşey söylemesine sebep olacak...
sizi el gibi görmeseler de siz bir yabancısınız en nihayetinde..beni de kimse el gibi görmüyor bir dediğimi iki etmiyorlar aram çok iyi ama en nihayetinde onlar için bir yabancıyım...insanın kuzenleri bile kuyusunu kazarken nereden bileyim abimin eşi bana ters davranmayacağını...
anlatmaz anlatmaz bu kadar abartmayın ve bu yüzden ne eşinizie ne başkasına bir laf etmeyin tanışma arefesinde kimsenin huzurunu bozmayın.
siz eşinize dersiniz eşiniz gider kız kardeşine söyler niye sayıp anlatmadın der..huzursuzluk çıkar...

Ben olsam bende anlatmazdım.Kötü niyetle değil.İş netliğe kavuşsun beklerdim. Dillendirmek istemezdim

eşine normal geliyorsa eşinin kızkardeşi ise senin kafana takacağın bişey yok bu durumda
bu işi eşine bırak başın ağrımasın sonra kaydirigubbakcemile

Eminim eşimin içinde daha farklı fırtınalar kopuyordur..Sonuçta kardeşi evlenecek..

Ama bakın burada hiç tanımadığımız insanlara bile nelerimizi anlatıyoruz..Fikir alıyoruz değil mi??

İnsan bir evlilik kararı aldığında zaten herşeyi belirlemiş ve açık kapı bırakmamaış demektir..

Demekki böyleymiş bunu öğrendim..Ben de zaten çok samimi değilim ama bu kadar olduğunu bilmiyordum ona göre davranacağım..

kesinlikle evinde çok şık bi sofra ile karşıla bence..çok ii ilglen sen ve eşinde çok şık olun... hiç bişe beli etme.. ama sonra bunun hesabını görumcenden sor...klava:

yapmayın allah aşkına kimsenin kimseye hesap sorma hakkı yok..hele hele ortada olmayan bir sorun için...kusura bakmayın ama saçmalamışsınız bu konuda...

lotus da zaten sakinleşmeye başlamış...sakinleşince sinirlendiği şeyin saçma bir sebep olduğunu anlamıştır zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…