• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem gelicek nasıl davranmalıyım kızlar yardım

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
kızlar selam görümcem ailesi vefat ettiğinden beri( 5-6 senedir ) ablasında abisiyle kalmaktaydı biz evlenince bizde kalcaktı öyle istedi cünkü senelerdir ablalaları ve eniştesinde kaldıgından en azından erkek kardesinde kalması daha mantıklı diye düşündüler bende kabul ettim sonucta sevap.ama gel gelelim benim bazı takıntılarım var bir kere onu kırmadan anlatmak istediklerimi nasıl anlatcam eşimle kavga ediyoruz yeri geliyo munakasa sırasında üstüne alınır diye cekiniyorum daha önce bende kaldı ama fazla değil simdi gezm eye gitti gelicek gene he bide ben vajiydim daha 2 ay oldu yeneli odalarımız yanyana evimiz ufacık bende afedersinz ama yeni alıstım haliyle sesim cıkıyor agzımı tutsamda eski evler oldugundan öksürük sesi bile yan tarafa gidiyo banyomuzda onun odasıyla benm odamın arasında haliyle tedirginim sesim gider diye cok utanıyorum cok sıkılıyorum ama eşim önemsemiyo bişey olmaz oda kadın anlar diyo ama ben yapamıyorum ben görümcenn yanında eşimi öpemem mesela rahat edemem utanıyorum cekiniyorum sarılırım askım cnm derim ama ne bileym öpemem önceleri vajinismus oldugum için ses durumu yada banyo durumu cok zorlamıyodu beni ama simdi sesimden dolayı napcamı bilemiyorum yeni yeni alıstıgım için aniden sesim cıkıyor.bide görümcem cok inatcı ve kırılgan bişey söyleyemiyorum ama olan bana oluyor eşimde beni arada bırakmayında naparsanız yapın diyo anlamadım gitti kızlar bi akıl verin nolur

ne denirki bu durumda canım :18:
zor gerçekten ama görümce kayınvalide gibi veya diğer ebeveynler gibi oılmazki
sonuçta oda genç hatta arkadaş gibi olursanız çokta iyi vakit geçirirsiniz
görümcende anlayışlıysa yani arada bir akşamları en azından film izlerken sizi yalnız bırakıp odasına ö
çekilirse bir sorun olmaz bence :ssz:
hepmi sizinle kalıcak bundan sonra. :26:
ve sen ne kadarlık evlisin :26:

ne denirki bu durumda canım :18:
zor gerçekten ama görümce kayınvalide gibi veya diğer ebeveynler gibi oılmazki
sonuçta oda genç hatta arkadaş gibi olursanız çokta iyi vakit geçirirsiniz
görümcende anlayışlıysa yani arada bir akşamları en azından film izlerken sizi yalnız bırakıp odasına ö
çekilirse bir sorun olmaz bence :ssz:
hepmi sizinle kalıcak bundan sonra. :26:
ve sen ne kadarlık evlisin :26:

evet canım hep bizde kalıcak bizde yeni evliyiz daha 8 ay oldu evleneli önceden 15 gün kaldı gitti ama simdi temelli döncek.
ben arkadas gibi olmak isterim ama evdeki düzenim onun asırı alınganlıgı onu kırmadan nasıl basarıcam bu durumu bilmem :14:

kızlar selam görümcem ailesi vefat ettiğinden beri( 5-6 senedir ) ablasında abisiyle kalmaktaydı biz evlenince bizde kalcaktı öyle istedi cünkü senelerdir ablalaları ve eniştesinde kaldıgından en azından erkek kardesinde kalması daha mantıklı diye düşündüler bende kabul ettim sonucta sevap.ama gel gelelim benim bazı takıntılarım var bir kere onu kırmadan anlatmak istediklerimi nasıl anlatcam eşimle kavga ediyoruz yeri geliyo munakasa sırasında üstüne alınır diye cekiniyorum daha önce bende kaldı ama fazla değil simdi gezm eye gitti gelicek gene he bide ben vajiydim daha 2 ay oldu yeneli odalarımız yanyana evimiz ufacık bende afedersinz ama yeni alıstım haliyle sesim cıkıyor agzımı tutsamda eski evler oldugundan öksürük sesi bile yan tarafa gidiyo banyomuzda onun odasıyla benm odamın arasında haliyle tedirginim sesim gider diye cok utanıyorum cok sıkılıyorum ama eşim önemsemiyo bişey olmaz oda kadın anlar diyo ama ben yapamıyorum ben görümcenn yanında eşimi öpemem mesela rahat edemem utanıyorum cekiniyorum sarılırım askım cnm derim ama ne bileym öpemem önceleri vajinismus oldugum için ses durumu yada banyo durumu cok zorlamıyodu beni ama simdi sesimden dolayı napcamı bilemiyorum yeni yeni alıstıgım için aniden sesim cıkıyor.bide görümcem cok inatcı ve kırılgan bişey söyleyemiyorum ama olan bana oluyor eşimde beni arada bırakmayında naparsanız yapın diyo anlamadım gitti kızlar bi akıl verin nolur
Görümcenin sizde kalmasını anlayışla karşılaman iyi olmuş.
Diğer konuda da sana hak veriyorum. Yani insan tedigin oluyordur tabi sesinin duyulmasından. Hoş bir durum değil bence.ama bu konuda eşinin arayı bulması gerekiyor.sonuçta onun kardeşi. Çözümü sen değil de o bulmalı. "Ne olacak,sesleri duysun birşey olmaz"ile bitmiyor olaylar.
Bundan sonra sizde kalacaksa eşine hangi konularda rahatsız olduğunu söyleyip çözüm yolu bulmalısınız. Boşvermekle huzur olmaz.

Görümcenin sizde kalmasını anlayışla karşılaman iyi olmuş.
Diğer konuda da sana hak veriyorum. Yani insan tedigin oluyordur tabi sesinin duyulmasından. Hoş bir durum değil bence.ama bu konuda eşinin arayı bulması gerekiyor.sonuçta onun kardeşi. Çözümü sen değil de o bulmalı. "Ne olacak,sesleri duysun birşey olmaz"ile bitmiyor olaylar.
Bundan sonra sizde kalacaksa eşine hangi konularda rahatsız olduğunu söyleyip çözüm yolu bulmalısınız. Boşvermekle huzur olmaz.

oda bayan bişey olmaz eger laf ederse topu bana at diyor ama utanıyorum nasıl denirki byle durumlar evlenmeden önce eski oturdukları evin yanında yeni evli cft varmıs ablatmıstı bana yuh ya sabahlara kadar sesleri geliyodu utanmıyolarda demşti simdi o aklıma geldi ya banada öyle düşünürse ya kendime hakim olamuyorum vvajinismusu yeni yendim aniden bazen sesim cıkıuo bu konu en en en tedirgin oldugum konu napcam bilmiyorum diger konuysa görümcem asırı alıngan ve kırılgan ve bende asırı titiz bi insanım huylanıyorum yani güzelce söylemeye calıssamda bazı yerlerde ya kırılır diye bişeyleri söyleyemiyorum kendi kendimi yiyorum ve bazen eşime söylniyom böylece kavga ediyoruz kaffamda yaralar cıktı düşünmektn

İnşallah evinizde huzurlu bir düzen sağlarsınız.

Ses mevzusu için,odanıza tv yerleştirin derim.
Akşam yatarken yarım saat kadar açık kalsın.
Bunu sadece belli geceler değil,her gece yaparsanız dikkat çekmez.

İnşallah evinizde huzurlu bir düzen sağlarsınız.

Ses mevzusu için,odanıza tv yerleştirin derim.
Akşam yatarken yarım saat kadar açık kalsın.
Bunu sadece belli geceler değil,her gece yaparsanız dikkat çekmez.

umarım sorunsuz geçirirzi ben cok takan biriyim cünkü simdidem sıkılıyorum yarın geliyo haydi bismillah diyelim

görümcem ailesi vefat ettiğinden beri( 5-6 senedir ) ablasında abisiyle kalmaktaydı biz evlenince bizde kalcaktı öyle istedi cünkü senelerdir ablalaları ve eniştesinde kaldıgından en azından erkek kardesinde kalması daha mantıklı diye düşündüler bende kabul ettim

en başta herşey konuşulup karar alınmışken şimdi size tuhaf gelen ne ozmanda bilmıyormuydunuz banyo yapıcanızı öpeceğinizi

evlenen kadar tamam dedınızde şimdi itirazınız ben nasıl yapıcam demelerınız neden

inşallah uykusu derindir. top patlasa uyanmıyordur. anlarsa da anlasın. ne yani evli çiftsiniz seni vaji olmasaydın normal ilişkide muhakkak ses çıkardı yani. ayıp bir şey değil evli iki insanın cinselliği. ayıp olan, onun bunu merak etmesi ve bundan rahatsız olmasıdır. tamam sen de çok rahat hissetmeyeceksin kendini ama. olmuş bir kere karar alınmış. git de diyemezsin yani. çok sorun olursa odaya tv alır onu izlermiş gibi ses açıkken olur her şey.

görümcem ailesi vefat ettiğinden beri( 5-6 senedir ) ablasında abisiyle kalmaktaydı biz evlenince bizde kalcaktı öyle istedi cünkü senelerdir ablalaları ve eniştesinde kaldıgından en azından erkek kardesinde kalması daha mantıklı diye düşündüler bende kabul ettim

en başta herşey konuşulup karar alınmışken şimdi size tuhaf gelen ne ozmanda bilmıyormuydunuz banyo yapıcanızı öpeceğinizi

evlenen kadar tamam dedınızde şimdi itirazınız ben nasıl yapıcam demelerınız neden

biliyordum tabi ama başa gelince daha cok tedirgin oluyo insan bende neler yapabilirim diye yazdım zaten sizinde sıkıntı yasadıgınız fikir almak istediğini zkonular oluyodur muhakkak bende bunun için yazdım zaten

tv açmak çözüm olamaz bence, sonraki duş sesleri için napacak arkadaş?
bi tvde banyoyaymi koysun yani

ayrica başkaları rahatsız olacak diye arkadaş ne diye her gege her gece odasında tv açsin, insan hem konsantre olamaz hemde buna ne gerek varki? örneğin ben yatak odasında tvden hiç hoşlanmam. Belki konu sahibide sevmiyordur. Neden düzenini bozsunki.

özel hayat denen bişey var herkes kapısını kapatsın, görümce hanımda rahatsız oluyorsa taksın kulaklarına bi mp3 çalar öyle yatsın
arkadaş yeni evli sonuçta, karı koca arasında yaşananlar ayıp değil görümceyide hiç ilgilendirmez. Ablasının evinde kalırkende mutlak o tür seslere şahit olmuştur.

sonuçta ev senin ve yanınıza gelip kalan da görümcen.sen onun evınde kalmıyosun ki.neyden cekıneceksın sonuçta yenı evlısın ve eşınle özel seyler yasaman çok çok normal bişey.bırak duysun o da evlenmıcek mı sonuçta.

bu arada gorumcen kaç yasında bunları anlayabılecek kadar olgun degıl mı yanı ?

görümcen kaç yaşında
okul vs nedeniyle uzağa gitme ihtimali varmı ilerde

görümcenin yaşı muallak canım.ilk konusunda görümce kocasından 1 yaş büyüktü,eş 27,görümce 28 yaşındaydı.bir başka konusunda da görümce 23 yaşına indi.:34:

görümcenin yaşı muallak canım.ilk konusunda görümce kocasından 1 yaş büyüktü,eş 27,görümce 28 yaşındaydı.bir başka konusunda da görümce 23 yaşına indi.:34:

2 tane görümcemi var aceba ondanmıki? kafam karıştı şimdi :52:

2 tane görümcemi var aceba ondanmıki? kafam karıştı şimdi :52:

görümcemin yasını gercekten yazamazdım eşim bu siteyi takip ettiğimi görürde anlar diye öyle yazdım 27 yasında bak buraya gizli gizli giriyorum kocamın haberi yok böyle yerlere özelini acmamada karsı bi keresinde yakaladı cünkü üye adımı bulmustu bende değiştirdim g

zor bir durum ama baştan kabul ettiğin için yapacak birşey yok.sen düzenini bozma özel hayatını normal bir şekilde yaşa görümcen çocuk değilmiş yetişkin bir insan sonuçta sizi anlıyacaktır en başta da evin hanımı olduğunu hisettir düzenine çok karışmasına izin verme umarım görümcen iyi niyetli biridir ve fazla sorun yaşamazsınız:31:

Back
X