- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
kızlar selam görümcem ailesi vefat ettiğinden beri( 5-6 senedir ) ablasında abisiyle kalmaktaydı biz evlenince bizde kalcaktı öyle istedi cünkü senelerdir ablalaları ve eniştesinde kaldıgından en azından erkek kardesinde kalması daha mantıklı diye düşündüler bende kabul ettim sonucta sevap.ama gel gelelim benim bazı takıntılarım var bir kere onu kırmadan anlatmak istediklerimi nasıl anlatcam eşimle kavga ediyoruz yeri geliyo munakasa sırasında üstüne alınır diye cekiniyorum daha önce bende kaldı ama fazla değil simdi gezm eye gitti gelicek gene he bide ben vajiydim daha 2 ay oldu yeneli odalarımız yanyana evimiz ufacık bende afedersinz ama yeni alıstım haliyle sesim cıkıyor agzımı tutsamda eski evler oldugundan öksürük sesi bile yan tarafa gidiyo banyomuzda onun odasıyla benm odamın arasında haliyle tedirginim sesim gider diye cok utanıyorum cok sıkılıyorum ama eşim önemsemiyo bişey olmaz oda kadın anlar diyo ama ben yapamıyorum ben görümcenn yanında eşimi öpemem mesela rahat edemem utanıyorum cekiniyorum sarılırım askım cnm derim ama ne bileym öpemem önceleri vajinismus oldugum için ses durumu yada banyo durumu cok zorlamıyodu beni ama simdi sesimden dolayı napcamı bilemiyorum yeni yeni alıstıgım için aniden sesim cıkıyor.bide görümcem cok inatcı ve kırılgan bişey söyleyemiyorum ama olan bana oluyor eşimde beni arada bırakmayında naparsanız yapın diyo anlamadım gitti kızlar bi akıl verin nolur