Anlıyorum ama bana ters geliyor aynı şeyleri bende yaşadım 5 yıl önce eltim o zaman da doğum yaptı ama ben kimseye tavır yapmadım bana ters geliyor heraldedemek ki kıskanmış ya da üzülmüş. sizin daha iyi anlamanız gerekmez mi?
kvde de sonuçta onun annesi.
Anlıyorum ama bana ters geliyor aynı şeyleri bende yaşadım 5 yıl önce eltim o zaman da doğum yaptı ama ben kimseye tavır yapmadım bana ters geliyor heralde
Eşim sor diyor derdini ama ben seslenmiyorum zaten inşallah anlarDemek ki üzülüyor
Bırakın biraz kendi haline
Tavrı normal değil ama bir süre sonra anlar hatasını
Anlıyorum ama bana ters geliyor aynı şeyleri bende yaşadım 5 yıl önce eltim o zaman da doğum yaptı ama ben kimseye tavır yapmadım bana ters geliyor heralde
İnşallah gerçekten çok dua ediyorum Allah'ım gönüllerince versinBelki gec paylastiginiz icin uzulmustur. Yasadigi cok uzucu bir durum ayni seyleri yasadim bende 5 sene bekledim. Siz bu durumu çok kafaya takmayin. Bir sure sonra tavri normallesecektir.
Aynı şeyleri ben de yaşadım ama kimseye tavır yapmadım ilgi beklemiyorum ama sormazsa sormasin normal davransin yanlış düşünüyorum demek kiÇocuk hasreti çeken gorumceniz, siz mutluluğu yasayan tarafsınız. Bu durumda üzüntüyü paylaşmak ve bir süre kendi haline bırakmak gerekmez mi ? Onun yerine koyun kendinizi kim olsa istemsizce benzer hareketleri sergiler. Bu forumda bu konuda aynı şeyleri kaç defa söyledim bilmiyorum ama yine söyleyeceğim çocuk hasreti çeken insanlardan anlayış, ilgi alaka beklemek kadar bana saçma gelen bir şey yok, bu kadar mı empati yoksunu olduk biz anlamıyorum.
Eşim sor diyor derdini ama ben seslenmiyorum zaten inşallah anlar
Ben yaşamadım ama çevremden gördüğüm kadarıyla ya saklanıyo diye alınıyolar yada onların oluyo bizim olmuyo diye üzülüyolar iki ihtimal var. Kayınvaldenize sorsanız bi sorun mu var niye bana böyle davranıyo diye.Selam kızlar
Konu görümcem ve kayinvalidecim. kızlar benim görümcem 3 yıllık evli 1 yildan beri çocuk istiyorlar ama çocuğu olmuyor bütün tahlilleri yapıldı eşinde de kendinde bir problem yok tedavi için her türlü ilacı kullandı 2 defa da aşılama yapıldı ama tutmadı maalesef... Ben görümceme soramam noldu yengem sorun neymiş diye bı yilda bnm çocuğum olmadı her soran olduğunda icim giderdi canım yanardi o yüzden bende canı sıkılmasın diye kayinvalideme sorarım sadece gorumcemin yanında konuyu açmam ki kırılmasın.. simdi çok şükür ikinci hamileligim kızım var 4 yaşında kızımı da çok sever ama hamile olduğumu duyduğundan beri kızıma eşime bana mesafeli ve soğuk artık bende mesafeliyim
Aslında ilk başta biz hamile olduğumu soylemedik çünkü eltim hamileyken baya sitem etmişti bende biraz vakit geçsin tam herşey belli olsun biraz zaman geçsin söyleyelim diye söylemedim ki benden önce eşim sakın söyleme dedi.. geçen ay eşimin akrabasinin düğünü vardı bı gün önce kanamam geldi düsük riski yaşadım ve gidemedim eşim de söylemiş o hafta herkese bir hafta sonra doktor kontrolünden sonra kv ye gittim görümcem oradaydı yüzüme bakmadı tokalasmaya felan ben gittim ayağına annesine hadi anne yürüyüşe gidelim dedi ve hiç biri neyin var doktor ne dedi hayırlı olsun geçmiş olsun hiç bişey demeden koydular gittiler iki saat kadr yürüyüşten döndüler görümcem evine gitmiş o varken soğuk duran kv o gidince yüzüme gülmeye başladı hal hatır sormak yine yok belki başka bişey vardır dedim sustum geçen hafta yine ordaydım gorumcemle kv analı kızlı mutfaktan çıkıp yüzüme bakmadılar eşim aradı gorumcemin doğru düzgün konuşmadı akşam oldu yemekte sofraya yanaşmadı sadece eşi yedi sonra da gittiler bnm kv yine kızı gidince yüzüme bakmaya başladı bu sefer bnm canım sıkıldı artık iyice soğudum onlara karşı bişey de demiyorum ama napabilirim onu da bilmiyorum ...
Sizce yanlış mı anlıyorum yani bnm Hüsnü kuruntum mu???
İyi de size neden soğuk davranıyor anlamadım? Daha bir yıldır istiyormuş pardon da ona mı soracaksınız çocuk yapıp yapmayacağınızı? Veren Allah sonuçta. Benim 6 yıla yakın olmadı hiç böyle triplere girmedim.
Ben olsam direk sorarım. Ayrıca habire de gitmem. Böyle muamele görüyorsam neden gideyim ki?
Bende sizle aynı dusuncedeyim eşim zaten kardeşinin evine bir daha gitmeyecegini söylüyor biz annesine gidiyoruz o zaten her gün orda yoksa bende görüşmek istemiyorum belki bizi görmezse rahatlarİyi de size neden soğuk davranıyor anlamadım? Daha bir yıldır istiyormuş pardon da ona mı soracaksınız çocuk yapıp yapmayacağınızı? Veren Allah sonuçta. Benim 6 yıla yakın olmadı hiç böyle triplere girmedim.
Ben olsam direk sorarım. Ayrıca habire de gitmem. Böyle muamele görüyorsam neden gideyim ki?
Sormadım çünkü gerçekten kızları konusunda çok alinganlar bekarken de aynıydı evlendi yine aynı çocuklara çok bağırır neden böyle yapıyorsun deriz biz suçlu oluruzBen yaşamadım ama çevremden gördüğüm kadarıyla ya saklanıyo diye alınıyolar yada onların oluyo bizim olmuyo diye üzülüyolar iki ihtimal var. Kayınvaldenize sorsanız bi sorun mu var niye bana böyle davranıyo diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?